Opublikowano 10 maja 20186 l Brat wczoraj dzwonil po seansie i chciał pogadać, niestety moja przykrywka nie pozwoliła mi w omu prowadzić dyskusji, wszakże oficjalnie mnie w kinie jeszcze nie było. Napisałem tylko smsa po odlożeniu słuchawki Cytat Tak poważnie to byłem, zayebisty.
Opublikowano 10 maja 20186 l 39 minut temu, XM. napisał: Ukryj zawartość Skąd Thanos znał starka? Była taka akcja w filmie ze Thanos mówi "Stark", a IM pyta się Thanosa czy się znamy a on odpowiada, że oczywiście. To jest moj osobisty headcanon ale Thanos wspomina ze "Stark zostal poblogosalwiony darem wiedzy" czy coś takiego. 1.Stark rzuca atomówkę w strone armii Thanosa, więc tutaj mogło dojść do zauważenia Starka 2.Na wstępie Ultrona, to Stark łapie laskę Lokiego z kaminiem przestrzeni. No i w głowie miesza mu SW która pokazuje porażkę Avengersów z rąk Thanosa. Może to jakieś połączenie mocy (wziętych z kamienia) Scarlet Witch i mocy Kamienia.
Opublikowano 10 maja 20186 l Nie doszukujcie się w tym Starku jakiegoś plot twista. Thanos cały czas obserwował Ziemię i tyle.
Opublikowano 13 maja 20186 l ktoś mi wyjaśni dlaczego tony dźgnięty przez thanosa przeżył? [/spoiler] Edytowane 13 maja 20186 l przez tukan
Opublikowano 13 maja 20186 l Czy przeżył do końca to się dowiemy w przyszłym roku. A jak przeżyje to odpowiedź jest jedna - nanoboty/nanocząsteczki.
Opublikowano 14 maja 20186 l Byłem wczoraj w kinie (W Chinach premiera sto lat za Murzynami, 11.05). Cały film był niezły - bardzo fajne interakcje pomiędzy bohaterami, którzy się nigdy wcześniej nie znali i w ogóle, ale ostatnie sceny oglądałem z otwartą japą, a rzadko potrafię się tak dziwić podczas filmów. Motyw całkiem niezły, ogromna zmiana - dużo większa niż po Civil War. Zobaczymy. Strange widział co się stanie i jak się stanie - dlatego oddał kamień, a przecież miał go chronić za wszelką cenę. Tak się wydaje. To samo z Visionem, jego AI zostało skopiowane i pewnie go jakoś wskrzeszą. Ciekawe co z Lokim, Heimdallem i Gamorrą. Bo że "wyparowani" wrócą to prawie pewne. Dla mnie 8/10, jeden z lepszych filmów Marvela.
Opublikowano 14 maja 20186 l 8 godzin temu, Szwed napisał: Ukryj zawartość Ciekawe co z Lokim, Heimdallem i Gamorrą. Bo że "wyparowani" wrócą to prawie pewne. Gamora jest uwięziona w kamieniu duszy, to jest potwierdzone info od reżyserów. Zabici "tradycyjnie" według mnie raczej nie wrócą, musieli by cofać czas, a za dużo się wydarzyło żeby to tak łatwo odkręcić. Edytowane 14 maja 20186 l przez Shankor
Opublikowano 14 maja 20186 l Warto iść na 3D? Czy lepiej zwykłe 2D? Szkoda w ogóle, że tak szybko przestali grać w imax'ach
Opublikowano 15 maja 20186 l Byłem w Imaxie... I jak dla mnie nic sie nie straciło, jak się poszło do tradycyjnego kina. 3d słabiutkie, nie warto.
Opublikowano 15 maja 20186 l Co do efektu 3D to zgoda, nie jest zbyt zachwycający, ALE w imax masz ogromny ekran i to już według mnie robi różnicę. Na 3D do zwykłego kina to głupota.
Opublikowano 15 maja 20186 l No ekran był, ale akurat w tym filmie nie przełożyło się to na wrażenia specjalnie. Byłem w Imaxie na takim "King-Kong" i tam efekt tego ekranu i dzwięku był piorunujący. Tutaj tego nie było. Ale to ocena samego efektu kina, nie filmu, bo ten mi się podobał.
Opublikowano 20 maja 20186 l Deadpool 2 - scena po napisach gniecie i wypluwa wszystko inne co dotychczas zrobił Marvel. Majstersztyk.
Opublikowano 20 maja 20186 l 2018 rok, a ludzie nadal nie ogarniają, które filmy i postacie wchodzą w skład MCU. Edytowane 20 maja 20186 l przez Hejas
Opublikowano 20 maja 20186 l Dziadek znowu nie wziął lekarstw.. W ogóle, premiera Infinity War na Blu-Ray w USA już w połowie sierpnia!
Opublikowano 21 maja 20186 l W dniu 20.05.2018 o 17:21, Tokar napisał: To tylko wujaszek. Trochę martwi mnie to, że mu się podobało :\ Tobie też się Sebuś spodoba. Czekać do końca napisów!!! Edytowane 21 maja 20186 l przez JJoker
Opublikowano 22 maja 20186 l Według plot powraca Vulture w SMH2 oraz nowym przeciwnikiem pająka będzie Mysterio grany przez Gyllenhaala.
Opublikowano 23 maja 20186 l Blubi nadal pozostaje jedynym białym człowiekim na planecie, któremu podobała się parna czantera.
Opublikowano 23 maja 20186 l 1 godzinę temu, Tokar napisał: Blubi nadal pozostaje jedynym białym człowiekim na planecie, któremu podobała się parna czantera. Wam się podobały nowe Avengersy i Deadpool, jak tutaj z kimś takim w ogóle polemizować
Opublikowano 23 maja 20186 l Ch.uj wie czego szukasz w filmach o superbohaterach, ale zdecydowanie czegoś innego niż większość.
Opublikowano 23 maja 20186 l A czy komiksy avengers i deadpool ci wchodziły bez zgrzytania? Nie masz pojęcia jaka jest przepaść cring'u między komiksami a filmami jeżeli tak do tego podchodzisz. Poza tym żałosne jest oglądanie nowego deadpoola i avengersów skoro poprzednie się nie podobały, yebana atencja, obejrze im na złość i napisze ze szmira. Oba filmy swój cel osiągnęły znakomicie. Nie wiem czego się spodziewałeś, ze Thanos wyląduje i będzie tańczył niczym w LALAlandzie? Edytowane 23 maja 20186 l przez milan
Opublikowano 23 maja 20186 l Avengers i Deadpool? Bardzo dobre filmy sci-fi o superbohaterach, trochę gorsze w kategorii dramatów obyczajowych.