Opublikowano 18 września 20186 l Jak dla mnie to w ogóle nie wygląda jak MARVEL, raczej jak błyskające coś pokroju "Gry Endera" czy innej bzdury dla nastolatków osadzonej w kosmosie. Czyżby zmiana kierunku?
Opublikowano 18 września 20186 l Słabo to wygląda, ale mogę nie być obiektywny, bo już przy Panterze miałem przesyt i przestałem chodzić na marvele do kina.
Opublikowano 18 września 20186 l Po nowej bohaterce, która zbije w pojedynkę Thanosa w Avengers 4 oczekiwałem czegoś więcej, niż akcji jak z jakieś serii TV i bicia babć w metrze. Panna Marvel fajnych cycków i pupy ni ma, przy lasce grającej Wonder Woman to nawet nie stoi, no takie 3/10 na razie.
Opublikowano 18 września 20186 l Nie znoszę Larson i trailer wygląda słabo ale będzie kolejny dojny hit niezależnie od tego jak będzie się prezentować na tle reszty. Tak jak Pantera i WWoman. Na razie sam fakt, że to będą lata 90. jest najciekawszy.
Opublikowano 18 września 20186 l Czyli nie tylko ja odniosłem wrażenie, że Larson w tym kostiumie wygląda jak decha. Zwiastun nie zrobił na mnie jakiegokolwiek wrażenia.
Opublikowano 18 września 20186 l Origin będzie w formie fleszbeków! W kostiumie faktycznie trochę płaska, nie ma to jak w Kongu:
Opublikowano 18 września 20186 l Na obronę Brie napiszę, że dolna część jej stroju prawie nie przylega
Opublikowano 18 września 20186 l A mogli dać strój z poprzedniego wcielenia i (prawie) wszyscy byliby zachwyceni Ale Carol reprezentuje wszystko co najlepsze u nowoczesnej kobiety więc to nie przejdzie i dlatego uniform bojowy zamiast spandexu Black Widow. A trailer? Jakoś tak bez polotu. Byleby nie wyszedł z tego pierwszy Thor. Za dużo scen na Ziemi. Film spokojnie mógłby rozgrywać się w całości w kosmosie.
Opublikowano 18 września 20186 l To ta laska jest z kosmosu jak superman? Gdzies tylko wyczytalem ze Captain Marvel to nie jedna postac a tytul nadawany kolejnym godnym go bohaterom. Czy jakos tak. Niemniej to kolejna postac z laserami w dloniach. Suabo.
Opublikowano 18 września 20186 l No słabo :| dali by sentrego który roz(pipi)il by pół kosmosu razem z thanosem a nie jakieś kasztany marvele Edytowane 18 września 20186 l przez Orzeszek
Opublikowano 18 września 20186 l ten trailer to mi przypomina supergirl nic dziwnego, że masorzowi się podoba
Opublikowano 18 września 20186 l 8 godzin temu, Rudiok napisał: Jest Coulson Tylko jakoś więcej włosów ma.