Mejm 15 589 Opublikowano 8 grudnia 2018 Opublikowano 8 grudnia 2018 21 godzin temu, szejdj napisał: mejm pewnie myśli że iron man umrze w tej kapsule w kosmosie xddd Co ty typie pier.dolisz? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 8 grudnia 2018 Opublikowano 8 grudnia 2018 Trailer do nowego pająka pokazali w Brazylii na ichnim Comic Conie. Zaliczy obsuwę względem internetu ale leaki już latają Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 grudnia 2018 Opublikowano 14 grudnia 2018 (edytowane) Deadpool nie ma tematu, do MCU nie należy ale ten trailer warto Edytowane 14 grudnia 2018 przez _Be_ Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 25 grudnia 2018 Opublikowano 25 grudnia 2018 To jest jeszcze zalosniejsze niz te trailery na jedno kopyto ktore czasami wrzucacie. Link na miare dareala. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 dobry montaż i uśmiech Bree Larson i zaczyna to wyglądać całkiem okej, bez zaniżania oczekiwań, jak przed Venomem :v Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 (edytowane) Będzie spoko. offtop: alez zayebisty carnage, chciałbym takiego w filmie Edytowane 8 stycznia 2019 przez milan 2 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 niby wiadomo ze wszystkie postacie powrócą po wydarzeniach z końcówki IW, ale wypuszczanie tego filmu nie ukrywając że status quo się nie zmieni to srogie xD Cytuj
Farmer 3 289 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 Teoretycznie. Spoiler Zawsze mogą umieścić FfH przed wydarzeniami z IW, a scena z busa w IW gdy Parker wyskakuje w stronę donuta to końcówka FfH gdzie Spajdi i ekipa wraca z wycieczki. No i będzie Hydro-Man. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 1 minutę temu, Farmer napisał: Teoretycznie. Ukryj zawartość Zawsze mogą umieścić FfH przed wydarzeniami z IW, a scena z busa w IW gdy Parker wyskakuje w stronę donuta to końcówka FfH gdzie Spajdi i ekipa wraca z wycieczki. No i będzie Hydro-Man. I Sand-man i cokolwiek innego. No i ma być 4 takie elementalne demony. No i zwiastun potwierdza spoilery z 4chana że SPOILER MEGA po śmierci Starka w nowych Avengers rolę nauczyciela przejmuje Fury. A film to kolejny krok w budowaniu Sinister six Cytuj
Farmer 3 289 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 Wait what? Spoiler Ja czytałem, że Stark przeżyje, a uratuje go Pepper w Rescue Armor (nie wiem jeszcze jak). No i liderką ma być Danvers po A4. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 (edytowane) Nah wyciek pojawił się po wycieku pierwszych zdjęć z trailera/planu filmu. Mają być 4 stwory powiązane z żywiołami, główna część filmu dzieje się w Europie. Fury pełni rolę Starka po tym jak ten ginie w nowych Avengers. Vulture ma cameo i chyba Scorpion. I tyle. Jak wrócę do domu to wrzucę całość. No ale wiadomix, to tylko spoilery z neta Mam! Edytowane 15 stycznia 2019 przez Kalel Spoilery Cytuj
Shen 10 400 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 No nie wiem co tak słabo. Nie podoba mi się ta wersja Spider mana, wolałem jednak Garfielda. 1 Cytuj
McDrive 3 166 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 Dobra, emdżej i flaszowi mam ochotę przyebać grabiami przez papę tak doskonale dobrane role 2 1 Cytuj
Rudiok 3 431 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 Ale Mysterio kozak, kostium dobrany idealnie, i klasyczne akwarium na głowie Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 (edytowane) Cytat Niegrzeczny superbohater powraca w baśniowej wersji filmu „Deadpool 2” dla każdego, z 20 minutami nowych scen i uderzeniową dawką niespodzianek. Gdy ją zobaczysz, zaczniesz się zastanawiać, po jaką cholerę ktokolwiek męczył się z produkcją wersji oryginalnej. (multikino.pl) Bluray już czeka na seans weekendowy. Edytowane 15 stycznia 2019 przez Krystyna JJanda Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 7 godzin temu, Kalel napisał: Nah Ukryj zawartość wyciek pojawił się po wycieku pierwszych zdjęć z trailera/planu filmu. Mają być 4 stwory powiązane z żywiołami, główna część filmu dzieje się w Europie. Fury pełni rolę Starka po tym jak ten ginie w nowych Avengers. Vulture ma cameo i chyba Scorpion. I tyle. Jak wrócę do domu to wrzucę całość. No ale wiadomix, to tylko spoilery z neta Mam! Ukryj zawartość XD oh boi. no nic, fajnie, że robią co innego niż widzimy w komiksach, ale z drugiej strony CZTERY ŻYWIOŁAKI DEMOLUJĄCE EUROPE brzmi to mocno bekowo. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 Trailer spoko, ale do Homecoming też był spoko, a wyszedł jeden z bardziej dennych filmów Marvela. Cytuj
Rudiok 3 431 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 Sroga beka jak wszyscy myśleli, że "Far from home" znaczy, że akcja będzie gdzieś w kosmosie, albo innym wymiarze, a typ se po prostu do Wenecji pojechał Cytuj
szczudel 146 Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 11 godzin temu, McDrive napisał: Dobra, emdżej i flaszowi mam ochotę przyebać grabiami przez papę tak doskonale dobrane role Ja się dodatkowo pytam po co wsadzili grubego chinola do opowieści o Parkerze? Od kiedy Parker miał BFFa? To jest koleś z historii Milesa Moralesa i tam powinien zostać. Za pare lat wprowadza Milesa i co, będzie nowy gruby chinol bawiący się lego? 1 Cytuj
Blue 245 Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 17 godzin temu, McDrive napisał: Dobra, emdżej i flaszowi mam ochotę przyebać grabiami przez papę tak doskonale dobrane role 5 godzin temu, szczudel napisał: Ja się dodatkowo pytam po co wsadzili grubego chinola do opowieści o Parkerze? Od kiedy Parker miał BFFa? To jest koleś z historii Milesa Moralesa i tam powinien zostać. Za pare lat wprowadza Milesa i co, będzie nowy gruby chinol bawiący się lego? Marzę o czasach, kiedy będziemy w stanie zaakceptować, że adaptacje nie mają obowiązku odwzorowywać pierwowzorów. (Spiderman w MCU to inny pajęczka niż ten w 616) Po co mamy otrzymać to samo? Po za tym, Zendaya jest za(pipi)ista i już od Homecoming czuć pomiędzy nią a Hollandem sporą chemię. Po anonimowanym Spider-Manie (który być może jest najlepszym filmem komiksowym ever) nic nie będzie nadal takie samo, ale kibucuje Peterowi. Na razie Far From Home zapowiada się wyśmienicie: Mysterio wygląda przecudownie kiczowato, prawdopodobnie udaje bohatera a młodzi bohaterowie nadal mnie urzekają. Czekam z wypiekami. 3 1 1 Cytuj
szczudel 146 Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 23 minuty temu, Blue napisał: Marzę o czasach, kiedy będziemy w stanie zaakceptować, że adaptacje nie mają obowiązku odwzorowywać pierwowzorów. (Spiderman w MCU to inny pajęczka niż ten w 616) Po co mamy otrzymać to samo? Są pewne świętości, których niszczenie w imię multikulti jest nieakceptowalne (a tym własnie sa rudzinki MJ i JG). Szczególnie, że wyraźnie widać trend białe->czarne/hindu/azja, który nie zostawia wrażenia "wizji artystycznej" a wprost bije poprawnością polityczną. Możesz zasłaniać się "adaptacjami" ale każdy samodzielnie myślący człowiek widzi problem. Poza tym, adaptacją to może być 1602 a nie kinowy Marvel. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi