Mejm 15 306 Opublikowano 8 grudnia 2018 Opublikowano 8 grudnia 2018 21 godzin temu, szejdj napisał: mejm pewnie myśli że iron man umrze w tej kapsule w kosmosie xddd Co ty typie pier.dolisz? Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 8 grudnia 2018 Opublikowano 8 grudnia 2018 Trailer do nowego pająka pokazali w Brazylii na ichnim Comic Conie. Zaliczy obsuwę względem internetu ale leaki już latają Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 14 grudnia 2018 Opublikowano 14 grudnia 2018 (edytowane) Deadpool nie ma tematu, do MCU nie należy ale ten trailer warto Edytowane 14 grudnia 2018 przez _Be_ Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 25 grudnia 2018 Opublikowano 25 grudnia 2018 To jest jeszcze zalosniejsze niz te trailery na jedno kopyto ktore czasami wrzucacie. Link na miare dareala. Cytuj
nobody 3 504 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 dobry montaż i uśmiech Bree Larson i zaczyna to wyglądać całkiem okej, bez zaniżania oczekiwań, jak przed Venomem :v Cytuj
milan 7 022 Opublikowano 8 stycznia 2019 Opublikowano 8 stycznia 2019 (edytowane) Będzie spoko. offtop: alez zayebisty carnage, chciałbym takiego w filmie Edytowane 8 stycznia 2019 przez milan 2 Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 niby wiadomo ze wszystkie postacie powrócą po wydarzeniach z końcówki IW, ale wypuszczanie tego filmu nie ukrywając że status quo się nie zmieni to srogie xD Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 Teoretycznie. Spoiler Zawsze mogą umieścić FfH przed wydarzeniami z IW, a scena z busa w IW gdy Parker wyskakuje w stronę donuta to końcówka FfH gdzie Spajdi i ekipa wraca z wycieczki. No i będzie Hydro-Man. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 1 minutę temu, Farmer napisał: Teoretycznie. Ukryj zawartość Zawsze mogą umieścić FfH przed wydarzeniami z IW, a scena z busa w IW gdy Parker wyskakuje w stronę donuta to końcówka FfH gdzie Spajdi i ekipa wraca z wycieczki. No i będzie Hydro-Man. I Sand-man i cokolwiek innego. No i ma być 4 takie elementalne demony. No i zwiastun potwierdza spoilery z 4chana że SPOILER MEGA po śmierci Starka w nowych Avengers rolę nauczyciela przejmuje Fury. A film to kolejny krok w budowaniu Sinister six Cytuj
Farmer 3 272 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 Wait what? Spoiler Ja czytałem, że Stark przeżyje, a uratuje go Pepper w Rescue Armor (nie wiem jeszcze jak). No i liderką ma być Danvers po A4. Cytuj
Kalel 3 634 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 (edytowane) Nah wyciek pojawił się po wycieku pierwszych zdjęć z trailera/planu filmu. Mają być 4 stwory powiązane z żywiołami, główna część filmu dzieje się w Europie. Fury pełni rolę Starka po tym jak ten ginie w nowych Avengers. Vulture ma cameo i chyba Scorpion. I tyle. Jak wrócę do domu to wrzucę całość. No ale wiadomix, to tylko spoilery z neta Mam! Edytowane 15 stycznia 2019 przez Kalel Spoilery Cytuj
Shen 9 636 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 No nie wiem co tak słabo. Nie podoba mi się ta wersja Spider mana, wolałem jednak Garfielda. 1 Cytuj
McDrive 3 098 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 Dobra, emdżej i flaszowi mam ochotę przyebać grabiami przez papę tak doskonale dobrane role 2 1 Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 Ale Mysterio kozak, kostium dobrany idealnie, i klasyczne akwarium na głowie Cytuj
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 (edytowane) Cytat Niegrzeczny superbohater powraca w baśniowej wersji filmu „Deadpool 2” dla każdego, z 20 minutami nowych scen i uderzeniową dawką niespodzianek. Gdy ją zobaczysz, zaczniesz się zastanawiać, po jaką cholerę ktokolwiek męczył się z produkcją wersji oryginalnej. (multikino.pl) Bluray już czeka na seans weekendowy. Edytowane 15 stycznia 2019 przez Krystyna JJanda Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 7 godzin temu, Kalel napisał: Nah Ukryj zawartość wyciek pojawił się po wycieku pierwszych zdjęć z trailera/planu filmu. Mają być 4 stwory powiązane z żywiołami, główna część filmu dzieje się w Europie. Fury pełni rolę Starka po tym jak ten ginie w nowych Avengers. Vulture ma cameo i chyba Scorpion. I tyle. Jak wrócę do domu to wrzucę całość. No ale wiadomix, to tylko spoilery z neta Mam! Ukryj zawartość XD oh boi. no nic, fajnie, że robią co innego niż widzimy w komiksach, ale z drugiej strony CZTERY ŻYWIOŁAKI DEMOLUJĄCE EUROPE brzmi to mocno bekowo. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 Trailer spoko, ale do Homecoming też był spoko, a wyszedł jeden z bardziej dennych filmów Marvela. Cytuj
Rudiok 3 368 Opublikowano 15 stycznia 2019 Opublikowano 15 stycznia 2019 Sroga beka jak wszyscy myśleli, że "Far from home" znaczy, że akcja będzie gdzieś w kosmosie, albo innym wymiarze, a typ se po prostu do Wenecji pojechał Cytuj
szczudel 146 Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 11 godzin temu, McDrive napisał: Dobra, emdżej i flaszowi mam ochotę przyebać grabiami przez papę tak doskonale dobrane role Ja się dodatkowo pytam po co wsadzili grubego chinola do opowieści o Parkerze? Od kiedy Parker miał BFFa? To jest koleś z historii Milesa Moralesa i tam powinien zostać. Za pare lat wprowadza Milesa i co, będzie nowy gruby chinol bawiący się lego? 1 Cytuj
Blue 245 Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 17 godzin temu, McDrive napisał: Dobra, emdżej i flaszowi mam ochotę przyebać grabiami przez papę tak doskonale dobrane role 5 godzin temu, szczudel napisał: Ja się dodatkowo pytam po co wsadzili grubego chinola do opowieści o Parkerze? Od kiedy Parker miał BFFa? To jest koleś z historii Milesa Moralesa i tam powinien zostać. Za pare lat wprowadza Milesa i co, będzie nowy gruby chinol bawiący się lego? Marzę o czasach, kiedy będziemy w stanie zaakceptować, że adaptacje nie mają obowiązku odwzorowywać pierwowzorów. (Spiderman w MCU to inny pajęczka niż ten w 616) Po co mamy otrzymać to samo? Po za tym, Zendaya jest za(pipi)ista i już od Homecoming czuć pomiędzy nią a Hollandem sporą chemię. Po anonimowanym Spider-Manie (który być może jest najlepszym filmem komiksowym ever) nic nie będzie nadal takie samo, ale kibucuje Peterowi. Na razie Far From Home zapowiada się wyśmienicie: Mysterio wygląda przecudownie kiczowato, prawdopodobnie udaje bohatera a młodzi bohaterowie nadal mnie urzekają. Czekam z wypiekami. 3 1 1 Cytuj
szczudel 146 Opublikowano 16 stycznia 2019 Opublikowano 16 stycznia 2019 23 minuty temu, Blue napisał: Marzę o czasach, kiedy będziemy w stanie zaakceptować, że adaptacje nie mają obowiązku odwzorowywać pierwowzorów. (Spiderman w MCU to inny pajęczka niż ten w 616) Po co mamy otrzymać to samo? Są pewne świętości, których niszczenie w imię multikulti jest nieakceptowalne (a tym własnie sa rudzinki MJ i JG). Szczególnie, że wyraźnie widać trend białe->czarne/hindu/azja, który nie zostawia wrażenia "wizji artystycznej" a wprost bije poprawnością polityczną. Możesz zasłaniać się "adaptacjami" ale każdy samodzielnie myślący człowiek widzi problem. Poza tym, adaptacją to może być 1602 a nie kinowy Marvel. 1 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi