Opublikowano 17 listopada 20213 l Bo nie ma w nim nic ciekawego prócz standardowego Marvela. Spoiler Btw. Czy to nie jest James Franco?
Opublikowano 21 listopada 20213 l Obejrzałem z nudów tego Shang chi na dwie raty, te filmy marvela to juz chyba nie jest dla mnie albo po infinity war ciezko zrobic cos lepszego.
Opublikowano 22 listopada 20213 l Też sobie w weekend obejrzałem tego Shang-chi i w sumie to nic specjalnego. Takie do obejrzenia po niedzielnym obiedzie z rodziną. Jedynie choreografia walk i podkład muzyczny do niej na plus. A no i pierwsza połowa filmu fajniejsza.
Opublikowano 6 grudnia 20213 l Feige potwierdził Coxa jako Daredevila w MCU, póki co nie wiadomo czy w filmach czy serialach, ale i tak jaranko https://www.cinemablend.com/interviews/kevin-feige-confirms-daredevil-casting-in-the-mcu-and-fans-will-be-pumped
Opublikowano 6 grudnia 20213 l Kapitalna wiadomość, był rewelacyjny. Jeszcze tylko Jon Bernthal w roli Punishera i Vincent D'Onofrio jako Fisk.
Opublikowano 6 grudnia 20213 l 2 godziny temu, Kalel napisał: Mam dziwne wrażenie że Kingpina mocno teasują w Hawkeye'u w jakim sensie bo nie ogladam. To, że sie pojawi to juz niby potwierdzone? Coś czytałem, że mają go powiekszyc CGI, nie wiem czy to prawda.
Opublikowano 19 grudnia 20213 l Mozna lubic mcu lub nie, ale przyznać trzeba, że mają wszystko genialne rozplanowane. Pojawienie się w tym samym tygodniu Spoiler Kingpina i Matta cos pieknego. Zastanawiam się co zrobią z Punisherem, czy eventualnym powrotem Deadpoola. Mcu jest dla dzieci, ale Punisher z pg13? Znowu bedzie przypalac przeciwników lodami na patyku? Moze Moon Knight coś zmieni, bo w komiksach równiez był dosc brutalny i jestem ciekawy jak wyjdzie serial.
Opublikowano 20 grudnia 20213 l Mógłby wrócić Punisher, Jessica Jones i nawet Elektra całkiem fajnie została zagrana. Chętnie bym widział całą trójkę aktorów w MCU.
Opublikowano 20 grudnia 20213 l No nie wiem. Wątek Elektry w Defenders był słaby. Zamiast niej mógłby wrócić Luke Cage, a Iron Fist mógłby dostać nowego aktora albo nie wracać nigdy
Opublikowano 20 grudnia 20213 l Taaak Fist zdecydowanie potrzebuje recastu. Elektra z kolei moim zdaniem dobra aktorka, ale ten cały wątek the hand był tak chujowo, że wydawała się mało interesująca XD
Opublikowano 21 grudnia 20213 l Jakieś ploty czytałem, że Doktor Strange wprowadzi X menow i Deadpoola.
Opublikowano 22 grudnia 20213 l Mam nadzieje że po flopie tego Deadpoola PG-13 to Disney pójdzie po rozum do głowy.
Opublikowano 22 grudnia 20213 l Chodzi Ci o świąteczną wersję dwójki? Bo Deadpool 3 ciągle ma być R-ką.
Opublikowano 22 grudnia 20213 l yep, świąteczną wersje. Z tego co wiem to Disney ją puścił żeby sprawdzić jak się przyjmie wersja pg13 Deadpoola.
Opublikowano 22 grudnia 20213 l Chyba nie do końca, bo wtedy nawet nie był zamknięty deal z Foxem i Disney jeszcze nie miał na nic wpływu
Opublikowano 22 grudnia 20213 l W necie rozkręca sie tag #MakeTASM3, Sony potrzebuje własnego Spider mana. Trzymam kciuki.
Opublikowano 22 grudnia 20213 l Ja tam zawsze lubiłem Garfielda jako pająka. Wiadomo, to nie to samo co Tobey ale o wiele lepszy niż Holland chociaż i on się powoli zaczyna wyrabiać. Mam nadzieję że trójka powstanie, zwłaszcza po ostatnim filmie z Hollandem.
Opublikowano 23 grudnia 20213 l Po tym trailerze Dziwago 2 mam nadzieję tylko na XMenow w MCU. Nieważne, w której linii czasowej. Nie ma co czekać i niech idą w wersję z serialu animowanego. Ten trailer to chyba ta druga scena po napisach w Spiderze3?
Opublikowano 23 grudnia 20213 l 2 godziny temu, _mike napisał: Po tym trailerze Dziwago 2 mam nadzieję tylko na XMenow w MCU. Nieważne, w której linii czasowej. Nie ma co czekać i niech idą w wersję z serialu animowanego. Ten trailer to chyba ta druga scena po napisach w Spiderze3? Kevin Feige ostatnio mówił, że na Xmenów w MCU jeszcze parę lat poczekamy.
Opublikowano 26 grudnia 20213 l No pewnie muszą to jakoś sensownie połączyć a nie wjebać na siłę bez ładu i składu aby tylko byli. No ale to będzie piękna chwila zobaczyć Spider-mana stojącego obok Wolverine'a.