gekon 1 787 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Średnio wyobrażam sobie robienie recestu aktora, który zmarł na raka "ok spoko, nic się nie stało, ale hajs sam się nie zarobi" brzmiałoby zbyt głośno. Jest milion sposobów na to, żeby wyjaśnić to sensownie. Sam trailer podobał mi się. Jakaś dziwna artystyczna aura z niego biła. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Teraz, gekon napisał: Średnio wyobrażam sobie robienie recestu aktora, który zmarł na raka "ok spoko, nic się nie stało, ale hajs sam się nie zarobi" brzmiałoby zbyt głośno. Były takie przypadki Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 No były, i jak to się skończyło? Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 W Spartakusie podmienili głównego aktora po śmierci i nie widziałem zadnej gównoburzy, ale moze to inne czasy były. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Z Paulem Walkerem ostatnio też podobnie. Brat jego robił za modela, a gęba z doklejek, powtórek, niewykorzystanych scen i cgi. I też bez większej spiny. Ostatni bulwers dotyczył tylko Jamesa Deana zrobionego w komputerze. Oczywiście recast aktora, a cyfrowa postać to dwie odrębne sprawy ale wydźwięk podobny. No i.. to Marvel, w czym problem? Powiedzą multiversum i pyk. Zamiast T'Challa będzie T'Challi Praktycznie zrobią recast tylko, że w rodzinnym gronie jako przekazanie pałeczki "następcy". Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Panowie, ale to byli biali aktorzy Waka Waka Foreva a bardziej serio, Spartakusa z automatu przestałem oglądać po zmianie bohatera, a cyfrowy Paul miał epizod. To też nie pierwszy czarny superbohater z lorem takim, że pracował nad filmem superbohaterskim i robiąc formę życia jednocześnie biorąc chemię. Tak, że recasting wydaje mi się dość nietrafionym pomysłem w tym przypadku. Czytałem wycieki fabuły, jak się potwierdzą to sensownie to rozwiązali i znacznie lepiej od recastingu W ogóle kurła recasting to słaby koncept. Trzeba być chyba pojebanym i kręcić czwartego martixa, żeby uznać, że dobry pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 To napisz w spoilerze ten wyciek Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Spoiler Ma umrzeć tak jak aktor - choroba, a co ma być pretekstem do pogłębienia scenariusza. Motyw radzenia sobie ze stratą, żałoba. https://naekranie.pl/aktualnosci/czarna-pantera-wakanda-w-moim-sercu-wyciek-fabuly-atlantyda-wojna-1657793724 Dla mnie ok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 26 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 26 Lipca 2022 Nie brzmi to źle, zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 28 Lipca 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Lipca 2022 byłem na tym nowym Thorze. Powiedziałem: - chodź babo ze mną, zażyjesz trochę światowej kultury kurde Ależ to było gorsze od Ragnaroku, matko Odyńska. Nie dosyć, że Marvel ostatnio to giga żymianin branży filmowej i oszczędzają na efektach ile się da to jeszcze napakowali ten film tyloma scenami komediowymi, że kompletnie nie było czuć stawki czy chociaż minimalnego zagrożenia. Wszyscy rozmawiają ze sobą jakby byli ostro naćpani. W Ragnaroku proporcje komedii do filmu super hero były idealne więc już dawno wiadomo, że się da. Jeszcze to okrutne wrażenie, że aktorzy stoją przed ekranem było czuć, że oni oddzieleni są od tła. Szkoda gadać. Najgorszy był ,,Spider Man 3: Spidermanów Trzech'' ale ten jest minimalnie lepszy i ląduje na mojej prywatnej liście przereklamowanego badziewia na drugim miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Marvel rozpisał całą 5 fazę i zapowiedział 3 filmy z 6, a tu cisza. W Czarnej Panterze 2 Marvel dostanie swojego Aquamana, geneza postaci chyba nawet taka sama. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 W sensie to co było wrzucane tydzień temu? Były komentarze, teraz się czeka na więcej szczegółów. Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Faktycznie Ja generalnie czekam jeszcze na ich animacje - drugi sezon What if, pierwszy obejrzałem jednym ciągiem na. Marvel Zombies może być BDB. Cytuj Odnośnik do komentarza
funditto 657 Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2022 Z animacji to przede wszystkim czekam na X-men 97 Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 081 Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2022 Ja chcę zobaczyć wreszcie Blade i Thunderbolts. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 601 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Ja jestem ciekawy jaki będzie rating wiekowy przy Blade. No bo w PG13 nie może być krwi. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 616 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 1 minutę temu, Shankor napisał: Ja jestem ciekawy jaki będzie rating wiekowy przy Blade. No bo w PG13 nie może być krwi. Morbius mial pg13, mozna zrobic film z wampirem bez krwi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Pupcio 18 292 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 No tylko moribius to jest mem a nie film więc tak średnio to zadziałało Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Zapomnijcie o akcjach jak z Blejda 1 i 2. Teraz max to rzut kolkiem w wapierza i zamiana go w blyskajacy popiol. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Sierpnia 2022 Jak już marvel tak oszczędza na efektach to niech od razu zrobią w Blejdzie trik jak w królu skorpionie - niewidzialny przeciwnik! Kilka pieczeni na jednym ogniu i ile plusów +wampir tak zajebisty, że niewidzialny! +nie musisz wydawać nawet dolara na CGI! +niższe pensje dla aktorów, bo tylko podkładają głos +niewidzialna krew=pg13 ale w sumie to i tak byłoby chyba lepsze od tego jebanego kolorowego cgi z painta co to ostatnio marvel odpierdala w każdym nowym filmie;/ Czuję się jakbym znów był w latach 90. i to nie jest komplement Cytuj Odnośnik do komentarza
Mendrek 570 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 https://natemat.pl/430024,giancarlo-esposito-dolaczy-do-marvela-chce-zagrac-znanego-mutanta Znaki czasów. Kiedy w 2008 roku w parodii filmów o superbohaterach "Superhero movie" Tracy Morgan zagrał czarnego Xaviera, to w sumie miał być taki żart "hehe, patrzcie czarny łysy Xavier". Dziś nikt sobie żartów z tego nie robi Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 tak bardzo w punkt Cytuj Odnośnik do komentarza
Jeez_PS 833 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Z tym wyjątkiem, że mali agenci to lepsze filmy niż aktualne mcu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Krzysztof93 1 252 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 @Jeez_PS ale słabe efekty postaci na ewidentnie sztucznym tle mają bardzo wspólne Cytuj Odnośnik do komentarza
flavio 107 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 4 godziny temu, Mendrek napisał: https://natemat.pl/430024,giancarlo-esposito-dolaczy-do-marvela-chce-zagrac-znanego-mutanta Znaki czasów. Kiedy w 2008 roku w parodii filmów o superbohaterach "Superhero movie" Tracy Morgan zagrał czarnego Xaviera, to w sumie miał być taki żart "hehe, patrzcie czarny łysy Xavier". Dziś nikt sobie żartów z tego nie robi Akurat w tym wypadku mi to obojętne, mógłby być nawet fioletowy. Gus Fring wymiata. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi