Jeez_PS 833 Opublikowano 8 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 8 Sierpnia 2022 36 minut temu, Krzysztof93 napisał: @Jeez_PS ale słabe efekty postaci na ewidentnie sztucznym tle mają bardzo wspólne Fakt. Szkoda że się tak rozmieniają na drobne, do endgame było extra, po dziecinadzie thorze nowym, totalnie miałkim i nijakim moon knighcie i ścierwie ms marvel mam obawy nawet co do daredevila. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shago 3 523 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Obejrzałem w końcu ostatniego Spidermana u kurczę... No średnie to :/. Fajnie jak pojawił się Octopus, ale reszta szału nie zrobiła wielkiego wrażenia. Niestety, ale od czasów End Game to Marvel w dalszym ciągu równia pochyła. Ostatnia nadzieja w najnowszym Dr Strange'u. Cytuj Odnośnik do komentarza
Bielik 728 Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2022 Nowy strange? Nie pokładaj w nim nadziei Cytuj Odnośnik do komentarza
Mejm 15 283 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Strange 2 podobno nie do zrozumienia jesli sie nie widzialo serialu z Wanda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 187 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Bzdura. Cytuj Odnośnik do komentarza
McDrive 3 081 Opublikowano 11 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 11 Sierpnia 2022 35 minut temu, Masorz napisał: Bzdura. Nie. Oglądałem z ojcem. Ja znałem serial, a on nie. Po filmie musiałem trochę tłumaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Jak tam, ukradł już ktoś tego ostatniego Thora? Ja ciągle szukam motywacji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Badus 271 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Zaraz wrzucą na Disney+, ale nie wiem czy zmuszę się do seansu. To co o filmie przeczytałem baaardzo mocno mnie zniechęca... Cytuj Odnośnik do komentarza
Zwyrodnialec 1 714 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 57 minut temu, Tokar napisał: Jak tam, ukradł już ktoś tego ostatniego Thora? Ja ciągle szukam motywacji. Nie ma na rarbg, a skoro nie ma tam, to znaczy, że nie ma jeszcze normalnej wersji, tylko jakieś chuj wie co. Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 28 Sierpnia 2022 Jakoś za dwa tygodnie będzie na D+. Cytuj Odnośnik do komentarza
creatinfreak 3 827 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Chłopaki sprawa jest. Nie mam czasu ani chęci na seriale, ale lubiłem filmy bo te zawsze były wypełnione akcją i robione z pompą. Teraz to się wszystko rozwodniło i tak się zastanawiam czy ma to sens oglądania dalsze filmy bez seriali? Dużo stracę nie oglądając seriali? Ostatnie filmy jakie oglądałem to spider daleko od domu i czarna wdowa. Nawet zacząłem Wandę ale totalnie mnie odepchało. Cytuj Odnośnik do komentarza
Plugawy 3 661 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Ja seriali w ogole nie ogladałem i jakoś żyję. Zacząłem Lokiego, ale moja przysypiała więc sobie darowalismy, podobnie przy Wandzie, tylko klimat nie przypasował. Wiedza z seriali na pewno poszerza lore, ale nie mam zamiaru sie zmuszać skoro traktuje marvele jako lajtowe filmy, ktore czasem obejrzę tylko w kinie. W domu do nich raczej nie wracam, chociaż zdażało mi się obejrzeć, jako tło do czegoś, kilka razy Avengers z tą wielką walką w NY, nie pamiętam jak sie nazywała ta częsć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
kotlet_schabowy 2 672 Opublikowano 30 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2022 O ile nie jesteś geekiem, który musi znać wszystkie powiązania, smaczki i cameo z uniwersum, tylko traktujesz filmy z MCU jako niezobowiązującą rozrywkę w stylu "obejrzeć i zapomnieć" (jak ja), to olewaj seriale. Cytuj Odnośnik do komentarza
Tokar 8 262 Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Udostępnij Opublikowano 31 Sierpnia 2022 Ew. dziesięciominutowe recepy serialu na yt i elo. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Dobra, pała się przegła Spoiler co tooooooo kuur jest?????????? od dziś hejtuję marvela jak każdy 40letni forumowicz z nadmiarem wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 To scena po napisach, więc można olać. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Nie szkodzi, co raz zobaczyłem to nie odzobaczę Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 196 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 2 godziny temu, gekon napisał: co tooooooo kuur jest?????????? twerkowanie. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 3 Września 2022 Dzięki, o to pytałem Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 196 Opublikowano 4 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2022 Cytuj Odnośnik do komentarza
Square 8 509 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 Obejrzałem nowego Thora no i tak mocno średnio niestety, obok Strange'a to nie stało. Przegadany miejscami, a jak wchodzi jakaś akcja to w ogóle to jakieś bez ekscytacji. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 9 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 9 Września 2022 bo jest pocięty w chuj i to widać że większość się nie klei, Cytuj Odnośnik do komentarza
drozdu7 2 692 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Jezu ale ten nowy Thor to jest kasztan. Taika Waititi (którego filmy lubię) zesrał się strasznie tym razem. Najlepsze w tym filmie było to że mogłem posłuchać Guns'nRoses. W sumie Marvel jest mi tak strasznie obojętny, no ale ku.rwa w tej fazie to już ewidentnie twórcy nie muszą niczego tłumaczyć, nie ma żadnych zasad i można wszystko jeśli się bardzo chce. Dramat, nawet Strange2 (do którego mialem sporo uwag) jest o półkę lepszy. Tu mamy film za pierdyliard dolarów wykonany w 95% na green screenie. Eh, obejrzany kilka dni temu Top Gun 2 jeszcze bardziej zyskuje i szanuję że ludzie takie filmy robią 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 601 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Też wczoraj obejrzałem i stwierdzam, że ten film był tak bardzo o niczym jak nic do tej pory z MCU. Do tego nawet aktorzy słabo zagrali (z wyjątkiem Bale'a i... Matta Damon'a ) a miejscami było słabe CGI, co już jest nowym standardem dla tej firmy. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
SnoD 2 270 Opublikowano 10 Września 2022 Udostępnij Opublikowano 10 Września 2022 Widzieliście cast Thunderbolts? Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi