Opublikowano 4 lutego4 lut Nie podoba mi się CGI Thinga i też nie sądzę że to będzie jakiś dobry film. Raczej wygląda na kolejny etap do nowych Avengersów.
Opublikowano 4 lutego4 lut 7 minut temu, suteq napisał(a): Nie podoba mi się CGI Thinga i też nie sądzę że to będzie jakiś dobry film. Raczej wygląda na kolejny etap do nowych Avengersów. To i tak byłby sukces bo Marvel od 2020 nie zna słowa "kolejny etap" tylko kręcą się ciągle w miejscu i nie przesuwają fabularnie w żadnym kierunku
Opublikowano 4 lutego4 lut Fantastic 4 to chyba jedynie mial dobre komiksy i ewentualne występy w spider manie na fox kids. No i jeszcze był genialny iron man
Opublikowano 4 lutego4 lut No takie 6.5 póki co. Klimacik lat '60 i Vanessa podbiją na pewno ocenę. Też coś to CGI Thinga mi nie leży, ale przynajmniej nie wygląda jak "thanks_for_not_aborting_me". Mają być Galactus, Silver Surfer, pewno Doom (stawiam, że w scenie po napisach) no i pytanie kogo gra Malkovich z trailera. Mole Man? Czy może starszą wersję Richardsa.
Opublikowano 4 lutego4 lut Jakiś taki bezjejeczny ten trailer, z filmów chyba coś przez przypadek w TV kiedyś widziałem, z komiksów zero. Pewnie kiedyś tam może obejrzę jak trafi do sieci. (ta, jasne)
Opublikowano 4 lutego4 lut Klimat epoki robi robotę, a jeśli recki publiki będą pozytywne, to kto wie, może w końcu i wizyta w kinie? Plus może przez osadzenie akcji w innych czasach nie będzie aż tak nasrane meta-żartami, które czynią już te produkcje nieoglądalnymi (patrzę na Ciebie, Deadpool & Wolverine...). Ps. Patrzcie, sami biali ludzie i od razu nawet głupi trailer lepiej się ogląda Edytowane 4 lutego4 lut przez Badus
Opublikowano 4 lutego4 lut Gdyby nie Deadpool & Wolverine, to byłaby szansa na spotkanie Spoiler dwóch Pochodni
Opublikowano 5 lutego5 lut Niech już nie robią portali czasowych, bo wtedy każdy problem będą sobie naprawiali kapsułą czasu
Opublikowano 5 lutego5 lut Też tak macie, że Pedro Pascal w każdym filmie wygląda dokładnie tak samo? Czy mu zrobią charakteryzację, czy nie, to w czym by nie grał wygląda identycznie, zmierzwione włosy i wąsik. A zwiastun meh, MCU już nie wie jak ratować ten bajel i będą teraz odkurzać RDJ i Evansa, światy równoległe, straty taty. Jakby wiedzieli, że ten pociąg już odjechał razem z Endgame i jedyne co przyciągnie ludzi to starzy Avengersi.
Opublikowano 5 lutego5 lut 12 minut temu, mcp napisał(a): Też tak macie, że Pedro Pascal w każdym filmie wygląda dokładnie tak samo? Czy mu zrobią charakteryzację, czy nie, to w czym by nie grał wygląda identycznie, zmierzwione włosy i wąsik. Dokladnie. Nie pomaga tez fakt ze gość jest doslownie wszedzie wiec ciezko widziec w nim np joela w tlou jak przed chwila widzialo sie tego joela w mandalorianie albo gladiatorze 2
Opublikowano 5 lutego5 lut F4 nigdy mnie nie grzala. Ogladalo sie za gnoja kreskowke ale wtedy czlowiek nie byl zbyt wybredny. Dzisiaj koncepcja tych bohaterow i ich mocy sa mi obojetne. Temat rodziny byl juz przewalkowany w Guardiansach. Marvel skonczyl sie na endgame, poszedl w woke i miliard spinoffow w fazie 4 czym totalnie ja przeje.bal, a teraz zaczyna powoli grac na nostalgii do starej ekipy zeby odrobic straty. Je.bac go pradem. Jedyne co moglbym zaakceptowac od nich to brutalnego origin story dla DD.
Opublikowano 5 lutego5 lut Dopóki się to guwno sprzedaje i ludzie pieją jak zobaczą kostium żółtego wolwerina dopóty dalej będzie to jechało to na tym rowerku ulepionym z nostalgii i guwno scenariuszy, które wszyscy fani maja w doopie, bo takie mają standardy.
Opublikowano 10 lutego10 lut Trailer, a raczej ,,teaser teaser trailera" (bo niestety bardzo skąpo się zaprezentował ten materiał) do ,,Fantastyczna 4: Pierwsze kroki"... totalnie dupska nie urywa. Totalnie! Mało odkrywcza, jałowa treść filmiku sklejkowego ze scen z filmu. Nie wiem nawet czy można tego rodzaju teaser nazwać ,,teaserem", to raczej przywitanie się z widzem, który ma zobaczyć jak wizualnie, pod względem kreacji charakteru kultowych marvelowskich postaci, pod względem jakości efektów VFX, może i montażu, nawiązań do komiksów o Fantastycznej Czwórce etc etc., będzie się ten film prezentował. To takie kilkadziesiąt sekund w stylu ,,siema, tu ekipa fantastycznej czwórki, witamy w MCU!". I wiecie co, nie poczułem z tego niby-zwiastuna żadnych emocji, jakby taki ,,meh", i tyle. Jedynie to polot zaintrygowania - poczekam z chęcią na oficjalny ,,kruci konkretny!" trailer, a nie jakieś ochłapy. xD P.S. Jak na razie to ,,Thunderbolts*" zamiatają materiałami promocyjnymi inne produkcje Marvel Studios pod dywan (oprócz serialu z Daredevilem). A to jest mega-pozytyw!
Opublikowano 10 lutego10 lut 10 godzin temu, PiotrekP napisał(a): I ta banda bohaterów klasy B, gdzie nawet żaden nie potrafi latać ma walczyć z Sentrym? Gówno do zaorania.
Opublikowano 10 lutego10 lut Trailer "pokazuje", że złym będzie Spoiler The Void więc Sentry będzie raczej tym dobrym.
Opublikowano 12 lutego12 lut https://www.metacritic.com/movie/captain-america-brave-new-world/ 44/100 Było do przewidzenia, ale i tak :
Opublikowano 12 lutego12 lut Thunderbolts takie randomy, ze musieli ich podpisac w trailerze. Do tego tak sztampowi jak tylko potrafi byc druzynowy film marvela i z ch,ujowymi zartami, ktore musialy stanowic 80% zwiastuna.
Opublikowano 13 lutego13 lut Widziałem walke murzyna z red Hulkiem, niezly plot armor i nerf Hulka Pewnie to samo bedzie z Sentrym
Opublikowano 17 lutego17 lut Obiło mi się o uszy, że Denzel Washington ma zagrać Magneto. Nie wiem, może nie jestem na bieżąco z lore, ale chyba Denzel, pomimo, że jest aktorem wybitnym, nie bardzo pasuje mi do roli polskiego żyda, który był więźniem w Auschwitz. Ale może się mylę