Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano

ale temat o xmenach niżej... to jest swoja drogą otwierająca film sekwencja na autostradzie, która jeśli uda im się uchwycić chociaż ułamek tego co jest w scenariuszu, rozpie.rdoli system.

Opublikowano

Ale burdel robicie w temacie o MCU. Ten Deadpool wygląda zaskakująco dobrze, rating R też nastraja optymistycznie, ale mimo wszystko byłbym spokojniejszy, gdyby za sterami stał Marvel. Tylko oni mają odpowiedni szacunek do tych postaci.

Opublikowano

spływają pierwsze opinie i wygląda na to, że pomimo ogromnej ilości postaci i wątków udało się zachować spójność. wygląda też na to, że hawkeye kradnie film.

Opublikowano

Czuję w kościach nowy trailer :)

Ile niby tych trailerow mieliby wypuscic?

Ja ogladalem chyba tylko pierwszy i reszta w kinie. :cool:

Opublikowano

trzeci obejrzyj bo chyba lepszy nawet od tego z piosenką Pinokia. chociaż to epickie ujęcie całego składu w slo-mo cyba wolałbym zobaczyć dopiero w kinie :/.

Opublikowano (edytowane)

Nie chce juz wiecej ogladac. Pierwszego juz praktycznie nie pamietam. Jednak lubie byc zaskoczony w kinie a nie widziec juz wszystko co fajne.

Tak mialem z jedynka, jeden trailer katowalem masakrycznie, nawet dzien przed seansem a potem po seansie zrozumialem ze wszystko fajne widzialem w trialerze.

No i mam cos takiego ze jak wlasnie obejrze trailer i go pamietam to te najfajniejsze sceny chce zobaczyc od razu gdy siedze na sali, a nie chlonac film od poczatku do konca. Zmienilem podejscie i jestem zadowolony. :)

Edytowane przez suteq
Opublikowano

z alter-ego pyma zrobili całkiem ciekawie zapowiadającego się villaina. oby tego nie spierdo.lili bo ze strony stolla to jestem pewien, że robota będzie pierwsza klasa.

Opublikowano

Nie jest źle. Przynajmniej na trailerze. W sumie to gdy zapowiadali Avengersów to myślałem, że będzie kumulacja gófna, bo pojedyncze filmy z superbohaterami średnio mi się podobały, a jednak zostałem mile zaskoczony.