Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

tk___tk

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dla fanów Soundtracków i nie tylko. Na sieci już jest dostępny OST do Thora i jeżeli komuś podobał się ten do Iron Mana 3 to i ten przypadnie mu do gustu ponieważ tworzy go Brian Tyler który to robił muzykę do IM3. Czyżby ten sam kompozytor miałby robić ścieżkę do innych filmów Marvela ? Mam nadzieje, bo jak na razie jego OSTy do filmów Marvela to jedna z lepszych ścieżek dziwękowych tego roku. Tutaj próbka głównego motywu z Thora

http://www.youtube.com/watch?v=LdCKaZn5vRA

• Odpowiedzi 4,6 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

Takie so gay, ale sugeruje, że Loki zginie. Przynajmniej we mnie takie odczucia wzbudził.

Edytowane przez suteq
Opublikowano (edytowane)

potwierdzono telewizyjne plany marvela na następne lata. we współpracy z netflixem stworzą 4 mini-serie: "daredevil", "jessica jones", "luke cage" i "iron fist". zwieńczeniem będzie seria "defenders":

http://www.slashfilm.com/marvel-bringing-four-shows-to-netflix-starting-with-daredevil-building-to-the-defenders-event/

Edytowane przez tk___tk
Opublikowano

potwierdzono telewizyjne plany marvela na następne lata. we współpracy z netflixem stworzą 4 mini-serie: "daredevil", "jessica jones", "luke cage" i "iron fist". zwieńczeniem będzie seria "defenders":

http://www.slashfilm.com/marvel-bringing-four-shows-to-netflix-starting-with-daredevil-building-to-the-defenders-event/

Ofensywy Marvela ciąg dlaszy. ;)

Takie so gay, ale sugeruje, że Loki zginie. Przynajmniej we mnie takie odczucia wzbudził.

Jakieś chińskie kino dało się nabrać na dzieło jakiegoś amatora photoshopa. Przecież w oryginale na miejscu Lokiego jest Natalie Portman.

Opublikowano

Jak poprzednicy, Thor 2 spoko, jednak gdy zagłębimy się bardziej w tę banalną fabułę to może głowa spuchnąć od nielogiczności i dziur. Czy Loki kradnie show ? decydowanie tak, ale gdy nei ma na ekranie Kat Dennings. Sam gromowładny blondyn też na plus. Ja tam daje od siebie skromne 7//10 i czekam na ciąg dalszy drugiej fali

zostać po napisach !!!! Są DWIE sceny. W tym zapowiedz GotG

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

potwierdzają się plotki krążące od dłuższego czasu - paull rudd najprawdopodobniej zagra ant-mana. to jest paul rudd:

Rudd-News-618x400.jpg

pewnie kojarzycie. jest komikiem. więc pewnie to nie hank pym wskoczy w filmie w kostium.

Opublikowano

gunn o dieselu:

Yep it is completely official. AND he’s amazing. I never knew someone could say I AM GROOT so many different ways and with such feeling (and that sounds like I’m kidding but I’m not!)

rudd już oficjalnie jako ant-man. wyciekło też niby jego zdjęcie w kostiumie ze screen-testów, ale nie chce mi się szukać. z innych newsów to podobno w avengers: age of ultron drugim villainem ma być baron von strucker. to jest baron von strucker:

Wolfgang_von_Strucker_(Earth-12591)_0002

a to niby to zdjęcie ant-mana:

leaked-footage-of-paul-rudd-as-ant-man.j

chociaż bardziej mi to wygląda na plan tej pokazówki co wright nakręcił na comic-con parę lat temu.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

czyli paul rudd gra scotta langa i mamy plot z kradzieżą stroju (wright wspominał, że ant-men to będzie takie heist movie + niedawno wrzucał na twittera chyba screen z odcinka avengers: earth's mightiest heroes gdzie właśnie ta historia była ekranizowana). jaranko.

Opublikowano (edytowane)

http://avengersearthsmightiestheroes.wikia.com/wiki/To_Steal_an_Ant-Man

nie ma dobrych komiksów o ant-manie

tzn. mogę polecić the irreedemable ant-man roberta kirkmana (tego o walking dead), ale tam główne skrzypce odgrywa eric o'grady czyli trzeci lub czwarty ant-man w historii więc nie ma to żadnego związku z tym co zapewne zobaczymy w filmie.

Edytowane przez tk___tk
  • 3 tygodnie później...