Skocz do zawartości

Marvel Cinematic Universe

Featured Replies

• Odpowiedzi 4,7 tys.
  • Wyświetleń 470,3 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

Ja pamiętam tylko

"Zatkało kakao?"

z ostatniego thora. xD

Opublikowano

Ja pamiętam tylko

"Zatkało kakao?"

z ostatniego thora. xD

"Rzuć pan tą dzidę" śni mi się po nocach  :niedobrze:  :lapka:

No trochę przesadzają z tymi tekstami :P

Opublikowano

Że hę? Taka ciapa? :/ 

Punisher to tylko:

Punisher_War_Zone.jpg

Opublikowano
  • Autor

niestety stevenson jest już volstaggiem :(. szejn może dać radę ale jest to wybór daleki od ideału.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

A dla mnie całkiem niezły wybór, Bernthal potrafi być twardym skur.wielem. Najlepszą wiadomością jest to, że się pojawi już w Daredevilu.

Opublikowano

Ale on jest przecież niski, i taka lebioda trochę. Jak mocno nie przypakuje i będą go kręcić w pełnym kadrze z innymi to może wyjść trochę śmiesznie :)

Opublikowano

Taki Tom Hardy ma 1.75, Bernthal 1.79, więc jest już słusznego wzrostu. ;)

Charlie Cox dla porównania 1.78, w tv wzrost nie ma wielkiego znaczenia, a gębę ma Bernthal idealną do roli.

Opublikowano

Jednym z highlightów w najgorszym, drugim sezonie The Walking Dead był właśnie Shane.

Dlatego mam zaufanie do tęgich głów w Marvelu.

Opublikowano
  • Autor

z ostatnich rólek to błyszczał imo epizodzikiem w wilku z wall street. fury ayera jeszcze nie widziałem to nie wiem. ogólnie również ufam ludziom z marvela bo bernthal potrafi grać twardzieli. chociaż i tak liczę, że w daredevilu pojawi się wyłącznie z krótkim gościnnym występem.

Opublikowano

Oj chyba raczej wystąpi więcej niż raz, czuję głównego antagonistę  ^_^

Nowe logo Daredevila 2 sezonu

daredevil-season-2-139352.jpeg

Opublikowano

Wątpię, żeby Frank Castle był głównym antagonistą, to będzie raczej jeden z tych tymczasowych oponentów / niewygodnych sojuszników.

Opublikowano

Jednak Statham nie będzie Bullseye'm (powiedział, że Marvel jest tak chujowy, że nawet jego babcia mogłaby zagrać superherosa), ale i tak ten ostatni mi pasuje bardziej na głównego adwersarza niż Frank.

Opublikowano
  • Autor

po tym co Jason ostatnio mówił o filmach marvela niech lepiej spie.rdala na drzewo.

Edytowane przez tk___tk

Opublikowano

I takie rzeczy gada chłop, który w swoim dorobku aktorskim posiada 90% filmów akcji (jak nie 100%) i występował w Szybkich i Wściekłych. 

Opublikowano
  • Autor

najwyraźniej nie widział Winter soldiera, o daredevilu nie wspominając.

Opublikowano

nie pownien mówic tego gość który gra w takim chłamie, ale ma trochę racji

Opublikowano
  • Autor

no trochę ma. barona mordo w doktorze strendżu zagra ten murzyn z 12 years a slave którego nazwiska nigdy nie zapamiętam.

Opublikowano

ejiofor to akurat łatwe nazwisko gorzej z tą lupitą hehe

Opublikowano
  • Autor

no nyongo - do ogarnięcia. ale imię tego typa? czilłator? weź to wymów jeszcze poprawnie.

Opublikowano

Są pierwsze screeny i filmik ze stuntów z trzeciego Kapitana Ameryka (czy raczej Avengers 2,5). Nazwa instytutu daje sporo do myślenia. Skoro pojawia się Zemo to możliwe, że pociśnie bronią biologiczną, a sądząc po cywilach i krajobrazie lokalizacja to Wakanda.

http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=121838