Opublikowano 8 czerwca 20159 l Ja pamiętam tylko "Zatkało kakao?" z ostatniego thora. xD "Rzuć pan tą dzidę" śni mi się po nocach No trochę przesadzają z tymi tekstami
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Punisher obsadzony http://marvel.com/news/tv/24699/jon_bernthal_cast_as_frank_castle_in_the_netflix_original_series_marvels_daredevil#ixzz3cbAQ1qqW Edytowane 9 czerwca 20159 l przez erix
Opublikowano 9 czerwca 20159 l Autor niestety stevenson jest już volstaggiem . szejn może dać radę ale jest to wybór daleki od ideału. Edytowane 9 czerwca 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 9 czerwca 20159 l A dla mnie całkiem niezły wybór, Bernthal potrafi być twardym skur.wielem. Najlepszą wiadomością jest to, że się pojawi już w Daredevilu.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Ale on jest przecież niski, i taka lebioda trochę. Jak mocno nie przypakuje i będą go kręcić w pełnym kadrze z innymi to może wyjść trochę śmiesznie
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Taki Tom Hardy ma 1.75, Bernthal 1.79, więc jest już słusznego wzrostu. Charlie Cox dla porównania 1.78, w tv wzrost nie ma wielkiego znaczenia, a gębę ma Bernthal idealną do roli.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Jednym z highlightów w najgorszym, drugim sezonie The Walking Dead był właśnie Shane. Dlatego mam zaufanie do tęgich głów w Marvelu.
Opublikowano 10 czerwca 20159 l Autor z ostatnich rólek to błyszczał imo epizodzikiem w wilku z wall street. fury ayera jeszcze nie widziałem to nie wiem. ogólnie również ufam ludziom z marvela bo bernthal potrafi grać twardzieli. chociaż i tak liczę, że w daredevilu pojawi się wyłącznie z krótkim gościnnym występem.
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Oj chyba raczej wystąpi więcej niż raz, czuję głównego antagonistę ^_^ Nowe logo Daredevila 2 sezonu
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Wątpię, żeby Frank Castle był głównym antagonistą, to będzie raczej jeden z tych tymczasowych oponentów / niewygodnych sojuszników.
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Jednak Statham nie będzie Bullseye'm (powiedział, że Marvel jest tak chujowy, że nawet jego babcia mogłaby zagrać superherosa), ale i tak ten ostatni mi pasuje bardziej na głównego adwersarza niż Frank.
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Autor po tym co Jason ostatnio mówił o filmach marvela niech lepiej spie.rdala na drzewo. Edytowane 11 czerwca 20159 l przez tk___tk
Opublikowano 11 czerwca 20159 l http://www.hollywoodreporter.com/heat-vision/jason-statham-starring-marvel-films-800690
Opublikowano 11 czerwca 20159 l I takie rzeczy gada chłop, który w swoim dorobku aktorskim posiada 90% filmów akcji (jak nie 100%) i występował w Szybkich i Wściekłych.
Opublikowano 11 czerwca 20159 l Autor najwyraźniej nie widział Winter soldiera, o daredevilu nie wspominając.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l nie pownien mówic tego gość który gra w takim chłamie, ale ma trochę racji
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Autor no trochę ma. barona mordo w doktorze strendżu zagra ten murzyn z 12 years a slave którego nazwiska nigdy nie zapamiętam.
Opublikowano 12 czerwca 20159 l Autor no nyongo - do ogarnięcia. ale imię tego typa? czilłator? weź to wymów jeszcze poprawnie.
Opublikowano 19 czerwca 20159 l Są pierwsze screeny i filmik ze stuntów z trzeciego Kapitana Ameryka (czy raczej Avengers 2,5). Nazwa instytutu daje sporo do myślenia. Skoro pojawia się Zemo to możliwe, że pociśnie bronią biologiczną, a sądząc po cywilach i krajobrazie lokalizacja to Wakanda. http://www.comicbookmovie.com/fansites/MarvelFreshman/news/?a=121838