tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) również bojkotuje. ściągnę również kilka razy cama, a potem go skasuje żeby studio odnotowało straty. Edytowane 16 Lipca 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 I tak zapowiada się z 5x lepiej niż to co zaserwowano w poprzednich 2 filmach XDNo nie wiem, nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 I tak zapowiada się z 5x lepiej niż to co zaserwowano w poprzednich 2 filmach XD Szczerze wątpię, red nie miał pryszczy, a pochodnia był biały. No i film nie był wcale taki zły. Ba, był nawet fajny. Obydwa Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 I tak zapowiada się z 5x lepiej niż to co zaserwowano w poprzednich 2 filmach XD Szczerze wątpię, red nie miał pryszczy, a pochodnia był biały. No i film nie był wcale taki zły. Ba, był nawet fajny. Obydwa I pewnie jeszcze MoS lepszy niż wszystkie filmy Marvela? Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 16 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 no galactus w formie fioletowej mgiełki goty . chociaż chiklis był dobrym benem grimmem. a kapitan ameryka ludzką pochodnią. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Nosz ja pierydole, pogrzało ich z tym Ant-Manem chyba, u mnie we wsi grają ino dubbing, w okolicznych wsiach też głównie dubbing, o co chodzi? Obecna gimbaza nie umie już czytać czy ki ciul? Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 (edytowane) Dokladnie tak jak piszesz. Ja jutro seans o 20:30. Edytowane 16 Lipca 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 U mnie też dubbing ale będą dwa seansy z napisami. Z tym że dopiero 17.08 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 W moim mieście nie ma problemów z wersją z napisami Kraków Imax (napisy, 3D) 16:30 Cytuj Odnośnik do komentarza
malin1976 109 Opublikowano 16 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2015 Grudziądz - 3D jedno i drugie za to na normalną wersję tylko dubbing czyli nie idę bo 3D to gooowienko . Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 widziałem trailer z dubbingiem przed terminatorem, beczuuunia xd. sobota 15:30 \m/. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 są dwie sceny po napisach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Z czego jedna już jest na youtubie https://www.youtube.com/watch?v=L113arSaz2o& Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 17 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 btw reed ma podobno fajny plan na prequel z młodym pymem. możliwe też, że pojawi się w agentce Carter. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 To chyba będzie miał tam z 5 lat XD Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Jak ktos leci na premierę to proszę, dajcie szybko znać jak film. Osobiscie napalam się na niego jak na Fantastic Four - czyli wcale ale jak zamiast rozkmin w stylu A2 wyjdzie jakas fajna komedia akcji typu Terminator Genisys to przejdę się na to do kina. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 (edytowane) Jestem po seansie Czlowieka-Mrowki i w sumie nie wiem co napisac. Dawno nie mialem w sumie tak roznych odczuc co do filmu. Niby pomysl byl fajny, realizacja nawet tez niczego sobie no ale cos mi nie gralo podczas seansu. Moze to zalew sucharow (naprawde ich bylo w ch.uj i ciut ciut), moze to ten caly imo dziwny i glupi pomysl o superbohaterze, ktory kontroluje mrowki. Nie wiem, serio. Niby mi sie w miare podobalo ale jakos tak nie czuje ze cos stracilbym jakbym go nie obejrzal. Podobnie mam z obiema czesciami Thora. O dziwne film ma inna strukture niz inne filmy marvela. Generalnie w takich filmach jest rozpierducha-spokoj-rozpierducha-spokoj-wielka rozpierducha, a tutaj generalnie to ostatnie pol godziny jest rozpierducha i to dosyc kameralna jak na filmy marvela. Jakbym mial oceniac to dalbym takie 6/10 na zachete. Edytowane 17 Lipca 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 17 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 17 Lipca 2015 Dla mnie na świeżo po seansie TOP 5 filmów Marvela. Bardzo polecam, świetnie się bawiłem -> w końcu jakieś świeże i oryginalne sceny akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Suchary sucharami ale smieszne Bardzo fajny film, bardziej mi gotg przypominal niz inne dramaty typu thor. 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Dorwałem w końcu wersję z napisami bardzo przyjemny film, lekki, bez nadęcia i duchowych rozkmin, też mi klimatem przypominał GotG, polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 No i Kate z Lostów w tej stylizacji absolutna petarda. <3 W ogóle świetnie obsadzony film, z bardzo dobrym tempem i balansem pomiędzy akcją, a scenami skupiającymi się na bohaterach. Myślę, że zdecydowanie lepiej się broni jako osobne dzieło, niż większość filmów Marvela. To był chyba jedyny film z MCU, co do którego miałem spore wątpliwości po pierwszych zapowiedziach i trailerach - okazało się, że zupełnie bezpodstawne. Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) Film zupełnie inny niż pozostałe produkcje Marvela. Bardzo mało tutaj jest typowego superhero i akcji więc film trochę się ciągnie, do połowy to w sumie taki komedio-dramat trochę. Późnij pojawia się kostium i się rozkręca ale nie na taką skalę jak u innych bohaterów bo skoro to Ant-Man to i wszystko jest w skali mikro. Realizacja scen gdzie Scott się zmniejsza i zwiększa, kosa, finałowa bitwa jest naprawdę super kostium yellojacketa łysy świetnie obsadzony spoko że film dzieje się gdzieś w trakcie trwania filmowego age of ultron pstryczki w stronę avengers wkur.wiający pysk micheala peny ale fajnie 'opowiadał' ciufcia ropier.dalająca dom wielka mrówka xDDD scena gdzie zmniejszony scott biegnie po makiecie i strzelają do niego ochroniarze :obama mocno: jak pisałem wyżej finałowa bitwa w skali mikro w jednym pokoju po prostu kosmos WASP <3 Ant-Man will return scenka po napisach, właśnie doczytałem że to Bucky Edytowane 18 Lipca 2015 przez koval Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 18 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 Jeszcze jedna ciekawostka przyszła mi do głowy (bardzo mały spoiler): w retrospekcji, roli Howarda Starka wystąpił aktor z Iron Mana 2 (John Slattery), a nie Dominic Cooper. Czyli Cooper nie tyle zastąpił Slattery'ego w roli Starka, co zagrał jego młodszą wersję. Nie spodziewałem się takiego obrotu spraw, zwłaszcza, że w tej samej scenie jest mocno postarzona agentka Carter i mocno odmłodzony Hank Pym / Michael Douglas. No i z rzeczy humorystycznych mega podobały mi się opowieści latynosa, z ruchem ust wszystkich postaci dopasowanym do jego narracji - za(pipi)iście to wyszło. ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 18 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Lipca 2015 (edytowane) jedno z lepszych origin story, najzabawniejszy film Marvela, rudd rozpie.rdolił i wskakuje u mnie do czołówki marvelowych aktorów. Edytowane 19 Lipca 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi