Opublikowano 18 lipca 20159 l Nooo, Rudd dał mocno radę, kiedy trzeba jest zabawny, ale jak jest poważny to bierzemy go na 100%. Tak sobie myślę, czy nie badają tym filmem na ile mogą sobie pozwolić w kolejnych Avengersach. Ant-Man na stówę jakieś cameo zaliczy, a jak film się dobrze sprzeda to może wskoczy jako regular i Wasp murowana. Do tego jeszcze origin młodego Pyma możliwy w Agent Carter. Naprawdę Ant-Man zmył trochę niesmak po Age of Ultron dla mnie i dał sporo nadziei na kolejne filmy. Edytowane 18 lipca 20159 l przez Rudiok
Opublikowano 18 lipca 20159 l Ant-Man już zaliczy występ w nowym Kapitanie. Później pewnie też będzie epizodycznie.
Opublikowano 18 lipca 20159 l Ja liczę na to, że zostanie pełnoprawnym Avengerem, bo potencjał na zaje.biste akcje jest ogromny.
Opublikowano 18 lipca 20159 l Autor na bank będzie pełnoprawnym avengerem i jeszcze do(pipi)ią mu moc powiększania się .
Opublikowano 19 lipca 20159 l Kiedy realistycznie można spodziewać się Age of Ultron na BD? Wrzesień, czy bardziej listopad/grudzień?
Opublikowano 19 lipca 20159 l Nie ma podanej oficjalnej daty premiery. Według Amazonu we wrzesniu. Sam czekam...
Opublikowano 19 lipca 20159 l Kiedy realistycznie można spodziewać się Age of Ultron na BD? Wrzesień, czy bardziej listopad/grudzień? Podejrzewam październik/ listopad.
Opublikowano 19 lipca 20159 l Zazwyczaj premiery na BD są 4-5 miesięcy od premiery w kinach czyli wrzesień-październik.
Opublikowano 19 lipca 20159 l Autor w ogóle mózg rozyebany, że liznęli w filmie temat microverse. te sceny na końcu jak Scott się zmniejsza to podobno mała zapowiedż tego co zobaczymy w przyszłym roku w przygodach doktora strange'a.
Opublikowano 19 lipca 20159 l No chyba z 10 osób tutaj wyraźnie napisało. Ja idę jutro na napisy 2d. Jedyna prawilna opcyja.
Opublikowano 19 lipca 20159 l Autor aha corey stoll zaje.bisty villain. przerysowany i taki bondowski trochę, ale chyba jeden z lepszych do tej pory.
Opublikowano 20 lipca 20159 l Człowiek mrówka polecam, fajnie i przyjemnie mi się to wczoraj oglądało Pierwsza myśl taka sama, Avengers 3 i ten gość ? raczej pewniak
Opublikowano 24 lipca 20159 l Kiedy realistycznie można spodziewać się Age of Ultron na BD? Wrzesień, czy bardziej listopad/grudzień? 08.09.2015 wersja cyfrowa 02.10.2015 blu-ray Edytowane 24 lipca 20159 l przez Farmer.
Opublikowano 24 lipca 20159 l Kiedy realistycznie można spodziewać się Age of Ultron na BD? Wrzesień, czy bardziej listopad/grudzień? 08.09.2015 wersja cyfrowa 02.10.2015 blu-ray No. Trzeba będzie kupić.
Opublikowano 24 lipca 20159 l Daey zero dlaczego forumek przekreca slowa? Edytowane 24 lipca 20159 l przez DonSterydo
Opublikowano 28 lipca 20159 l Dobry ten Ant-man, lepszy od nowych avengersow. Ktos chyba pisał że są dwie sceny po napisach? Wyszlismy po pokazaniu kostiumu Wasp bylo cos jeszcze/?
Opublikowano 28 lipca 20159 l Tak, Falcon rozmawiający z Kapitanem (coś tam o sekretach), a obok nich był zmachany Winter Soldier.
Opublikowano 28 lipca 20159 l U mnie w najbliższym kinie jest wyświetlany ale tylko w 3D a mam na drugą zmiane ale przyszedłbym nawet 2h wcześniej do pracy tylko że mam jedynie 3D wersję z napisami (co w 3D trochę głupota) lub Dubbing. Ewentualnie poczekam sobie z bólem serca na Bluray Edytowane 28 lipca 20159 l przez Myriu
Opublikowano 28 lipca 20159 l Cały film się zastanawiałem skąd znam mordę tego łysego, a to doktorek z The Strain. Edytowane 28 lipca 20159 l przez Shen
Opublikowano 28 lipca 20159 l Cały film się zastanawiałem skąd znam mordę tego łysego, a to doktorek z The Strain. +1, jak to włosy człowieka zmieniają
Opublikowano 29 lipca 20159 l U mnie w najbliższym kinie jest wyświetlany ale tylko w 3D a mam na drugą zmiane ale przyszedłbym nawet 2h wcześniej do pracy tylko że mam jedynie 3D wersję z napisami (co w 3D trochę głupota) lub Dubbing. Ewentualnie poczekam sobie z bólem serca na Bluray Myriu ale Ant-Man w 3D fajnie się ogląda. Efekty zmniejszania w tej technologi wyglądają świetnie. Ja byłem w Imaxie i oglądało się to świetnie