Myriu 76 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Skoro tak to się wybiorę Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Cały film się zastanawiałem skąd znam mordę tego łysego, a to doktorek z The Strain. jeszcze był w pierwszym sezonie House of Cards poważną postacią Cytuj Odnośnik do komentarza
erix 303 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ant-Man w IMAX 3D bardzo spoko, w końcu coś innego. Natomiast jeśli chodzi o MCU to dalej GOTG i potem długo nic, tak będzie aż do GOTG vol2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ktoś wie ile trwa ?? Bo musze dobrze wyliczyć czas Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Z reklamami przed seansem daj sobie jakieś 2,5 h. Ja miałem w Heliosie "jedyne" 20 minut reklam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) Ktoś wie ile trwa ?? Bo musze dobrze wyliczyć czas Bez napisów końcowych ok. 1:50h. U mnie było równo 7 minut rekam z krótkimi spotami filmów. Edytowane 29 Lipca 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Reklamy to rak multipleksów, w Multikinie dali równe pół godziny Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 @up TO (pipi)A. Jak ja nienawidzę tego peirdolonego multikina. Ilekroć idę na jakiś film to dostaje po 30 (pipi)anych minut (pipi)onych kredytów, aut i (pipi)a serków dla dzieci. No ja (pipi)ie, jakbym chciał kupić coś do domu to bym wybrał się do Reala. A film był całkiem spoko, na poziomie ostatnich wygibasów Marvela (z pominięciem Thora 2 i Avengers 2) Cytuj Odnośnik do komentarza
Mastachi 75 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ja do swojego kina poszedlem 10 minut pozniej niz seans i sie spoznilem Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 (edytowane) niedawno oglądałem odcinek z drugiego sezonu avengers assemble zatytułowany "avengers disassembled" i tak sobie myślę, że tak właśnie powinni wykorzystać spajdiego w civil war. jako taki głos rozsądku ostatecznie opowiadający się za capem. z jednej strony stark, którego Peter jest fanbojem, z drugiej cap który jest dla niego wzorem w jego superbohaterstwie. potem cap mógłby go trochę trenować w jego solowych filmach tak jak to było w uniwersum Ultimate. Black panther z kolei wku.rwiony po wydarzeniach w wakandzie mógłby opowiedzieć się za rejestracją i wystąpić w wiadomej scenie z pajęczakiem w roli głównej którą kojarzą wszyscy którzy czytali komiks. tak to widzę. obejrzyjcie sobie ten odcinek kreskówki o której mówię to skminicie o co mi chodzi. występuje w nim też ultron . Edytowane 29 Lipca 2015 przez tk___tk Cytuj Odnośnik do komentarza
tukan 1 917 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 daj sznura na pw Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Ja też poproszę Teksonku. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Mam wykupionego youtuba i tez spojrzalem. Bardzo to slabe i do 3 lat Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 29 Lipca 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 pomijając poziom samej kreskówki która jak wiadomo jak wiadomo uwielbianej przez ciebie śwince pepie nie dorasta do pięt chodzi mi tylko i wyłącznie o sposób wykorzystania spider mana w momencie rozłamu w teamie. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 29 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Lipca 2015 Przepraszam, popełniłem błąd powinno być 7. Cytuj Odnośnik do komentarza
Yano 3 697 Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 2 Sierpnia 2015 Bylem na czlowieku mrowce skusilem sie bo podobno byl bardzo smieszny. No i troche byl napewno ale spodziewalem sie ze bedzie bardziej wesoło a reszta filmu.. spelnily sie moje obawy. Obawialem sie ze skoro bohater jest w mniejszej skali to i caly film taki będzie. No i dokladnie tak bylo. Brakowalo tego (pipi)niecia do jakiego przyzwyczaily nas filmy marvela. W ogole duzo bylo gadania i malo akcji. Poprostu wszystko w mniejszej skali aogolnie tragedii nie bylo ale zachwytow tez nie daje na wyrost 7--/10 ale tak naprawde to i 6/10 by pasowalo. Lekki plus za humor chociaz na glos zasmialem sie tylko raz z powodu "psa" 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 F4 trzyma stabilne 29 na MC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Rotten Tomatoes FF: Average Rating: 3.6/10Reviews Counted: 27 Fresh: 3 - powyżej 50%Rotten: 24 - poniżej 50% Tomatometer: 11% Pewnie i tak pójdę żeby tylko zobaczyć, ale jak zniżkę jakąś dostanę Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Podczas prezentacji Kevin Feige opowiadał, że „Doctor Strange” poruszać się będzie w świecie okultyzmu i nadnaturalnych istot. Klimat ma być bliski horrorowi. http://naekranie.pl/aktualnosci/jaki-bedzie-doctor-strange-marvela-733483 Dr. Strange w klimatach horroru, bardziej mroczny? Jestem za! Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Bardzo mroczny Marvel ? Toż to oksymoron. "Age of Ultron" było niby najmroczniejszym filmem do tej pory więc ja podziękuje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 A podobno Marvel nigdy nie pójdzie w skrajnie poważne i mroczne tony. Bardziej bym obstawiał coś na modłę Hellboy'a del Toro.Takie głębsze (a nie cukierkowe) fantasy. Cytuj Odnośnik do komentarza
wet_willy 2 162 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Wydaje mi sie ze sporo bedzie zalezec od sukcesu R rated Deadpoola jak Fox uda sie to sprzedac w takiej konwencji to jest szansa ze filmy robione w przyszlosci moga stac sie doroslejsze. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Fox powinien postawić sprawę jasno: Idzcie na R deadpoola, a damy wam za 3 lata weapon Xa z Loganem szatkującym niedzwiedzia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 No może i tak ale co to za Logan bez Hugh... Cytuj Odnośnik do komentarza
Rayos 3 170 Opublikowano 6 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2015 No może i tak ale co to za Logan bez Hugh... W takiej konwencji w jakiej Tołdi zasugerował? Lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi