Myriu 76 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 O, Falcon będzie ptaszki przyzywał? A gdzie Antek? Ant man siedzi na Capie w ostatnim posterze. HULK będzie trzecią drużyną? xd Nie wiadomo do końca czy hulk wgl będzie w Civil war Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Sałata dość mocno wpływa na budżet wiec stawiam, że go nie będzie a my dostaniemy jakieś dwa trzy zdania wytłumaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Hulk nie ma szans na osobny film po 2 wcześniejszych klapach Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 (edytowane) Co najwyżej klapie. Pierwszy film (nie licząc serialu i tych z tym panem ) który nawet nie należy do kinowego uniwersum Marvela był słaby. Obraz z Edwardem był bardzo dobry. Ta scena gdzie Hulk przemieszcza się po cichu w cieniu po fabryce Dalej trochę żałuję, że zastąpiono Nortona Markiem Ruffalo. Jedyną klapą o jakiej mogą mówić oba filmy to marny box office. Ale po Avengersach jest szansa na ...hmm... zielone światło jeśli chodzi o solowy występ. Może nawet Planet Hulk. Edytowane 29 Sierpnia 2015 przez Farmer. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 29 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 29 Sierpnia 2015 http://m.imgur.com/a/BWnZx Trailer do Civil War krąży w chińskiej części internetu. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Co najwyżej klapie. Pierwszy film (nie licząc serialu i tych z tym panem ) który nawet nie należy do kinowego uniwersum Marvela był słaby. Obraz z Edwardem był bardzo dobry. Ta scena gdzie Hulk przemieszcza się po cichu w cieniu po fabryce Dalej trochę żałuję, że zastąpiono Nortona Markiem Ruffalo. Jedyną klapą o jakiej mogą mówić oba filmy to marny box office. Ale po Avengersach jest szansa na ...hmm... zielone światło jeśli chodzi o solowy występ. Może nawet Planet Hulk. Zapomniałeś o filmie Anga Lee z 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Właśnie miałem na myśli ten Anga (który nie należy do filmowego uniwersum) i późniejszy z Nortonem. W filmie z Erickiem Bana dobre były tylko te sekwencje komiksowe. Reszta do trochę kupa. Nawet Screen Junkies zauważyli, że we wszystkich choojowych filmach bohater walczy z chmurą Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Coś czuję, że Civil War to będzie to straszny kupsztajn, podobny do Avengers 2. Pierdyliard bohaterów, motywacje potraktowane po macoszemu, zero siły oddziaływania. Dwudziestu superbohaterów będzie się tłukło przez 2,5 godziny, a nie zginie żaden z nich. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ornit 2 938 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Nie wyobrażam sobie tego filmu bez Reeda Richardsa, robo-Thora, Giant-Mana i Spider-Mana . Bez tych postaci film będzie strasznie uproszczony i najprawdopodobniej sprowadzony doz wykłej sieczki na ekranie. Obym się mylił i Marvel jakos z tego wybrnie... Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ponoć nieoficjalnie Marvel prowadzi rozmowy z Sony na "użyczenie" Spider-Mana. Cytuj Odnośnik do komentarza
Heviro (Fanboy BDG) 155 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Ponoć nieoficjalnie Marvel prowadzi rozmowy z Sony na "użyczenie" Spider-Mana. No to już wiadomo od dawna że na 100 % zobaczymy młodego pajęczaka . Ormit też się boje ,że za bardzo uproszcza film , ale według mnie , mają odpowiedni zasób postaci aby zrobić porządną Civil War w wersji MCU Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 (edytowane) No to mam stare info ale po to jest właśnie forum żeby je zaczerpnąć . Edit. Skoro fake. Edytowane 30 Sierpnia 2015 przez Myriu 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 :facepalmz: Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Przecież ten trailer to fake, ja (pipi)e co ty człowieku wrzucasz. Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2015 Na Twitterze mi wyrzucilo więc wrzuciłem tutaj, co się pieklisz. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 1 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Września 2015 zaje.bisty ten nowy strój hawkeye'a. no i ant-man na ramieniu. czyżby wskazówka, że w mcu również stanie się goliathem i nie będą już się śmiać się z jego braku mocy? Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 4 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 4 Września 2015 Na dniach mają się zacząć zdjęcia do serialu Luke Cage. Netflix do roli jednego z przeciwników Luka obsadził Mahershala Ali, który zagra Cornell „Cottonmouth” Stokesa. http://naekranie.pl/aktualnosci/luke-cage-mahershala-ali-jako-cottonmouth-746384 Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 no dobra kupiłem i obejrzałem ponownie AoU, film nadal gniecie suty i jest bliski mojemu idealnemu wyobrażeniu o tym jak powinny wyglądać ekranizacje komiksów marvela. możecie jeszcze raz przedstawić swoje bezpodstawne zarzuty. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Może masz rację, może komiksy Marvela są aż tak słabe Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 na to wygląda aa niee, strażnicy byli super Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Może masz rację, może komiksy Marvela są aż tak słabe tak jak piszesz. w ogóle polski głos ultrona zaskakująco dobry. prawie jak spader. tak, oglądałem dubbing xd. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 O__o Tekson podziwiam cię. Ja obejrzałem tylko trailer w dubbingu i już zbierało mi się na wymioty. Cytuj Odnośnik do komentarza
tk___tk 4 795 Opublikowano 21 Września 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 NAJTWARDSZY METAL NA ZIEMI A ONI ZROBILI Z NIEGO TALERZ. Cytuj Odnośnik do komentarza
django 549 Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 Pierwsi Awendżersi mnie wynudzili-fest i żadne żarciki podsuwane przez Whedona każdemu z bohaterów go nie uratowały. Dwójeczka już była lepsza, w końcu bohaterowie mieli jakieś powody swoich akcji i wydawali się, przynajmniej w jakiejś części, "osobami" zamiast kartonowymi zabaweczkami sterowanymi przez arcymistrza Reżysera. Mimo to, nawet AoU brakuje niesamowicie dużo to poziomu Ant-Mana, o Strażnikach już nie mówiąc. PS: Winter Soldier ssał pałke. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 21 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2015 (edytowane) Czy jestem jedyną osobą, która sądzi, że Marvel leci w dół z jakością z filmu na film? Po średnim Avengers 2 w ogóle nawet nie myślę o trzecim Kapitanie. Chyba jedyne na co teraz czekam to Guardians of the Galaxy 2, a reszta to tam uj. Może obejrzę, a może nie. A jakbym miał oglądać to na pewno nie w kinie. Edytowane 21 Września 2015 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi