Opublikowano 25 lutego 20169 l Kolejny film z zwiększoną kategorią, tym razem Ant-man & Wasp w NC 17, będzie hardcore ^_^ Trollo Co za trolle nabijają się, że wszystko teraz będzie R-ką
Opublikowano 25 lutego 20169 l I chyba mamy aktora, który zagra Iron Fista w serialach od Netflixa. Ma być nim Fin Jones (Loras Tyrell - Gra o Tron) http://www.comicbookmovie.com/iron_fist/confirmed-iron-fist-will-be-played-by-game-of-thrones-actor-finn-jones-a131438 Edytowane 25 lutego 20169 l przez Malibu
Opublikowano 6 marca 20169 l Autor jeśli zrobią serię o przygodach flasha Thompsona całkowicie nie związaną z mcu to spoko, a tak to besęsu.
Opublikowano 10 marca 20169 l http://www.fotosik.pl/zdjecie/pelne/3c8815dd17a0f392 Edytowane 10 marca 20169 l przez fredybizkit
Opublikowano 10 marca 20169 l A mi się bardzo podoba Spidey e. i jest polski dubb Edytowane 10 marca 20169 l przez Figuś
Opublikowano 10 marca 20169 l Dziwne ślepia ma Pajęczak, jakoś mi się nie widzą, ale dobrze, że kostium normalny, a nie ten kapturo-podobny ^_^ Dziwne? Żywcem wyjęte z komiksów wydawanych u nas przez TM Semic na początku lat 90-tych.
Opublikowano 10 marca 20169 l nie śledziłem na bieżąco ostatnich wydarzeń, ale czemu Spider-man jest w tym filmie? Sony wypuściło licencje?
Opublikowano 10 marca 20169 l nie śledziłem na bieżąco ostatnich wydarzeń, ale czemu Spider-man jest w tym filmie? Sony wypuściło licencje? nie, dogadali sie z disneyem
Opublikowano 10 marca 20169 l Whoa, nie spodziewałem się tak oldschoolowego Spider-Mana, wygląda rewelacyjnie.
Opublikowano 10 marca 20169 l No spiderman to ten klasyczny czyt najlepszy, tylko śmiechłem jak zobaczyłem, ze oczy są animowane No i na szczęście spiderman po prawilnej stronie iron mana Edytowane 10 marca 20169 l przez DonSterydo
Opublikowano 10 marca 20169 l No spiderman to ten klasyczny czyt najlepszy, tylko śmiechłem jak zobaczyłem, ze oczy są animowane No i na szczęście spiderman po prawilnej stronie iron mana To po czyjej stronie ostatecznie stanie jeszcze sie okaze.
Opublikowano 10 marca 20169 l Pierwsze o czym pomyślałem to właśnie, że Stark coś grzebał bo jakby pokazali Iron Spider Mana to bym się złapał za głowę
Opublikowano 10 marca 20169 l Uwazajcie tylko ze spoilerami z komiksu, jak napisalem co się stało z Gwen 40 lat temu to Square dał mi ostrzezenie i blok na pisanie na kilka dni.
Opublikowano 10 marca 20169 l Wątpię żeby to był kostium od Starka, wygląda zupełnie normalnie poza tymi czarnymi pasami na ramionach i przegubach.
Opublikowano 10 marca 20169 l No ja innej opcji nie widze jak kostium od Starka, Peter w filmie jest gó.wniakiem.
Opublikowano 10 marca 20169 l Tony zawołał go "Underoos" - znalazłem to w sieci https://www.youtube.com/watch?v=3HjvdffaFdM No ja innej opcji nie widze jak kostium od Starka, Peter w filmie jest gó.wniakiem. Obejrzałem po klatce i na przegubach ma chyba zewnętrzne dozowniki pajęczyny, mało tego, chyba ma pas z nabojami do pajęczyny, więc 100% klasyka