Gość ragus Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Widzę Scarlet dała sobie spokój z kręconymi włosami. Dobrze, dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) Jak Ty wszystko upłycasz, tam rzeplywał punkt energii Chi i go zabolało po prostu, a po drugie dostali poprawkę skrzydłem w głowę . A tak serio to doszukujesz się realizmu w filmie o superbohaterach ?? Proszę Cię, gdyby nie ten gif nawet byś tego nie ogarnął w kinie więc stay calm oczywiscie że bym nie zauważył, ale masorz chciał coś udowodnić gifem, dla mnie to wyszło kiepsko. Poza tym o to chodzi, latajacy murzyn jest tak ch,ujowy że ludzie padają od ciosów które normlanie nić nie robią. Niech wezmą mu te skrzydła i dadza np. czarnej wdowie. Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jak Ty wszystko upłycasz, tam rzeplywał punkt energii Chi i go zabolało po prostu, a po drugie dostali poprawkę skrzydłem w głowę . A tak serio to doszukujesz się realizmu w filmie o superbohaterach ?? Proszę Cię, gdyby nie ten gif nawet byś tego nie ogarnął w kinie więc stay calm Ale to jest zwyczajnie słabe i tyle. Tak jak ta cała postać. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Na szczescie chyba nie będzie mial własnego filmu. Powinien się przenieśc do DC, dostałby pewnie chociaz serial. Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Jak Ty wszystko upłycasz, tam rzeplywał punkt energii Chi i go zabolało po prostu, a po drugie dostali poprawkę skrzydłem w głowę . A tak serio to doszukujesz się realizmu w filmie o superbohaterach ?? Proszę Cię, gdyby nie ten gif nawet byś tego nie ogarnął w kinie więc stay calm oczywiscie że bym nie zauważył, ale masorz chciał coś udowodnić gifem, dla mnie to wyszło kiepsko. Poza tym o to chodzi, latajacy murzyn jest tak ch,ujowy że ludzie padają od ciosów które normlanie nić nie robią. Niech wezmą mu te skrzydła i dadza np. czarnej wdowie. "Uderzenia kierowane w rejon obojczyka, zwłaszcza dół nadobojczykowy, nieco ponad środkową częścią obojczyka mogą spowodować porażenia pasa barkowego i całego ramienia w wyniku szoku części nadobojczykowej splotu ramiennego, tętnicy szyjnej wspólnej i żyły szyjnej wewnętrznej oraz utratę przytomności." Nie chodzi, że go bronie ale gościu dostał po prostu skrzydła i nie ma jakichś super super mocy więc z perspektywy zwykłego Kowalskiego postać nie ssie tak bardzo, bo jest jedną z postaci najbliższych realizmowi w tym filmie Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 (edytowane) no sorry,w tym swiecie jak nie chce Ci sie miec supermocy, boisz się ugryzien pajaków, jestes zagłupi by eksperym. z prom. gamma, albo nie rzucasz sie na jakies wolontariaty przy tworzeniu superludzi to musisz wygladac jak swinka scarlett. btw: co jest z Thorem? e: doczytałem, niestety komiksowe realia nawet dla rezysera byłyby nie do wyjasnienia i uznali ich za zbyt silnych z hulkiem, wywalają fabularnie do nast. thora. Kiepskie wyjasnienie moim zdaniem, ale to pewnie ten moment w którym komiks jest zbyt głupi nawet na film. Edytowane 3 Kwietnia 2016 przez milan Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Świnka Scarlet w sensie doświadczalna ? Równie dobrze można by się czepiać Hawkeye bo przecież nie ma super mocy. MCU upłyciło tą postać i dlatego może nie być lubiana przez część osób ale wcale nie jest taka zła Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Hawkeye tez nie lubie odkąd zrobił wielką dramę z rodzinką, te sceny w jego chacie, tak bardzo niepotrzebne. Dobra wiadomo o co chodzi, fajnie napisana postać może byćnawet dziadkeim na wozku, bez zadnych mocy, chodzi o to ze z murzyna zrobili jeczacego przydupasa Kapitana, albo ochroniarza bazy za 5,5 na godzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Hawkeye tez nie lubie odkąd zrobił wielką dramę z rodzinką, te sceny w jego chacie, tak bardzo niepotrzebne. Dobra wiadomo o co chodzi, fajnie napisana postać może byćnawet dziadkeim na wozku, bez zadnych mocy, chodzi o to ze z murzyna zrobili jeczacego przydupasa Kapitana, albo ochroniarza bazy za 5,5 na godzinę. Im ktoś z superbohaterów bardziej ludzki tym bardziej go nie lubisz Jesteś po prostu uprzedzony do bohaterów bez mocy, taki rasista na tle superbohaterskim ;D Ale można i tak, kto komu zabroni Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 mhm, pewnie dlatego bardzo lubię batmana i punishera. Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 3 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Kwietnia 2016 mhm, pewnie dlatego bardzo lubię batmana i punishera.Batman i Punisher są postaciami dosyć mrocznymi i stoi za nimi historia rodziny więc ich lubi każdy prawdziwy mężczyzna apropos Punishera polecam Daredevil od NETFLIX sezon 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 (edytowane) Zdjęcia M.Mikkelsena z Dr.Strange Więcej w linku http://www.comicbookmovie.com/doctor_strange/update-mads-mikkelsens-mysterious-villain-reveals-himself-in-more-a133018 Edytowane 4 Kwietnia 2016 przez Malibu Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jezu xd Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 zapalenie łojotokowe skóry, mam to, musi sobie kupic gosciu jakiś krem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Za długo siedział na kąsoli. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Jezu xd dlaczego dałem się namówić Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Genialnie to wygląda, creepy ale trzeba przyznać, że świetna robota ;D Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 zapalenie łojotokowe skóry, mam to, musi sobie kupic gosciu jakiś krem. Witam w klubie. Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 4 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Kwietnia 2016 T. Zarpedon? Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Pierwszy trailer Dr Strange'a będzie miał premierę u Jimmy'ego Kimmela w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 To już w przyszłym miesiącu, jak ten czas leci Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Sebas 1 559 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Dzisiaj są pokazy dla prasy w Stanach. Uważałbym na spoilery Cytuj Odnośnik do komentarza
Myriu 76 Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Udostępnij Opublikowano 8 Kwietnia 2016 Ja tam odpalam tylko trailer official a potem barierę stawiam na wszelkie info o filmie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi