Malibu 940 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Powiem tak niech DC obserwuje jak się robi filmy z postaciami komiksowymi. Film cud miód i orzeszki, bardzo fajnie został przedstawiony konflikt, który doprowadził do podzielenia się na grupy i w sumie ciężko mi było po filmie wybrać stronę po której bym staną. Jest to film o Kapie i mimo dużej ilości postaci nie jest to Avengers 2.5 jak nie którzy mogli uważać, akcja jest świetna w szczególności scena na lotnisku Megaa , aktorsko wypada bardzo fajnie w szczególności RDJ. Moje serce skradł oczywiście Spidey, sceny z jego udziałem zawsze wywoływały u mnie uśmiech na twarzy a na sali było słychać śmiech oglądających, bardzo fajnie pajęczak został przedstawiony, cały czas gadał, rzucał żartami jest takim Spider-Manem jakim powinienem być . Black Panther też jest niezły w szczególności jak walczy, sceny akcji z jego udziałem ogląda się bardzo fajnie (koci styl ). Są dwie sceny po napisach Jestem bardzo zadowolony z tego filmu, po wyjściu z kina miałem cały czas w głowie różne scenki i teksty Spidego więc chyba było dobrze .CW wskoczył do mojego top 3 Marvla na 2 miejsce Gotg>CW>WS. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Duzo jest pajęczaka? Czy pod koniec się pojawia? W cywilu tez ma sceny? Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Jest w dwóch, trzech scenach, jest on tu tylko dodatkiem (ale jakim ) Tak w cywilu też jako Peter Parker Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Wiem że miał być dodatkiem, zastanwiałem się tylko jak duzym Dzieki. Jakos do piatku trzeba wytrzymac. Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 1 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 Wiem że miał być dodatkiem, zastanwiałem się tylko jak duzym Dzieki. Jakos do piatku trzeba wytrzymac. Jest go tyle ile potrzeba, więcej nie chcę pisać aby nie psuć zabawy. Po tym co zobaczyłem nabrałem wielkiego apetytu na jego solowy film. Ja miłem juz iść 27 ale nie miałem karty na metro. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 (pipi)a prawie same seans z dubbingiem, napisy na 15 jak bede w pracy, albo 21, celuja chyba w dzieci z tym filmem. Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 2 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Maja 2016 W końcu widziałem Deadpool - 1080p to jest to. Sam film to poezja, orgia bluzgów i świetna praca kamery, klimat mnie rozje.bał. 10/10 - o takich herosach filmy mogę codziennie oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Kapitan zawsze na propsie, trochę się obawiam, że to będzie miało więcej wspólnego z awendzersami, ale dam szansę i skoczę do kina w tygodniu Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 Kino w olsztynie do którego chodzę kapitan napisy 2d tylko 15 i 21. Film trwa ponad 2 h to ja podziękuję jedna godzina za wcześnie, a druga za późno. Poczekam tydzień i pójdę jak godziny zmienią albo do multikina. Nie rozumiem czemu ten dubbing tak promują przecież tego oglądać się nie da:) Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 3 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Maja 2016 No u mnie tak samo, dlatego ide w sobote dopiero. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Bilety kupione. Piątek, 18.30, 2D napisy <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Również przed chwilą zrobiłem rezerwację na piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Też piąteczek Cytuj Odnośnik do komentarza
Kenny tJJger 3 784 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Nie rozumiem czemu ten dubbing tak promują przecież tego oglądać się nie da:) Bo 80% osób mając do wyboru napisy lub dubbing wybiera to drugie. Kasa, kasa, kasa. Tyle w temacie. Nie kwestia kasy IMO tylko fakt, że ludzie wciąż mają coś do filmów z napisami. Najpopularniejsze argumenty to - napisy są za szybkie - nie chodzę do kina żeby czytać - łatwiej się ogląda z lektorem / dubbingiem No i mój ulubiony - Jak patrzę na napisy na dole ekranu nie ogarniam co się dzieje w kadrze Może niebawem TVP wprowadzi zapowiadane zmiany i zacznie promować naukę / poznawanie języków obcych dzięki emisji filmów z napisami. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 (edytowane) No czyli analfabeci. Rozumiem takie argumenty u starszych ludzi, ale gurwa u młodzieży? NEIN. Edytowane 4 Maja 2016 przez suteq Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Młodzież nic nie czyta tylko ogląda youtuba to skąd miałaby nauszyć się szybko czytać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Sureq się chyba z choinki urwał. Przecież młodzież to analfabeci, a z angielskiego najlepiej im wychodzi powiedzenie "hamburger". Przez ostatnie 10 lat nastąpił taki regres umysłowy wśród ludzi poniżej 20 roku życia, że można nad tym jedynie zapłakać. Kiedyś ciućmoki to jeszcze przeczytały fotostory w popcornie, a dzisiaj wszystko jest na filmikach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 4 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 4 Maja 2016 Don ale ja o tym doskonale wiem bo tego nie da się nie zauważyć więc nie wiem kto tu się z choinki urwał. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Co tu dużo mówić, kozak film Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Fantastyczny. Nawet jako film nie o rajtuzowcach. Swietny humor. Swietna akcja. Lepszy niz mad max Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 6 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2016 Kurczę. Aż tak? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Aż tak. Teraz trzeba ochłonąć i na spokojnie. Ciocia May <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Okej. Film jest świetny. Wszystkie proporcje są zrównoważone idealnie- i teraz trza ocenę wystawić. Niech będzie 8+/10, przy czym Batman v Superman ma 6/10 i ani grama więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza
Ore 188 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 a BvS nie był 8=? Cytuj Odnośnik do komentarza
Malibu 940 Opublikowano 7 Maja 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2016 Sharon Stone w filmie Marvela , zapewne jakaś mała rólka http://comicbook.com/2016/05/07/sharon-stone-is-coming-to-the-marvel-cinematic-universe-/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi