Kalel 3 634 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 Czy tylko mi się zdaje że w tle gdzieś mignął nam Asgard? Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 20 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 20 Października 2016 No chyba tylko Ci się zdaje. Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 21 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza
Suavek 4 630 Opublikowano 23 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 23 Października 2016 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
ofsajd 1 103 Opublikowano 26 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 26 Października 2016 Dobra zapowiedź Ragnaroka po napisach. Sam film też super, kilka zabawnych żartów, super efekty i muzyka, historia nawet trzyma się kupy, nie nudzi nawet przez 2 min i bardzo fajnie wprowadza w świat magii Marvela. nawet ten villain daje radę.9/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Harbuz 953 Opublikowano 27 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 27 Października 2016 Dr Dziwago 8/10. Marvel spotyka Incepcję. Na pewno nie osiągnęło poziomu Iron Mana, Avenersów i Winter Soldiera, a już na pewno nie GotG. Dogoniło powiedzmy hmmm..... Ant-mana. A więc jest bardzo dobrze a i warto iść do Imaxa. Jak ktoś lubi pseudofilozoficzne, paranaukowe, mistyczne motywy to może podbić ocenę o jedno oczko. Są dwie scenki po napisach jakby co. Cytuj Odnośnik do komentarza
gkihdghdhj 354 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Heh, wczoraj po seansie wszyscy siedzą na miejscach i czekają na scenki, po pierwszej są te konkretne napisy końcowe i dziewczyna z obsługi kina krzyknęła, że potem nic nie ma, parę osób poszło, ale widzę, że większość siedzi, to myślę, że wstyd w grupie będzie mniejszy i też zostaję. Gdy się zaczęło, to usłyszałem jak ta dziewczyna krzyknęła "jest scena" i wychodząc z kina personelu już nie widziałem. A film bardzo mi się podobał ze względu na klimaty okultystyczne i to, że pomijając ze cztery sceny, nie daje oznak powiązania z uniwersum, w sensie, że może być traktowany osobno. Dobór aktora do głównej roli wyśmienity, zabawy w kalejdoskop ze światem też dają radę, sztorm kolorków sugeruje lepsze wrażenia przy zastosowaniu dodatkowych substancji. Osobiście stawiam na równi ze Strażnikami, kwestia mych preferencji(fantasy=scifi/space opera>superheroes), aż mam ochotę na bluraya w steelbooku. Czyli polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shankor 1 595 Opublikowano 28 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 28 Października 2016 Film przyjemny, w kwestii technicznej najbardziej imponujący efektami specjalnymi (nie licząc animacji ludzi, które były zaskakująco słabe). Można obejrzeć nie znając uniwersum. Marvelowe 8/10. Ant-man to 4/10, Thor 2 to 3/10, Hulk z Nortonem 1/10. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 trochę polatali, trochę powalczyli, jakoś tak nawet składniej niż zwykle to bywa w arcydziełach marvela, można obejrzeć 6/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Dr Strange świetny, dawno nie oglądałem tak za(pipi)iście kreatywnego wykorzystania CGI. To może być najlepszy film w historii do oglądania po jaraniu. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 30 Października 2016 Udostępnij Opublikowano 30 Października 2016 Też byłem i właśnie z kina wróciłem. Nie wiem czemu może to wina bycia pod wpływem ale strasznie mnie śmieszyło jak na mówili coś do Mordo. Sam film ok. Fajnie że dali dużo humorystycznych momentów i nie potraktowali wszystkiego zbyt poważnie. Dla mnie troszkę za bardzo odjechany ale miło spędziłem czas w kinie. 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 1 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 1 Listopada 2016 Doktor Strange - no okej film. 7/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 gorsze od batman vs superman ? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Lepsze, gdyż tamten film ma u mnie 6/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 821 Opublikowano 2 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Listopada 2016 Właśnie wróciłem z kina i świetnie się bawiłem - kolejny bardzo dobry marvelowski film, nie to co te spier.doliny od DC. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 (edytowane) Ja wczoraj pierwszy raz oglądałem Ant-man'a na Ejcz Bi Ło i muszę przyznać, że nie spodziewałem się tak dobrego filmu. Dużo humoru, akcje jak na człowieka mrówkę bardzo na propsie. Po seansie pierwsze co zrobiłem, to sprawdziłem na necie kiedy sequel Najlepszy był ten jego meksykański kumpel XD Edytowane 3 Listopada 2016 przez DonSterydo Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Doctor Strange - cieszę się że podczas dow(nene)u o Beyonce publika w moim kinie zabrzmiała raczej śmiechem zażenowania niż rechotem żywcem z amerykańskich sit-comów. Kiedy ta Marvelowa formuła się wyczerpie? Tylko walka z głównym złym jakoś taka klimatyczna 5/10 Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Dopóki będzie dochodowa, dopóty będą ją stosować. No i skoro wiesz czego się spodziewać i tym samym wiesz, że Ci to nie odpowiada, to po co się męczyć i oglądać? Cytuj Odnośnik do komentarza
Kalel 3 634 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Do pojawienia się kamieni był luzik, raz sobie Thora odpuscilem i sie (pipi) zrobilo . Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 jak się ludziom znudzi, to zamiast 2 scenek zaczną wstawiać 3 scenki po napisach ale wtedy będzie! Cytuj Odnośnik do komentarza
Luqat 966 Opublikowano 3 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 3 Listopada 2016 Za jakieś pięćdziesiąt lat po napisach będzie drugi film. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 5 Listopada 2016 Doktor strange po reklamach nie spodziewałem się że w ogole na to pojdę, ale ze była okazja to poszliśmy. Dla mnie to jeden z lepszych filmów z dotychczasowej 14tki, naprawde dobrze się to oglądało, a ostatnia scena to... wystarczy ze napisze ze dołaczył do Sarumana i Dearth Vadera w byciu cwaniakiem xD bardzo fajne, obiektywnie 6/10, w odniesieniu do uniwersum 8/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Wojtq 782 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Rok 2016 a ludzie nadal myślą, że są w stanie być "obiektywni" w wyrażaniu swoich opinii. Żeby nie odbiegać od tematu: z nadchodzących filmów Marvela chyba najbardziej jestem ciekaw nowego Thora, za którego odpowiada jeden z ciekawszych komediowych reżyserów, Taika Waititi. Wprawdzie gość nie pisać scenariusza, ale i tak chcę zobaczyć, co taki charakterystyczny twórca może wnieść do filmu sterowanego przez wielkie korpo. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 6 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Rok 2016 a ludzie nadal myślą, że są w stanie być "obiektywni" w wyrażaniu swoich opinii. Żeby nie odbiegać od tematu: z nadchodzących filmów Marvela chyba najbardziej jestem ciekaw nowego Thora, za którego odpowiada jeden z ciekawszych komediowych reżyserów, Taika Waititi. Wprawdzie gość nie pisać scenariusza, ale i tak chcę zobaczyć, co taki charakterystyczny twórca może wnieść do filmu sterowanego przez wielkie korpo. Oby nie to samo co Josh Trank Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 7 Listopada 2016 Udostępnij Opublikowano 7 Listopada 2016 Marvel na szczęście daje nieco więcej swobody swoim reżyserom, niż inne wielkie korpo, którego tu nie wymienię, więć można być dobrej myśli. Pierwsze informacje na temat filmu są intrygujące. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi