Figuś 21 139 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Tutaj troszkę dłuższa wersja Cytuj Odnośnik do komentarza
Nak 38 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Troche ironia, ze Keaton bo birdmanie gra vulture. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość DonSterydo Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Oł je bejbi Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Troche ironia, ze Keaton bo birdmanie gra vulture. może zrobią płynne przejście od birdmana do spidermana. Albo zamienią ten ch,ujowy film na origin Vulture'a. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość suteq Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Mam mieszane uczucia po trailerze. Zobaczymy co z tego wyjdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Mam niestety podobne uczucia Od początku informacja o tym, że Peter ma być w wieku licealnym mnie jakoś nie przekonywała, a trailer tylko umacnia mnie w przekonaniu, że głównym targetem filmu są osoby w podobnym wieku. Na niedoróbki techniczne/CGI (zwłaszcza strój, bo ten to już realniej wyglądał w AMS) to przymykam oko, bo to dopiero pierwszy trailer, i pewnie jeszcze to poprawią. Mam wielką nadzieję, że się mylę, bo Spidey to mój ulubiony bohater, i w końcu dostaniemy dobre "origin story". Z Robertem i Keatonem w obsadzie przecież nie może być słabo. I nie, żebym był rasistą czy coś, ale póki co to żadna laska nie ma startu do Emmy Troche ironia, ze Keaton bo birdmanie gra vulture. może zrobią płynne przejście od birdmana do spidermana. Albo zamienią ten ch,ujowy film na origin Vulture'a. Jechać po Birdmanie, a jarać się 157. filmem o superbohaterze? Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Mnie też trailer nie przekonuje. Co do postu milana to mu chodziło raczej o to że spidermana zamienią na origin vulture Cytuj Odnośnik do komentarza
Blue 245 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Ludzie, w końcu porządny film o Spidey się zapowiada a ci narzekają, że jest za młody. Hello, najbardziej kultowa wersja Spidermana to przecież wyszczekany licalista z kompleksami, którego wszyscy pokochaliśmy. Po pierwszej trylogi o kimś kto tylko nosił strój Spidego i drugiej o emo hipsterze w końcu dostaniemy (jestem prawie pewien) porządną historię o Peterze Parkerze. No i znając Marvela, to tego nie schrzanią i będziemy mogli przywitać się z Tomem Holande na dłużej i zobaczymy jak dojrzewa razem z Peterem. Więc na pewno zobaczymy też (za kilka lat) dorosłego, bardziej okiełznanego Petera z obecnych wydań komiksów. Cytuj Odnośnik do komentarza
blantman 5 780 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Może po prostu ludzie mają dość powtarzania tej samej historii. Ponowny reboot .... ja już bym chciał aby darowali sobie origin story i poszli dalej. 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 (edytowane) Ten film to nie jest żadne "origin story" pająk już jest w uniwersum od trzeciego CapA. ed. Inuki już o tym wspomniał. Edytowane 9 Grudnia 2016 przez Figuś Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 Tak jak Figuś pisze, ale ludzie chyba nie do końca rozumieją termin 'origin'. Spidey nie dostaje mocy w tym filmie, ani stroju nie szyje ani nie będzie Ujek Ben umierał po raz trzeci. Ja tam czekam mocno. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 9 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 9 Grudnia 2016 w komiksie Tony Stark popychający ciocię May to byłaby nekrofilia, w filmie zdziwiłbym się gdyby się nie zdarzylo Cytuj Odnośnik do komentarza
Figuś 21 139 Opublikowano 10 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 10 Grudnia 2016 reszta tutaj: https://www.comicbookmovie.com/guardians_of_the_galaxy/the-team-is-back-together-in-13-awesome-new-hi-res-stills-a147443 Cytuj Odnośnik do komentarza
MaiorZero 1 400 Opublikowano 11 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2016 Mam nadzieję, że nowy GOTG nie będzie się zbytnio opierać na żartach ze śmiesznym Grootkiem. No, ale ogólnie to czekam bo jedynka była sympatycznym filmem. Spiderman może być fajny może nie. Moim zdaniem za dużo Straka w tym zwiastunie, ale to tylko zwiastun i pewnie ma pokazać wszystkim, że to Avengersy. Keaton to na pewno będzie Cytuj Odnośnik do komentarza
froncz piotrewski 1 732 Opublikowano 12 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2016 nie ma wujka bena = nie ma po co oglądać Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 14 Grudnia 2016 Udostępnij Opublikowano 14 Grudnia 2016 Tylko niech nie robią z tego kolejnych avendzrersów;/ Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 13 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 13 Stycznia 2017 Peter Dinklage podobno prowadzi rozmowy w sprawie roli w Avengers Infinity War. W internetach już huczy czy przypadkiem z powodu wzrostu nie jest brany do roli MODOKa. To nie pierwszy raz gdy postać MODOKa brana jest pod uwagę. Christopher Marcus, twórca scenariusza do Winter Soldiera od dawna chciał MODOKa w uniwersum jak i Petera “I love MODOK and I think you could make a terrifying movie with MODOK but nobody seems to be on my side at the momentum… I will win you over to Peter Dinklage as MODOK. If he came around the corner and you saw him floating there you would be terrified. It would be amazing.” Plany skończyły się tylko na komputerowym Arminie Zola (choć był już przygotowany mokry sen użytkownika Teki w postaci concept artu chodzącego telewizora) ale plany względem MODOKa nie umarły. Jeśli się dogadają i Peter rzeczywiście będzie MODOKiem to grubo Cytuj Odnośnik do komentarza
Homer S 197 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Martinek Freeman też był hucznie zapowiadany i były przeróżne teorie kogo on tam zagra w Civil War i wyszło takie pseudo-cameo w dwóch scenach. Mam nadzieje, że Dinklage zagra jakąś grubszą(heh) postać. Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 610 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Kiedy Kaczora Howarda maja zaczac krecic? Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 184 Opublikowano 14 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 14 Stycznia 2017 Ja tam nawet plotki o filmie z tą postacią nie czytałem, czyli można założyć, że nie wcześniej niż w 2020. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 17 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 17 Stycznia 2017 Peter Dinklage podobno prowadzi rozmowy w sprawie roli w Avengers Infinity War. W internetach już huczy czy przypadkiem z powodu wzrostu nie jest brany do roli MODOKa. To nie pierwszy raz gdy postać MODOKa brana jest pod uwagę. Christopher Marcus, twórca scenariusza do Winter Soldiera od dawna chciał MODOKa w uniwersum jak i Petera “I love MODOK and I think you could make a terrifying movie with MODOK but nobody seems to be on my side at the momentum… I will win you over to Peter Dinklage as MODOK. If he came around the corner and you saw him floating there you would be terrified. It would be amazing.” Plany skończyły się tylko na komputerowym Arminie Zola (choć był już przygotowany mokry sen użytkownika Teki w postaci concept artu chodzącego telewizora) ale plany względem MODOKa nie umarły. Jeśli się dogadają i Peter rzeczywiście będzie MODOKiem to grubo jakbyście nie znali Marvela, Dinklage zagra pewnie jakiegoś przechodnia, który nowi koszulkę Avendrzers Cytuj Odnośnik do komentarza
Hejas 455 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Peter Dinklage podobno prowadzi rozmowy w sprawie roli w Avengers Infinity War. W internetach już huczy czy przypadkiem z powodu wzrostu nie jest brany do roli MODOKa. To nie pierwszy raz gdy postać MODOKa brana jest pod uwagę. Christopher Marcus, twórca scenariusza do Winter Soldiera od dawna chciał MODOKa w uniwersum jak i Petera “I love MODOK and I think you could make a terrifying movie with MODOK but nobody seems to be on my side at the momentum… I will win you over to Peter Dinklage as MODOK. If he came around the corner and you saw him floating there you would be terrified. It would be amazing.” Plany skończyły się tylko na komputerowym Arminie Zola (choć był już przygotowany mokry sen użytkownika Teki w postaci concept artu chodzącego telewizora) ale plany względem MODOKa nie umarły. Jeśli się dogadają i Peter rzeczywiście będzie MODOKiem to grubo jakbyście nie znali Marvela, Dinklage zagra pewnie jakiegoś przechodnia, który nowi koszulkę Avendrzers Weź zapodaj jakiś przykład podobnej sytuacji, bo nie łapię, co miałeś na myśli. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 19 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 19 Stycznia 2017 Tacy świetni aktorzy jak Andy Serkis z połową zdania w Ultronie i Martin Freeman z 2 zdaniami w Kapitanie III elo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Farmer 3 268 Opublikowano 20 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 20 Stycznia 2017 Avengers ...assemble? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 337 Opublikowano 28 Stycznia 2017 Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2017 Dr Strange - no fajny, szczególnie pierwsza połowa, trochę musieli historię streścić i przyspieszyć, ale nauka Strange'a i latanie po wymiarach było ekstra. Końcówka już nie ten power, ale finałowa rozmowa z głównym złym fajna i z lekkim jajem nawet. Efekty duży plus. No spoko filmik, ciut niżej niż Ant-Man, 7/10. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi