mcp 1 999 Opublikowano 4 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 Trochę beka z tym IM na plakatach ale to w sumie prosta strategia. Przecież Spider-man to marka sama w sobie, nie potrzebuje reklamy. Ale już pokazanie, że akcja filmu dzieje się w tym samym uniwersum i gdzieś tam w roli mentora lata Stark to już mega-wabik na fanów MCU. Mógłby to być kolejny Spidey niezwiązany w ogóle z Avengers, film nie wiadomo jaki (Amazing Spider-man?), a tak mamy pewność odnośnie jakości. Bo jednak MCU pewną jakość zapewnia. Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 4 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 4 czerwca 2017 Oby nowy spidey nie był na poziomie tych plakatów... Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 Kiedyś w ogole wyszedł dobry film z pająkiem? Bo ja sobie nie przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 Kiedyś w ogole wyszedł dobry film z pająkiem? Bo ja sobie nie przypominam Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość _Be_ Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 <grzesiu_machający_głowom> Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 no ale kostium miał fajny w tych filmach, o wiele bardziej mi się podobał od tego od Ditko z CW i Homecoming Cytuj Odnośnik do komentarza
Shen 9 620 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 Kiedyś w ogole wyszedł dobry film z pająkiem? Bo ja sobie nie przypominam Tak, ostatnie dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 Jedyny naprawdę zły film z pająkiem to 'Spider-man 3' od Raimiego. 'The Amazing Spider-man 2' był nie dużo lepszy, ale pomimo zbędnego chaosu oglądało się nawet z przyjemnością. Bartek ja wiem, że zawsze chcesz być na siłę alternatywny, ale bez przesady. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 Jedynka i dwójka od Raimiego ma lepiej nakreślonych antagonistów niż 80% filmów Marvela. Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 myśle spiderman, myśle gif z płaczącym Maguire i jakoś odchodzi ochota na odgrzanie Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 Racja, Tobey to duża bariera, ale Doc Ock po dziś dzień niedościgniony. Jedynie o Venomie trzeba zapomnieć. Cytuj Odnośnik do komentarza
mcp 1 999 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 myśle spiderman, myśle gif z płaczącym Maguire i jakoś odchodzi ochota na odgrzanie you don't say Cytuj Odnośnik do komentarza
XM. 10 826 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 No, ale serio - tylko SM3 był hóiowy, reszte bardzo dobrze się ogladało, a ASM1 to <3 Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 (edytowane) to jeszcze były czasy, gdy film o typie w rajtuzach był wydarzeniem. żadnej unifikacji, każdy film o batmanie inny, potem te spidermany, jakieś chu,jowe daredevile, a i eksmeny co jakiś czas się pojawiały, również ze swoją tożamością a teraz uniwersum takie, uniwersum srakie, wszystko identyczne, bezpieczne, każdy film to takie 6/10. sukcesem Wonder Woman jest to, że przypomina niezły film marvela xD. coś poszło nie tak Edytowane 5 czerwca 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 Poniekąd to prawda Ragus, ale też się perełki zdarzają, wyłamujące się ze schematu jak Logan czy Deadpool. Zbyt dużo to kasy przynosi aby eksperymentowali i wychodzili poza obecne ramy standardów w tym gatunku. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 (edytowane) Po prostu chciałbym znowu być zainteresowany filmami Marvela, a od czasów Winter Soldiera nie obejrzałem chociaż jednego ich filmu, który zapadłby mi w pamięć :( A już szczytem wszystkiego jest moja pamięć o Age of Ultron/Civil War. Nie jestem pewien czy byłbym w stanie odróżnić, która scena pochodzi z którego filmu. Edytowane 5 czerwca 2017 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 5 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 5 czerwca 2017 ja bym rozpoznał bo civil war był fajnym filmem, a ultron to padaka straszna. Cytuj Odnośnik do komentarza
gekon 1 787 Opublikowano 7 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2017 Czy oficjalny plakat? Nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2017 czego nie ma na tym plakacie Cytuj Odnośnik do komentarza
MBeniek 3 260 Opublikowano 7 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2017 Tego jego kolegi grubaska - jest w każdym zwiastunie, a na plakacie się nie zmieścił ;) Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 7 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2017 dlaczego peter na tym plakacie trzyma wodę w ustach? Cytuj Odnośnik do komentarza
milan 7 022 Opublikowano 7 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2017 Lol, to chyba przecież po to idziesz na film by się dowiedziec! Cytuj Odnośnik do komentarza
Rudiok 3 350 Opublikowano 7 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 7 czerwca 2017 To nie woda, to dobroć Tony'ego Starka. Cytuj Odnośnik do komentarza
Masorz 13 191 Opublikowano 9 czerwca 2017 Udostępnij Opublikowano 9 czerwca 2017 5 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi