falcon87pl 123 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 A na deser http://youtu.be/QpnhrmckhoA 1 Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 zawsze mógłby wejść z piłką do bramki i nie byłoby tego clipu Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 28 września 2013 Opublikowano 28 września 2013 No akurat UT zawsze rzadzil się swoimi zasadami. Wystarczy ze ma wykupionymi wszystkie kartay trenerskie i jego bramkarz może robic cuda, podobni jak 3 strzaly - 3 gole. Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 UT to taki współczesny goal 3. Pure arcade, wygrywa ten co szybciej wciska guziki. 1 Cytuj
rapen 4 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 Powaznie nikt nie chce pograc sezonow wspolpracy? Cytuj
Gość kaz_ Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 Ja mogę pograć, ale gram na manualu to nie wiem czy będzie sens grać przeciwko asystom. 1 Cytuj
rapen 4 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 Eee to szkoda bo tez na asystach cisne, no szukam kogos z HS bo bez tego 'wspopraca' mizerna bez komunikacji Cytuj
Figlarz 1 272 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 ja prawdopodobnie w tym tygodniu bede w stanie was napier.dalac na manualu, wiec mozecie mnie do friendsow dodawac. kaz pierwszy w kolejce \m/ 1 Cytuj
FigossPL 16 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 Chętnie pogram z kimś online w fife 14 na x360 z headsetem , mój gt FigossPL Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 29 września 2013 Opublikowano 29 września 2013 (edytowane) To ja zapraszam, bo ostatnio nikt nie chce grac normalnych sezonow online. Widzieliscie ile osob ma problemy z zacinajaca się FIFA ? na forum EA powstawl specjalny temat, gdzie ludzie konfiguracje konsol wpisują. Wtopa jak z dodatkiem UEFA Euro... Wielki + za powrot do statystyk na stronie. Każdy mecz możemy podejrzeć, wszystkie statystyki pomeczowe sa zapisywane, co więcej profil jednym kliknieciem możemy porownac ze znajomym, osiagniecia, puchary, jak i ogolny bilans. (http://www.easports.com/pl/fifa/football-club/profile/history/XBOX/easye%20PL) Tej prostoty brakowało mi w 13tce. Edytowane 30 września 2013 przez easye Cytuj
MacGyver_PL 0 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 Ja mogę pograć, ale gram na manualu to nie wiem czy będzie sens grać przeciwko asystom. Też gram na manualu. Nie ma sensu grać przeciwko asystom - to co pokazał ten filmik...ja mamm podobnie...mam przeważnie 60% posiadania, konroluje mecz, mam więcej sytuacji, lepiej wygląda to piłkarsko A I TAK WYGRYWA ANTYFOOTBALL. Ile to razy miałem -> 2 strzały 4 gole z dupy po dwóch podaniach. Razem raczej też nie bo to zupełnie dwie inne gry i inne postrzeganie każdej akcji i sposobów jej rozwiązania. Ponadto OGRANICZENIA jakie wprowadza asysta. Na manualu jest pełna swoboda i wszystko jest możliwe. ja prawdopodobnie w tym tygodniu bede w stanie was napier.dalac na manualu, wiec mozecie mnie do friendsow dodawac. kaz pierwszy w kolejce \m/ ja Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 30 września 2013 Opublikowano 30 września 2013 gameplay z ps4, no trza będzie zobaczyć to w ruchu, czy to już next gen czy tylko wersja z makijażem Cytuj
Gość ragus Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 nie mogę z tych główek xDDDDDDDDD jakbym miał strzelić kielona po każdym golu, który mi wbito z główki, to po 3 meczach leżałbym zarzygany na podłodze. nie tykam tego gów.na, póki nie wyjdzie jakiś patch. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Dzisiaj troche pogralem i na 7 meczykow stracilem chyba z 10 bramek z glowki a strzelilem 2, z tego 1 z rogu. Mam downa jakiegos chyba.. Cytuj
rapen 4 Opublikowano 1 października 2013 Opublikowano 1 października 2013 Dzisiaj troche pogralem i na 7 meczykow stracilem chyba z 10 bramek z glowki a strzelilem 2, z tego 1 z rogu. Mam downa jakiegos chyba.. tez tak mam. przeciwnikom wchodzi kazda wrzuta, mi nic... rano mialem 5-0-0 teraz gralem 1-0-3. nie ogarne tej gry. nigdy. Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Tego jeszcze nie było wpadły mi dwa trofea pod rząd- za przejście do wyższej ligi w sezonach i za wygranie pucharu w sezonach. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdybym... faktycznie wygrał jakiś bug czy coś. Jestem jeszcze w 10 lidze a w pucharach o tarcze EA przegrałem w półfinale hiehie. Satysfakcji z tego zero ale miła niespodzianka, bo jak narazie to walczyłem w swojej karierze z zabugowanymi trofeami, które nie chciały wpaść, ale nigdy na odwrót. Cytuj
raven_raven 12 013 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Główki faktycznie są przekomiczne, wystarczyło 10 meczy z kumplami by wszyscy z tego lali. Niech to poprawią. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 Najlepsze to, ze mam na szpicy Benteke. Topora, 190cm wzrostu, ponad 80 do gry glowa i nic sie nie dzieje a bramki dostaje od karakanow pokroju maty :F Cytuj
rapen 4 Opublikowano 2 października 2013 Opublikowano 2 października 2013 I ci bramkarze co boja sie zlapac pilke. Ilez to juz bramek stracilem po tym jak bramkarz odbil (nawet lekki strzal) i pilka trafia akurat idealnie pod nogi przeciwnikia.... Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 3 października 2013 Opublikowano 3 października 2013 z tego filmiku o next genowej fifie 14 tekst o tym, ze moc obliczeniowa pozwolila im zeby skakało do piłki więcej niż 2 kopaczy jednocześnie to przecież jakieś brednie jak z rybko-psiej sztucznej inteligencji z cod'a. <americans> Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 pobrało mnie jakiegoś patcha 50mb. może te zje.bane główki naprawili Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 Szwagier gral jakos z 7 meczykow do godz ok 22;20 i glowy lecialy jak szalone Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 finezyjne strzaly cyborgow tez mogliby poprawić. Ktos znalazł czego dotyczy pierwszy patch ? Pewnie glownie zaciec konsoli ? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 4 października 2013 Opublikowano 4 października 2013 no właśnie szukam, ale nic nie mogę znaleźć. no i u mnie zacięć nie było, bo na pc gram. Cytuj
Iitem 0 Opublikowano 5 października 2013 Opublikowano 5 października 2013 Witam szukam osób do grania w 14 nie posiadam hs mój nick na PSN iitemm jak ktos byłby chętny to zapraszam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi