Opublikowano 28 września 201311 l No akurat UT zawsze rzadzil się swoimi zasadami. Wystarczy ze ma wykupionymi wszystkie kartay trenerskie i jego bramkarz może robic cuda, podobni jak 3 strzaly - 3 gole.
Opublikowano 29 września 201311 l UT to taki współczesny goal 3. Pure arcade, wygrywa ten co szybciej wciska guziki.
Opublikowano 29 września 201311 l Ja mogę pograć, ale gram na manualu to nie wiem czy będzie sens grać przeciwko asystom.
Opublikowano 29 września 201311 l Eee to szkoda bo tez na asystach cisne, no szukam kogos z HS bo bez tego 'wspopraca' mizerna bez komunikacji
Opublikowano 29 września 201311 l ja prawdopodobnie w tym tygodniu bede w stanie was napier.dalac na manualu, wiec mozecie mnie do friendsow dodawac. kaz pierwszy w kolejce \m/
Opublikowano 29 września 201311 l Chętnie pogram z kimś online w fife 14 na x360 z headsetem , mój gt FigossPL
Opublikowano 29 września 201311 l To ja zapraszam, bo ostatnio nikt nie chce grac normalnych sezonow online. Widzieliscie ile osob ma problemy z zacinajaca się FIFA ? na forum EA powstawl specjalny temat, gdzie ludzie konfiguracje konsol wpisują. Wtopa jak z dodatkiem UEFA Euro... Wielki + za powrot do statystyk na stronie. Każdy mecz możemy podejrzeć, wszystkie statystyki pomeczowe sa zapisywane, co więcej profil jednym kliknieciem możemy porownac ze znajomym, osiagniecia, puchary, jak i ogolny bilans. (http://www.easports.com/pl/fifa/football-club/profile/history/XBOX/easye%20PL) Tej prostoty brakowało mi w 13tce. Edytowane 30 września 201311 l przez easye
Opublikowano 30 września 201311 l W dniu 29.09.2013 o 10:50, kaz_ napisał(a): Ja mogę pograć, ale gram na manualu to nie wiem czy będzie sens grać przeciwko asystom. Też gram na manualu. Nie ma sensu grać przeciwko asystom - to co pokazał ten filmik...ja mamm podobnie...mam przeważnie 60% posiadania, konroluje mecz, mam więcej sytuacji, lepiej wygląda to piłkarsko A I TAK WYGRYWA ANTYFOOTBALL. Ile to razy miałem -> 2 strzały 4 gole z dupy po dwóch podaniach. Razem raczej też nie bo to zupełnie dwie inne gry i inne postrzeganie każdej akcji i sposobów jej rozwiązania. Ponadto OGRANICZENIA jakie wprowadza asysta. Na manualu jest pełna swoboda i wszystko jest możliwe. W dniu 29.09.2013 o 14:24, Figlarz napisał(a): ja prawdopodobnie w tym tygodniu bede w stanie was napier.dalac na manualu, wiec mozecie mnie do friendsow dodawac. kaz pierwszy w kolejce \m/ ja
Opublikowano 30 września 201311 l gameplay z ps4, no trza będzie zobaczyć to w ruchu, czy to już next gen czy tylko wersja z makijażem
Opublikowano 1 października 201311 l nie mogę z tych główek xDDDDDDDDD jakbym miał strzelić kielona po każdym golu, który mi wbito z główki, to po 3 meczach leżałbym zarzygany na podłodze. nie tykam tego gów.na, póki nie wyjdzie jakiś patch.
Opublikowano 1 października 201311 l Dzisiaj troche pogralem i na 7 meczykow stracilem chyba z 10 bramek z glowki a strzelilem 2, z tego 1 z rogu. Mam downa jakiegos chyba..
Opublikowano 1 października 201311 l W dniu 1.10.2013 o 21:56, wronerro napisał(a): Dzisiaj troche pogralem i na 7 meczykow stracilem chyba z 10 bramek z glowki a strzelilem 2, z tego 1 z rogu. Mam downa jakiegos chyba.. tez tak mam. przeciwnikom wchodzi kazda wrzuta, mi nic... rano mialem 5-0-0 teraz gralem 1-0-3. nie ogarne tej gry. nigdy.
Opublikowano 2 października 201311 l Tego jeszcze nie było wpadły mi dwa trofea pod rząd- za przejście do wyższej ligi w sezonach i za wygranie pucharu w sezonach. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdybym... faktycznie wygrał jakiś bug czy coś. Jestem jeszcze w 10 lidze a w pucharach o tarcze EA przegrałem w półfinale hiehie. Satysfakcji z tego zero ale miła niespodzianka, bo jak narazie to walczyłem w swojej karierze z zabugowanymi trofeami, które nie chciały wpaść, ale nigdy na odwrót.
Opublikowano 2 października 201311 l Główki faktycznie są przekomiczne, wystarczyło 10 meczy z kumplami by wszyscy z tego lali. Niech to poprawią.
Opublikowano 2 października 201311 l Najlepsze to, ze mam na szpicy Benteke. Topora, 190cm wzrostu, ponad 80 do gry glowa i nic sie nie dzieje a bramki dostaje od karakanow pokroju maty :F
Opublikowano 2 października 201311 l I ci bramkarze co boja sie zlapac pilke. Ilez to juz bramek stracilem po tym jak bramkarz odbil (nawet lekki strzal) i pilka trafia akurat idealnie pod nogi przeciwnikia....
Opublikowano 3 października 201311 l z tego filmiku o next genowej fifie 14 tekst o tym, ze moc obliczeniowa pozwolila im zeby skakało do piłki więcej niż 2 kopaczy jednocześnie to przecież jakieś brednie jak z rybko-psiej sztucznej inteligencji z cod'a. <americans>
Opublikowano 4 października 201311 l pobrało mnie jakiegoś patcha 50mb. może te zje.bane główki naprawili
Opublikowano 4 października 201311 l Szwagier gral jakos z 7 meczykow do godz ok 22;20 i glowy lecialy jak szalone
Opublikowano 4 października 201311 l finezyjne strzaly cyborgow tez mogliby poprawić. Ktos znalazł czego dotyczy pierwszy patch ? Pewnie glownie zaciec konsoli ?
Opublikowano 4 października 201311 l no właśnie szukam, ale nic nie mogę znaleźć. no i u mnie zacięć nie było, bo na pc gram.
Opublikowano 5 października 201311 l Witam szukam osób do grania w 14 nie posiadam hs mój nick na PSN iitemm jak ktos byłby chętny to zapraszam