Skocz do zawartości

FIFA 14

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

UT to taki współczesny goal 3. Pure arcade, wygrywa ten co szybciej wciska guziki.

• Plusik 1
Opublikowano

Ja mogę pograć, ale gram na manualu to nie wiem czy będzie sens grać przeciwko asystom.

• Plusik 1
Opublikowano (edytowane)

To ja zapraszam, bo ostatnio nikt nie chce grac normalnych sezonow online.

Widzieliscie ile osob ma problemy z zacinajaca się FIFA ? na forum EA powstawl specjalny temat, gdzie ludzie konfiguracje konsol wpisują.

Wtopa jak z dodatkiem UEFA Euro...

Wielki + za powrot do statystyk na stronie. Każdy mecz możemy podejrzeć, wszystkie statystyki pomeczowe sa zapisywane, co więcej profil jednym kliknieciem możemy porownac ze znajomym, osiagniecia, puchary, jak i ogolny bilans. (http://www.easports.com/pl/fifa/football-club/profile/history/XBOX/easye%20PL)

Tej prostoty brakowało mi w 13tce.

Edytowane przez easye
Opublikowano

Ja mogę pograć, ale gram na manualu to nie wiem czy będzie sens grać przeciwko asystom.

Też gram na manualu. Nie ma sensu grać przeciwko asystom - to co pokazał ten filmik...ja mamm podobnie...mam przeważnie 60% posiadania, konroluje mecz, mam więcej sytuacji, lepiej wygląda to piłkarsko A I TAK WYGRYWA ANTYFOOTBALL. Ile to razy miałem -> 2 strzały 4 gole z dupy po dwóch podaniach.

Razem raczej też nie bo to zupełnie dwie inne gry i inne postrzeganie każdej akcji i sposobów jej rozwiązania. Ponadto OGRANICZENIA jakie wprowadza asysta. Na manualu jest pełna swoboda i wszystko jest możliwe.

ja prawdopodobnie w tym tygodniu bede w stanie was napier.dalac na manualu, wiec mozecie mnie do friendsow dodawac. kaz pierwszy w kolejce \m/

ja

Opublikowano

nie mogę z tych główek xDDDDDDDDD

jakbym miał strzelić kielona po każdym golu, który mi wbito z główki, to po 3 meczach leżałbym zarzygany na podłodze. nie tykam tego gów.na, póki nie wyjdzie jakiś patch.

Opublikowano

Dzisiaj troche pogralem i na 7 meczykow stracilem chyba z 10 bramek z glowki a strzelilem 2, z tego 1 z rogu.

Mam downa jakiegos chyba..

tez tak mam. przeciwnikom wchodzi kazda wrzuta, mi nic... rano mialem 5-0-0 teraz gralem 1-0-3. nie ogarne tej gry. nigdy.

Opublikowano

Tego jeszcze nie było :woot: wpadły mi dwa trofea pod rząd- za przejście do wyższej ligi w sezonach i za wygranie pucharu w sezonach. Nie byłoby w tym nic dziwnego gdybym... faktycznie wygrał :woot:  jakiś bug czy coś. Jestem jeszcze w 10 lidze a w pucharach o tarcze EA przegrałem w półfinale hiehie.

Satysfakcji z tego zero ale miła niespodzianka, bo jak narazie to walczyłem w swojej karierze z zabugowanymi trofeami, które nie chciały wpaść, ale nigdy na odwrót.

Opublikowano

z tego filmiku o next genowej fifie 14 tekst o tym, ze moc obliczeniowa pozwolila im zeby skakało do piłki więcej niż 2 kopaczy jednocześnie to przecież jakieś brednie jak z rybko-psiej sztucznej inteligencji z cod'a.

<americans>

Opublikowano

no właśnie szukam, ale nic nie mogę znaleźć. no i u mnie zacięć nie było, bo na pc gram.