wronerro 257 Opublikowano 16 października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 października 2013 Pare wstron wstecz zamiast zadawac pytania pokroju murzyna. Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 353 Opublikowano 16 października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 października 2013 (edytowane) jezu, jaki ten UT jest z(pipi)any. W to się grac nie da. Co strzal to bramka, kazde dośrodkowanie to prawie sytuacja 1 na 1, bramkarze z overalem 80 rzucają się jak pilka wpada do siatki. Ktos tam w ogole szuka skilla ? LOOOOL Jest 5*gorzej niż w zeszłym roku - dzięki, ja odpuszczam, wole normalne sezony, gdzie trzeba się czymkolwiek wykazac, by wygrac mecz. Edytowane 16 października 2013 przez easye Cytuj Odnośnik do komentarza
bartiz 1 613 Opublikowano 16 października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 października 2013 Pare wstron wstecz zamiast zadawac pytania pokroju murzyna. jak murzyn to ty grasz na taborecie zgarbiony przy monitorze i sie wku.rwiasz na cheaterow Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 16 października 2013 Udostępnij Opublikowano 16 października 2013 Pare wstron wstecz zamiast zadawac pytania pokroju murzyna. jak murzyn to ty grasz na taborecie zgarbiony przy monitorze i sie wku.rwiasz na cheaterow a nie w(pipi)iam sie, antivir odpalil sobie zapore, ktora mi zrywala polaczenia. Teraz idz dalej bawelne grubasie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
karmaster 360 Opublikowano 17 października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 października 2013 Wg mnie nie jest tak źle z tym ultimate team tylko trzeba się przestawić na defensywna taktyke np. 5-4-1 wtedy wiekszosc przeciwnikow nie potrafi nic zrobic a prawie kazde dosrodkowanie zbieraja obroncy. Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 17 października 2013 Udostępnij Opublikowano 17 października 2013 Duza role odgrywaja tez btakie workrate'y.Np taki Luiz jak z procy wbijal w przeciwnych CAMow, ktorzy grali balony gora w ta luke i bylo kuku. Taki obronca z M/M juz daje rade i stoi gdzie powinien. Dobrze by bylo gdyby mial z 188cm/ 80 sily i ok 80glowek. Wtedy juz jest w miare bezpiecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza
_daras_ 725 Opublikowano 19 października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 października 2013 Zapytałem w temacie PS4 ale zapytam i tu... Czy jeśli będę chciał kontynuować FIFKĘ na PS4 to czy spokojnie przeniosę sejwy z PS3 (np. pendrivem?) i co z trofeami, będę je musiał zdobywać jeszcze raz czy przejdą już zdobyte? Niestety widziałem osobną zakładkę na PSN Profiles o trofeach na PS4 z FIFY14 i są identyczne (więc chyba ta pierwsza opcja ) Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 353 Opublikowano 19 października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 października 2013 z tego co wiadomo będziesz mogl przenieść zespol UT i chyba nic poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza
rapen 4 Opublikowano 19 października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 października 2013 (edytowane) Troche boli mnie brak mozliwosci wyjscia do 5min. Bo trafisz na takiego co laguje i widzisz to od poczatku i co zrobisz? Trzeba sie męczyc, Albo jak teraz, grajac Interem trafiam na Real... Co z tego ze przewazalem w statystykach jak tam wystarczylo oddac strzal obojetnie jakim pilkarzem i wpadalo. W statach on 8/8 ja 15/12 wynik 7:4... A, i jego 5 goli oczywiscie po glowkach... Edytowane 19 października 2013 przez rapen Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 19 października 2013 Udostępnij Opublikowano 19 października 2013 Bierzesz team z CBkami powyzej 185cm, min 75-80 head acc, sila min 80. Biegasz LM/RM lub CM/CDM/CAM, CBkow nie ruszajac tylko ustawiajac sie by zbijac te pilki. Metoda dziala, przynajmniej taki Aguero, Lennon, Walcott czy inny Neymar Ci nie trafi glowa w towarzystwie 4 obroncow. Bo taki Caroll, Gomez, Benteke czy Lukaku to sa maszyny nie do powtrzymania... Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 20 października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 października 2013 Ta gra mnie zadziwia z dnia na dzien coraz bardziej.. Obijam kolesia na wszystkie mozliwe strony, laduje longi, wrzutki, prostopadle i nic. A on ? Pinball w polu karnym dup brama, potem jakis wolny, pilka spada na ok 15m MANGALA podchodzi do pilki uderza finezyjnie i ? GOL !W sumie wygralem 3;2 po bramce w 90 min ale straszne meczarnie to byly.. Cytuj Odnośnik do komentarza
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 20 października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 października 2013 cóż podałeś argumenty na to, że gra super odzwierciedla realne mecze. Przecież to jest w tym właśnie najlepsze, że czasem się będziesz męczył oddając 100 strzałów, a czasem wejdą Ci wszystkie 3. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 20 października 2013 Udostępnij Opublikowano 20 października 2013 pewnie tak Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 21 października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 października 2013 Nie chcę mi się czytać 20 stron więc zapytam - w tym temacie wypowiadają się sami konsolowcy czy grający na PC również? bo interesują mnie dwie kwestie: jak wersja na PC wypada w stosunku do wersji na konsole? Czy są jakieś różnice? Jeśli tak to jakie i która wersja jest lepsza? A pytanie drugie to tak z czystej ciekawości - czy idzie na PC grać przez neta w kopie zapasowe gier, które korzystają z Origin czyli m.in. w Fifę? Cytuj Odnośnik do komentarza
wronerro 257 Opublikowano 21 października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 października 2013 Ja gram na PC, Codename chyba tez o ile pamiec mnie nie myli. Na PC nie ma ignite i nie bedzie dlugo. czesc druga, sa emulatory, sam gralem np w simcity ale potem narobilem sobie tyle syfu w rejestrze, ze 3 dni musialem ogarniac to (pipi) zeby normalnie pograc w originowe gry. Cytuj Odnośnik do komentarza
popiol 16 Opublikowano 21 października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 października 2013 Ale ten silnik Ignite to chyba tylko w wersjach na next geny będzie czy na PS3 i X360 też już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza
Ludwes 1 682 Opublikowano 21 października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 października 2013 Tylko na nextgenach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 21 października 2013 Udostępnij Opublikowano 21 października 2013 (edytowane) jak wersja na PC wypada w stosunku do wersji na konsole? Ta sama gra, tyle, że na PC ładniejsza. edit: przepraszam rapen, że ciebie uraziłem xD Edytowane 21 października 2013 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
sosnaa 1 205 Opublikowano 24 października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 października 2013 (edytowane) przyjaciele powiedźcie mi jak się robi ten trik, że w czasie biegu zmieniamy kierunek przekładając piłke pod nogami, piętą tak jakby. w fife 11 robiło się to jak fake shot (X/B +A) tylko, że przytrzymując LT Edytowane 24 października 2013 przez sosnaa Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 353 Opublikowano 24 października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 października 2013 tutaj robi się tak samo, tylko musisz trzymać kierunek, no i nie wszyscy zawodnicy go robia z automatu. Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 644 Opublikowano 24 października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 października 2013 Platyna wbita, zazwyczaj to trzeba było z 50-100 godzin sie pomęczyć a tutaj wszystko wpada prawie od razu w każdym modechyba wroce se teraz do 13tki, bo nie mam sily patrzeć jak Messi potrafi z główki przebić Kompany albo T. Silva Cytuj Odnośnik do komentarza
easye 3 353 Opublikowano 24 października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 października 2013 jak zrobiles strzal ze wślizgu, bądź wybicue pilki szczupakiem ? Gram już trochę i ani razu nie widziałem takiej akcji. Cytuj Odnośnik do komentarza
KOŁD 1 084 Opublikowano 24 października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 października 2013 Wslizgiem na luzie wchodzi przy dobitkach czy cos. A szczupak to nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza
Labtec 3 644 Opublikowano 24 października 2013 Udostępnij Opublikowano 24 października 2013 (edytowane) jak zrobiles strzal ze wślizgu, bądź wybicue pilki szczupakiem ? Gram już trochę i ani razu nie widziałem takiej akcji. wybicie szczupakiem to możesz zrobić poprzesz podawanie do tylu a wślizg robisz wciskając 3 razy kwadrat (x na 360) jak wbiegasz z rogu, (1 nacisniecie podaje na główkę, 2 na volley-a, 3 po ziemi) Legendary trophy moze byc trudne ale trzeba poprostu znalesc w ktorym sie jest dobrym, mi wpadło na obronie (no i możecie se edytować piłkarzy i wsadzić wszystkie ich atrybuty na 99) Challenging to teraz dobrze zrobić w tym z United na world-class, gdzie trzeba tylko wyrównać na 1-1 i ma sie rożny na samym początku 88 min, wiec tylko trzeba restartować aż wpadnie i trzymać piłkę przez minute Edytowane 24 października 2013 przez Labtec Cytuj Odnośnik do komentarza
nero2082 761 Opublikowano 25 października 2013 Autor Udostępnij Opublikowano 25 października 2013 (edytowane) trailer nextgena https://www.youtube.com/watch?v=5HhL8eXSy7A Edytowane 25 października 2013 przez black mamba Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi