qvstra 3 213 Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 Mozesz zrobic test polaczenia sieciowego (w menu ps4) i powiedziec co masz napisane przy opcji NAT? Bo u mnie jest niedostepne Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 U mnie też dzięki Bogu Fifa chodzi jak burza i na 20 meczy online zero problemów.Jedynie co mnie ostatnio denerwuje to fakt, że trafiam gości, co oglądają wszystkie powtórki bez przewijania Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 15 grudnia 2013 Opublikowano 15 grudnia 2013 U mnie też dzięki Bogu Fifa chodzi jak burza i na 20 meczy online zero problemów. Jedynie co mnie ostatnio denerwuje to fakt, że trafiam gości, co oglądają wszystkie powtórki bez przewijania :confused: I dlatego tez masz ogladac powtorki bez przewijania, Ja zazwyczaj odpuszczam se, ale zauwazylem ze to dobra taktyka, czlowiek sie bardziej wkurza i potem wiecej bledow popelnia bo chce sie odegrac Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 (edytowane) Mozesz zrobic test polaczenia sieciowego (w menu ps4) i powiedziec co masz napisane przy opcji NAT? Bo u mnie jest niedostepne Jak to niedostepne ? Zeby dobrze gry sieciowe dzialaly powinienes miec NAT 2, NAT 1 - gdy konsola jest podlaczona bezposrednio do modemu. MI sezony nadal dzialaja, online tak samo, ale dawno nie sprawdzalem gry z przyjaciolmi, czy nie lapie zwiech. nie wiem, albo mam mega farta albo (pipi) wie co ale ta fifa u mnie chodzi idealnie. w BFie czasami wyrzuca mnie do dasha, ale fifa chodzi igła. jedynie czasami mam błąd ze składami Masz farta, albo siec providera jest idealnie skonfigurowana - tak samo czesc ludzi ma problemy z PSN czasami (wolne odswiezanie profilu, bledy przy wchodzeniu w trofea itp) a innym bangla bez zarzutu. Edytowane 16 grudnia 2013 przez easye Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 16 grudnia 2013 Opublikowano 16 grudnia 2013 Jak to niedostepne ? Zeby dobrze gry sieciowe dzialaly powinienes miec NAT 2, NAT 1 - gdy konsola jest podlaczona bezposrednio do modemu. MI sezony nadal dzialaja, online tak samo, ale dawno nie sprawdzalem gry z przyjaciolmi, czy nie lapie zwiech. No wlasnie troche mnie dziwi ten moj typ NAT, bo otwieralem porty i ustawilem stale ip na PS4, wiec teoretycznie wszystko powinno byc w porzadku. Na PS360 po otwarciu portow wszystko bylo ok. Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Skad te nety macie? Fifa jak online to tylko klubem Sydney. 2 gwiazdki o git. Lepszymi nie ma co grac od edycji 2010 bo jest chaos a ludzie w 95% graja terminatorami. Czyli frajerstwo. A tak to przynajmniej poznaje druzne, kogo na co stac, a nie jak w 5 gwiazdkowej ekipie gdzie nawet obronca strzela nramki jak chce. Najlepszy balans w tym temacie byl w Fifa 09 i PES 6. Reszta to kpina. Podobnie jak obecne gry wyscigowe, na start najmocniejsze maszyny. Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Jak to niedostepne ? Zeby dobrze gry sieciowe dzialaly powinienes miec NAT 2, NAT 1 - gdy konsola jest podlaczona bezposrednio do modemu. MI sezony nadal dzialaja, online tak samo, ale dawno nie sprawdzalem gry z przyjaciolmi, czy nie lapie zwiech. No wlasnie troche mnie dziwi ten moj typ NAT, bo otwieralem porty i ustawilem stale ip na PS4, wiec teoretycznie wszystko powinno byc w porzadku. Na PS360 po otwarciu portow wszystko bylo ok. Adres IP od dostawcy masz publiczny ? Sprobuj wylaczyc firewall na routerze. Cytuj
Lipa 512 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Co daje dzisiejsza aktualizacja na PS4? Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Adres IP od dostawcy masz publiczny ? Sprobuj wylaczyc firewall na routerze. tak wylaczony i kilka portow, ktore znalazlem w jakims poradniku otworzone, stale ip na PS4 ustawilem, wiec teoretycznie wszystko powinno byc ok. bedzie ktos dzisiaj za jakas godzine? Zobacze czy bede mogl Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Robi ktos platynke? Potrzebuje ludzi do Sezonu Coopa i tego drugiego sezonu pojedynkow. Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 17 grudnia 2013 Opublikowano 17 grudnia 2013 Chyba naprawilem, otworzylem chyba wszystkie porty jakie tylko moglem otworzyc, zmienilem MTU, wlaczyle upnp i NAT z niepowodzenia zmienil sie na Typ 2. Zaraz zagram meczyk w fut i jak mnie nie wyrzuci po meczu to chyba bedzie dobrze Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 na PS3 moge pomoc z platyna jesli ktos chce Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Kończę z czternastką na dobre . Gra się fajnie ale tylko drużynami czterogwiazdkowymi ale ile można grać Southamptonem , Swansea , West Ham czy Norwich . Koksami nie da się grać a nie po to kupiłem tą piłkę żeby oglądać strzały z połowy szalonego Cristiano . Do września 2014 w piłkę już nie pogram . Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 polecam granie ze znajomymi. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Tu nie chodzi o granie ze znajomymi bo ogólnie sama rozgrywka jest ok ale tylko do 4 gwiazdek . Powyżej to jest jakiś Mortal Kombtat - jedna wielka sieka Nie mogę grać MU , MC , Arsenalem , Tottenhamem , Chelsea czy Liverpoolem więc nie chcę już w to grać wcale Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 (edytowane) dopiero teraz zczailem ze mowisz o wersji PS3. Na PS4 dzieki bogu tempo jest wolniejsze i grajac nawet topami mecze sa bardziej taktyczne. Edytowane 18 grudnia 2013 przez easye Cytuj
Mat_Mac 3 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Jak strzelają Ci z połowy, to jest Twój problem a nie gry. Zostawiasz przeciwnikom za dużo miejsca. Graj agresywniej, kryj bliżej, odpal pressing i pokombinuj z taktą. Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Oj nie strzelili mi nic ale próbują . Wygląda to komicznie jak wszystko idzie do Krytstyny i strzały na pałę a nuż wejdzie Cytuj
Mat_Mac 3 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 (edytowane) to świadczy tylko o głupocie rywali zatem. Tym lepiej dla Ciebie - łatwiej wygrać. Edytowane 18 grudnia 2013 przez Mat_Mac Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 Kończę z czternastką na dobre . Gra się fajnie ale tylko drużynami czterogwiazdkowymi ale ile można grać Southamptonem , Swansea , West Ham czy Norwich . Koksami nie da się grać a nie po to kupiłem tą piłkę żeby oglądać strzały z połowy szalonego Cristiano . Do września 2014 w piłkę już nie pogram . jaka platforma ? Cytuj
KOŁD 1 097 Opublikowano 18 grudnia 2013 Opublikowano 18 grudnia 2013 (edytowane) Ten patch na ps4 chyba sprawił że główkom bliżej fifie z pastgenow. Normalnie nic nie wpadało a teraz Silva wygrywa główki z Chiellinim. Edytowane 18 grudnia 2013 przez Codename Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Po patchu faktycznie wpada więcej glowek. No i jak gra crashowala się do xmb po meczu w fut, tak nadal się crashuje. Cytuj
Daffy 10 582 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 aaa czyli patch przywraca na next genach to za co najbrdziej krytykowana jest wersja na past geny czyli przegiete glowki? dziekuje, postoje, EA i Konami niech sobie piątki przybiją z tym suwakowaniem co patch Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 no nie gadajcie. W weekend to sprawdze, ale jeżeli to prawda i glowki znowu będą tak przegięte, to calakuje i gra leci na allegro. Kiedy ma być zadanie tygodnia dla wirtualnej gwiazdy ? Ktos wie ? Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 (edytowane) Jest coś w fifie 14 (PS3) na zasadzie "super cancel'a" z PES? Bardzo mi brakuje w wielu sytuacjach tej możliwośći? W jakich sytuacjach wpada najwięcej bramek? są jakieś sposoby, na łatwą bramkę? i jakie ustawienie polecacie do ofensywnej gry w 14? Edytowane 20 grudnia 2013 przez PRQc Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi