Opublikowano 15 grudnia 201311 l Mozesz zrobic test polaczenia sieciowego (w menu ps4) i powiedziec co masz napisane przy opcji NAT? Bo u mnie jest niedostepne
Opublikowano 15 grudnia 201311 l U mnie też dzięki Bogu Fifa chodzi jak burza i na 20 meczy online zero problemów.Jedynie co mnie ostatnio denerwuje to fakt, że trafiam gości, co oglądają wszystkie powtórki bez przewijania
Opublikowano 15 grudnia 201311 l U mnie też dzięki Bogu Fifa chodzi jak burza i na 20 meczy online zero problemów. Jedynie co mnie ostatnio denerwuje to fakt, że trafiam gości, co oglądają wszystkie powtórki bez przewijania :confused: I dlatego tez masz ogladac powtorki bez przewijania, Ja zazwyczaj odpuszczam se, ale zauwazylem ze to dobra taktyka, czlowiek sie bardziej wkurza i potem wiecej bledow popelnia bo chce sie odegrac
Opublikowano 16 grudnia 201311 l Mozesz zrobic test polaczenia sieciowego (w menu ps4) i powiedziec co masz napisane przy opcji NAT? Bo u mnie jest niedostepne Jak to niedostepne ? Zeby dobrze gry sieciowe dzialaly powinienes miec NAT 2, NAT 1 - gdy konsola jest podlaczona bezposrednio do modemu. MI sezony nadal dzialaja, online tak samo, ale dawno nie sprawdzalem gry z przyjaciolmi, czy nie lapie zwiech. nie wiem, albo mam mega farta albo (pipi) wie co ale ta fifa u mnie chodzi idealnie. w BFie czasami wyrzuca mnie do dasha, ale fifa chodzi igła. jedynie czasami mam błąd ze składami Masz farta, albo siec providera jest idealnie skonfigurowana - tak samo czesc ludzi ma problemy z PSN czasami (wolne odswiezanie profilu, bledy przy wchodzeniu w trofea itp) a innym bangla bez zarzutu. Edytowane 16 grudnia 201311 l przez easye
Opublikowano 16 grudnia 201311 l Jak to niedostepne ? Zeby dobrze gry sieciowe dzialaly powinienes miec NAT 2, NAT 1 - gdy konsola jest podlaczona bezposrednio do modemu. MI sezony nadal dzialaja, online tak samo, ale dawno nie sprawdzalem gry z przyjaciolmi, czy nie lapie zwiech. No wlasnie troche mnie dziwi ten moj typ NAT, bo otwieralem porty i ustawilem stale ip na PS4, wiec teoretycznie wszystko powinno byc w porzadku. Na PS360 po otwarciu portow wszystko bylo ok.
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Skad te nety macie? Fifa jak online to tylko klubem Sydney. 2 gwiazdki o git. Lepszymi nie ma co grac od edycji 2010 bo jest chaos a ludzie w 95% graja terminatorami. Czyli frajerstwo. A tak to przynajmniej poznaje druzne, kogo na co stac, a nie jak w 5 gwiazdkowej ekipie gdzie nawet obronca strzela nramki jak chce. Najlepszy balans w tym temacie byl w Fifa 09 i PES 6. Reszta to kpina. Podobnie jak obecne gry wyscigowe, na start najmocniejsze maszyny.
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Jak to niedostepne ? Zeby dobrze gry sieciowe dzialaly powinienes miec NAT 2, NAT 1 - gdy konsola jest podlaczona bezposrednio do modemu. MI sezony nadal dzialaja, online tak samo, ale dawno nie sprawdzalem gry z przyjaciolmi, czy nie lapie zwiech. No wlasnie troche mnie dziwi ten moj typ NAT, bo otwieralem porty i ustawilem stale ip na PS4, wiec teoretycznie wszystko powinno byc w porzadku. Na PS360 po otwarciu portow wszystko bylo ok. Adres IP od dostawcy masz publiczny ? Sprobuj wylaczyc firewall na routerze.
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Adres IP od dostawcy masz publiczny ? Sprobuj wylaczyc firewall na routerze. tak wylaczony i kilka portow, ktore znalazlem w jakims poradniku otworzone, stale ip na PS4 ustawilem, wiec teoretycznie wszystko powinno byc ok. bedzie ktos dzisiaj za jakas godzine? Zobacze czy bede mogl
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Robi ktos platynke? Potrzebuje ludzi do Sezonu Coopa i tego drugiego sezonu pojedynkow.
Opublikowano 17 grudnia 201311 l Chyba naprawilem, otworzylem chyba wszystkie porty jakie tylko moglem otworzyc, zmienilem MTU, wlaczyle upnp i NAT z niepowodzenia zmienil sie na Typ 2. Zaraz zagram meczyk w fut i jak mnie nie wyrzuci po meczu to chyba bedzie dobrze
Opublikowano 18 grudnia 201311 l Kończę z czternastką na dobre . Gra się fajnie ale tylko drużynami czterogwiazdkowymi ale ile można grać Southamptonem , Swansea , West Ham czy Norwich . Koksami nie da się grać a nie po to kupiłem tą piłkę żeby oglądać strzały z połowy szalonego Cristiano . Do września 2014 w piłkę już nie pogram .
Opublikowano 18 grudnia 201311 l Tu nie chodzi o granie ze znajomymi bo ogólnie sama rozgrywka jest ok ale tylko do 4 gwiazdek . Powyżej to jest jakiś Mortal Kombtat - jedna wielka sieka Nie mogę grać MU , MC , Arsenalem , Tottenhamem , Chelsea czy Liverpoolem więc nie chcę już w to grać wcale
Opublikowano 18 grudnia 201311 l dopiero teraz zczailem ze mowisz o wersji PS3. Na PS4 dzieki bogu tempo jest wolniejsze i grajac nawet topami mecze sa bardziej taktyczne. Edytowane 18 grudnia 201311 l przez easye
Opublikowano 18 grudnia 201311 l Jak strzelają Ci z połowy, to jest Twój problem a nie gry. Zostawiasz przeciwnikom za dużo miejsca. Graj agresywniej, kryj bliżej, odpal pressing i pokombinuj z taktą.
Opublikowano 18 grudnia 201311 l Oj nie strzelili mi nic ale próbują . Wygląda to komicznie jak wszystko idzie do Krytstyny i strzały na pałę a nuż wejdzie
Opublikowano 18 grudnia 201311 l to świadczy tylko o głupocie rywali zatem. Tym lepiej dla Ciebie - łatwiej wygrać. Edytowane 18 grudnia 201311 l przez Mat_Mac
Opublikowano 18 grudnia 201311 l Kończę z czternastką na dobre . Gra się fajnie ale tylko drużynami czterogwiazdkowymi ale ile można grać Southamptonem , Swansea , West Ham czy Norwich . Koksami nie da się grać a nie po to kupiłem tą piłkę żeby oglądać strzały z połowy szalonego Cristiano . Do września 2014 w piłkę już nie pogram . jaka platforma ?
Opublikowano 18 grudnia 201311 l Ten patch na ps4 chyba sprawił że główkom bliżej fifie z pastgenow. Normalnie nic nie wpadało a teraz Silva wygrywa główki z Chiellinim. Edytowane 18 grudnia 201311 l przez Codename
Opublikowano 19 grudnia 201311 l Po patchu faktycznie wpada więcej glowek. No i jak gra crashowala się do xmb po meczu w fut, tak nadal się crashuje.
Opublikowano 19 grudnia 201311 l aaa czyli patch przywraca na next genach to za co najbrdziej krytykowana jest wersja na past geny czyli przegiete glowki? dziekuje, postoje, EA i Konami niech sobie piątki przybiją z tym suwakowaniem co patch
Opublikowano 19 grudnia 201311 l no nie gadajcie. W weekend to sprawdze, ale jeżeli to prawda i glowki znowu będą tak przegięte, to calakuje i gra leci na allegro. Kiedy ma być zadanie tygodnia dla wirtualnej gwiazdy ? Ktos wie ?
Opublikowano 20 grudnia 201311 l Jest coś w fifie 14 (PS3) na zasadzie "super cancel'a" z PES? Bardzo mi brakuje w wielu sytuacjach tej możliwośći? W jakich sytuacjach wpada najwięcej bramek? są jakieś sposoby, na łatwą bramkę? i jakie ustawienie polecacie do ofensywnej gry w 14? Edytowane 20 grudnia 201311 l przez PRQc