Daffy 10 582 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 ano ja niestety praktycznie w zadnej grze pilkarskiej na current genach nie odczuwalem radosc z grania samemu w singla. Albo na nizszych poziomach bylo zbyt banalnie albo na wyzszych zbyt przegiecie, szczytem sa sytuacje jak AI graczem z overallem 60 robi sztuczki niczym z harlemglobrotters Cytuj
MatekDM 1 299 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Gra w tryb kariery to jest czysty masochizm. AI w sposób absurdalny oszukuje na najwyższych poziomach. Kolejny rok z rzedu wytrzymuje od premiery do zimy i juz nie daje rady. Fan z gry jest fajny, ale co z tego skoro AI stwierdzi ze mam zbyt wysokie miejsce w tabeli, to już mam pewność że nie wygram następnego meczu. Co za bzdura - grałem najpierw na zawodowcu, później klasie światowej i nastawiam się na tryb legendarny i nigdzie nie odczułem czegoś takiego. Zdarza mi się przegrać w niektórych meczach (np. 5-3, albo 2-1), ale często wygrywam i słabsze drużyny potrafię pojechać nawet 7-0. Z mocniejszymi trzeba się nieźle skupić i faktycznie powalczyć. Nie wiem też, jaki niektórzy mają problem z graniem przy piwku ze znajomymi. Jakoś bez problemu zorganizowaliśmy z chłopakami ligę na 4 osoby, 4 drużyny, gdzie każdy miał swoją i graliśmy czerpiąc z tego za(pipi)isty fun. Genialna sprawa. Cholera, albo gram za dobrze, albo nie zwracam na to uwagi, albo sam robię sztuczki, cholera wie, ale AI mi nigdy nie sprawiało takich problemów. Jest ciężko, ale ma być ciężko - fajnie wtedy, bo radość z wygranej jest jeszcze większa. Gram w karierze Manchesterem United (na PS4) i póki co, domyślnym składem, jest wszystko spoko. Na PC z kolei w karierze śmigam Realem i mam w teamie Rooneya, Ronaldo, Ibre, Bale'a, Di Marię, w drodze Messi (czyli team samych gwiazd) i łatwo nie jest, ale jeden zawodnik potrafi zmienić BARDZO dużo. Poza tym co tu przekombinowali? Menu jest proste i przejrzyste jak diabli, kafelki to świetne rozwiązanie, wszystko podane na tacy, odnaleźć się tutaj jest jeszcze łatwiej niż w poprzednich odsłonach. Możesz sobie grać w karierze bez żadnych transferów, dbania o cokolwiek. To dodatek (który mnie osobiście bardzo rajcuje). Niektórym to chyba się nie chce nawet zagłębić w te opcje, tylko hejtują, bo na środku ekranu nie ma napisane - GRAJ TURNIEJ, albo GRAJ SEZON. Cytuj
Texz 670 Opublikowano 21 stycznia 2014 Opublikowano 21 stycznia 2014 Dobra tam, nie produkuj hejtu na hejterów. Wgłębiłem się i jakaś tam kariera jest. Cisnę Juventusem, choć i tak gro czasu w Kick Offie dobieram sobie oponentów. Może nie jest to najlepsza z fif, ale robi wrażenie na nowym sprzęcie. Cytuj
oczysk 14 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Gra w tryb kariery to jest czysty masochizm. AI w sposób absurdalny oszukuje na najwyższych poziomach. Kolejny rok z rzedu wytrzymuje od premiery do zimy i juz nie daje rady. Fan z gry jest fajny, ale co z tego skoro AI stwierdzi ze mam zbyt wysokie miejsce w tabeli, to już mam pewność że nie wygram następnego meczu. Co za bzdura - grałem najpierw na zawodowcu, później klasie światowej i nastawiam się na tryb legendarny i nigdzie nie odczułem czegoś takiego. Zdarza mi się przegrać w niektórych meczach (np. 5-3, albo 2-1), ale często wygrywam i słabsze drużyny potrafię pojechać nawet 7-0. Z mocniejszymi trzeba się nieźle skupić i faktycznie powalczyć. Nie wiem też, jaki niektórzy mają problem z graniem przy piwku ze znajomymi. Jakoś bez problemu zorganizowaliśmy z chłopakami ligę na 4 osoby, 4 drużyny, gdzie każdy miał swoją i graliśmy czerpiąc z tego za(pipi)isty fun. Genialna sprawa. Cholera, albo gram za dobrze, albo nie zwracam na to uwagi, albo sam robię sztuczki, cholera wie, ale AI mi nigdy nie sprawiało takich problemów. Jest ciężko, ale ma być ciężko - fajnie wtedy, bo radość z wygranej jest jeszcze większa. Gram w karierze Manchesterem United (na PS4) i póki co, domyślnym składem, jest wszystko spoko. Na PC z kolei w karierze śmigam Realem i mam w teamie Rooneya, Ronaldo, Ibre, Bale'a, Di Marię, w drodze Messi (czyli team samych gwiazd) i łatwo nie jest, ale jeden zawodnik potrafi zmienić BARDZO dużo. Poza tym co tu przekombinowali? Menu jest proste i przejrzyste jak diabli, kafelki to świetne rozwiązanie, wszystko podane na tacy, odnaleźć się tutaj jest jeszcze łatwiej niż w poprzednich odsłonach. Możesz sobie grać w karierze bez żadnych transferów, dbania o cokolwiek. To dodatek (który mnie osobiście bardzo rajcuje). Niektórym to chyba się nie chce nawet zagłębić w te opcje, tylko hejtują, bo na środku ekranu nie ma napisane - GRAJ TURNIEJ, albo GRAJ SEZON. Grasz max dopasionym Realem z Rooneyem i Ibrą karierę na klasie światowej i masz satysfakcję z wygranych meczy?? hehe :confused: Cytuj
Moldar 2 249 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 (edytowane) Ja właśnie Australią wychodzę z grupy na Mistrzostwach Świata i jest mega Mecze były ciężkie, ale jakoś się udało, teraz czeka Grecja, więc pewnie przejdę dalej, ale potem czeka mnie USA, bądź Anglia i z pewnością łatwo o półfinał nie będzie. Lubię grać gorszymi zespołami, ale chłopaki strasznie szybko się męczą, cisnę na szybkie kontry, bo inaczej to ciężko nimi coś ugrać Edytowane 22 stycznia 2014 przez Moldar Cytuj
KarolJanuszGejmingu 476 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Ja próbuje przekonać się do fify ale nie mogę.Ta gra jest tak dla mnie piłkarsko nie logiczna,ze masakra.W polu karnym oddać strzał to jest cud,jedli kryje cię obrońca.Każdy strzał zablokowany.Bramkarze okna wybraniaja jak posrani,jeszcze w zadymie ci potrafi piłkę odzyskać,albo wie gdzie jest.Ogólnie mam wrażenie,że ta gra to jeden wielki skrypt.Czekam na kopanke od Konami. 1 Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 22 stycznia 2014 Opublikowano 22 stycznia 2014 Zagraj z kims kto ja ogarnia i raz dwa zmienisz zdanie Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 23 stycznia 2014 Opublikowano 23 stycznia 2014 tej fify jeszcze nie naprawili? wlaczam mecz grę po długiej przerwie, 8 minuta - utracono połączenie z przeciwnikiem, mecz przegrany. WTF Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 23 stycznia 2014 Opublikowano 23 stycznia 2014 se naprawiony jest. zawsze działa, inne gry nie narzekają Cytuj
Labtec 3 646 Opublikowano 23 stycznia 2014 Opublikowano 23 stycznia 2014 se naprawiony jest. zawsze działa, inne gry nie narzekają Tez tak miałem na wifi, router byl w drugim pokoju, inne gry działały, ale mi FIFA rozłączała, przeniosłem router, podlaczylem konsole prosto przez kabel i od tego czasu nie mam zadnego utraconego połączenia 1 Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 24 stycznia 2014 Opublikowano 24 stycznia 2014 Gram po kablu i zapyerdala az milo. Cytuj
Mariollo 1 Opublikowano 1 lutego 2014 Opublikowano 1 lutego 2014 Wczoraj grałem w skill games bo nie miałem internetu, dzisiaj chciałem sprawdzić jak wyglądają moje osiągnięcia na tle kumpli, ale moje wyniki nie wysłały się do sieci (są zapisane tylko na konsoli). Czy ktoś ogarnia jak to zaktualizować? Cytuj
OsciBosci 22 Opublikowano 9 lutego 2014 Opublikowano 9 lutego 2014 Mam pytanko technczne, próbuje z kumplem zagrac przez sieć (jest w Znajomych), ale nie możemy połaczyć sie, tzn. próbuje połączyć nas i rozłacza. Co może być przyczyną? PlayStation3 Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 ależ ta fifka na next geny jest miodna, bosze powtórki niektóre urywają łeb. faktycznie na YT wyglądało to bez zmian ale na xone w 1080p widac takie smaczki i mechanike gry, fizyke strzałów i fauli - miód na serce. Cytuj
Firel 0 Opublikowano 13 lutego 2014 Opublikowano 13 lutego 2014 Gdzie można jakieś money games na FIFE 14 PS4 wyczaić? Oprócz gamersaloon Cytuj
Graciuch 0 Opublikowano 15 lutego 2014 Opublikowano 15 lutego 2014 a ja mam dziwna sprawe z fifa na PS4...przy pierwszym podaniu przy rozpoczęciu z srodka boiska luz przy wykopach bramkarzy gre jakby na chwile lekko zatnie i widac to po ruchu pilki, ma ktos tez taka opcje na swoim plejaku? pomysl co z tym zrobic? Cytuj
szejdj 2 804 Opublikowano 2 marca 2014 Opublikowano 2 marca 2014 właśnie próbowałem zagrać meczyk w Fifę, ale niestety się nie dało, 15 minut próbowałem i na zmianę komunikat 'connection lost' albo błąd składu po załadowaniu meczu. Przez 15 je,banych minut nie mogłem wejść do meczu. Wyj,ebalem konsole przez balkon. Cytuj
PS4fan 1 Opublikowano 2 marca 2014 Opublikowano 2 marca 2014 taka sprawa . Mam zablokowane porty w fife , wchodzę w ustawienia routera i musze wpisać port do danej gry czyli fify 14 i nie wiem co mam wpisać , pomoże ktoś ? Cytuj
easye 3 377 Opublikowano 3 marca 2014 Opublikowano 3 marca 2014 Szwejk może masz problemy z dnsem. W dziale Ps4 w PSN problemy opisywałem sytuacje. Miałem podobne kwiatki, plus zaproszenia do znajomych też nie działały. Sprawdź, bo z FIFA obecnie nie powinno być żadnych problemow. Cytuj
kermit 6 998 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 mechanika gry na nextgenach to duży krok na przód, aż chce się grać i grać Zielinski w Wolfsburgu pierwsza brama http://1drv.ms/MKndmV Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 4 marca 2014 Opublikowano 4 marca 2014 właśnie próbowałem zagrać meczyk w Fifę, ale niestety się nie dało, 15 minut próbowałem i na zmianę komunikat 'connection lost' albo błąd składu po załadowaniu meczu. Przez 15 je,banych minut nie mogłem wejść do meczu. Wyj,ebalem konsole przez balkon. na ten błąd mnie pomaga usunięcie składów online i zmian w składach. Czasem mi tak właśnie wyskakuje co 2-3 mecze, czasem jest spokój pare dni Cytuj
shy4 53 Opublikowano 6 marca 2014 Opublikowano 6 marca 2014 chetnie pokopie z kims friendlies na Xboxone Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 15 marca 2014 Opublikowano 15 marca 2014 Da się w tej grze (PS3/360/PC) zagrać mecz nierankingowy na dwa pady (2 graczy przy jednej konsoli vs 2 graczy z neta)? Żeby nie zapisywały się porażki. Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 24 marca 2014 Opublikowano 24 marca 2014 Z tego co wiem to takiego meczu nie zagrasz. Skoro już piszę chciał bym się spytać czy któś z was wie gdzie znajdę jakieś turnieje Fify organizowane na żywo? Nie interesują mnie turnieje online. Nigdzie nie potrafię się doszukać informacji na taki temat ? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi