Skocz do zawartości

FIFA 14

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Da się jakoś ukończyć podania górą na poziomie srebrnym? Próbuję i próbuję, ale do tych 20 tysięcy zbliżyć się nie mogę. Ba, ja mam kłopoty z trafieniem do kosza 2 razy pod rząd.

• 2 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Da sie zagrać w tej Fifie sezon bez opcji menagera? Bez transferów itd?

I jeszcze jedno: można stworzyć własny turniej np coś w stylu MŚ reprezentacjami czy LM (bez licencji, wiadome)?

Pytam o wersje PS3

Edytowane przez Prawdziwek
Opublikowano

Podbijam, bo za nic nie mogę znaleźć (nie wiem, albo tego nie ma, albo mam jakąś pomroczność :P) : można stworzyć turniej, coś a' la LM czy grupy MŚ i tak bawić się z cpu?

I czy da się zagrać ligę bez opcji menagera?

Na bank wielu z was się bawiło tą Fifą, poratuj ktoś poradą...

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Odpaliłem wczoraj FIFE, grałem sezony i wszystko było ok. Problem pojawił się jak chciałem zagrać ze znajomym on-line. Po zaproszeniu nie mogłem do niego dołączyć, ani on do mnie. Ktoś spotkał się z tym problemem? We wcześniejszych częściach FIFY miałem podobnie, ale zawsze dało się połączyć przez "pokoje".

Opublikowano

Odpaliłem wczoraj FIFE, grałem sezony i wszystko było ok. Problem pojawił się jak chciałem zagrać ze znajomym on-line. Po zaproszeniu nie mogłem do niego dołączyć, ani on do mnie. Ktoś spotkał się z tym problemem? We wcześniejszych częściach FIFY miałem podobnie, ale zawsze dało się połączyć przez "pokoje".

Ja restartuje router i mi działa jak z kumplem nie mogę sie połączyć

Opublikowano

Niestety restart konsoli czy routera nie pomaga. Dodatkowo wczoraj prawie za każdym razem jak próbowałem zagrać sezony to po załadowaniu gry i przed rozpoczęciem meczu wyskakiwał komunikat, że mam składy niezgodne ze składami przeciwnika i mecz się wyłącza.

Opublikowano

Mam prośbę do kogoś posiadającego PS4 i co najmniej 101. level w EAS FC. Chodzi o przesłanie z katalogu wysokich getrów dla wirtualnej gwiazdy. :P Czy ktoś byłby tak dobry? :good2:

Opublikowano
Zrobilem achievementa za wygranie dywizji... 4 sezony mi to zajelo, ale ogolnie teraz to juz wymiatam w fifke... jestem taki pro, ze wczoraj rozjechalem dywizje i po 6 meczach mialem juz zapewnione zwyciestwo (najszybciej mozna w 5). 

Dalej jednak potrzebuje pomocy z paroma aczami... jak np. co-op seasons, czy te z be like a pro... Gra ktos w fife na Xbonie?