Opublikowano 30 marca 201411 l Da się jakoś ukończyć podania górą na poziomie srebrnym? Próbuję i próbuję, ale do tych 20 tysięcy zbliżyć się nie mogę. Ba, ja mam kłopoty z trafieniem do kosza 2 razy pod rząd.
Opublikowano 31 marca 201411 l najpierw 3 razy pod rzad traf w pierwsze kosze (te trzy, pol przewrócone) potem jeden daleki i masz ponad 20 tysięcy
Opublikowano 31 marca 201411 l Bardzo przydatne. Też miałem z tym problem i od samego początku starałem się celować w daleki cel. https://www.youtube.com/watch?v=Kjj0iDHAB_s Edytowane 31 marca 201411 l przez Frredy
Opublikowano 15 kwietnia 201410 l Da sie zagrać w tej Fifie sezon bez opcji menagera? Bez transferów itd? I jeszcze jedno: można stworzyć własny turniej np coś w stylu MŚ reprezentacjami czy LM (bez licencji, wiadome)? Pytam o wersje PS3 Edytowane 15 kwietnia 201410 l przez Prawdziwek
Opublikowano 16 kwietnia 201410 l Podbijam, bo za nic nie mogę znaleźć (nie wiem, albo tego nie ma, albo mam jakąś pomroczność ) : można stworzyć turniej, coś a' la LM czy grupy MŚ i tak bawić się z cpu? I czy da się zagrać ligę bez opcji menagera? Na bank wielu z was się bawiło tą Fifą, poratuj ktoś poradą...
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Odpaliłem wczoraj FIFE, grałem sezony i wszystko było ok. Problem pojawił się jak chciałem zagrać ze znajomym on-line. Po zaproszeniu nie mogłem do niego dołączyć, ani on do mnie. Ktoś spotkał się z tym problemem? We wcześniejszych częściach FIFY miałem podobnie, ale zawsze dało się połączyć przez "pokoje".
Opublikowano 30 kwietnia 201410 l Odpaliłem wczoraj FIFE, grałem sezony i wszystko było ok. Problem pojawił się jak chciałem zagrać ze znajomym on-line. Po zaproszeniu nie mogłem do niego dołączyć, ani on do mnie. Ktoś spotkał się z tym problemem? We wcześniejszych częściach FIFY miałem podobnie, ale zawsze dało się połączyć przez "pokoje". Ja restartuje router i mi działa jak z kumplem nie mogę sie połączyć
Opublikowano 1 maja 201410 l Niestety restart konsoli czy routera nie pomaga. Dodatkowo wczoraj prawie za każdym razem jak próbowałem zagrać sezony to po załadowaniu gry i przed rozpoczęciem meczu wyskakiwał komunikat, że mam składy niezgodne ze składami przeciwnika i mecz się wyłącza.
Opublikowano 1 maja 201410 l Mnie tez się tak bardzo często dzieje, na dwóch rożnych internetach brawa dla EA! Mnie pomaga wtedy zmiana drużyny
Opublikowano 5 maja 201410 l Mam prośbę do kogoś posiadającego PS4 i co najmniej 101. level w EAS FC. Chodzi o przesłanie z katalogu wysokich getrów dla wirtualnej gwiazdy. Czy ktoś byłby tak dobry?
Opublikowano 6 maja 201410 l Zrobilem achievementa za wygranie dywizji... 4 sezony mi to zajelo, ale ogolnie teraz to juz wymiatam w fifke... jestem taki pro, ze wczoraj rozjechalem dywizje i po 6 meczach mialem juz zapewnione zwyciestwo (najszybciej mozna w 5). Dalej jednak potrzebuje pomocy z paroma aczami... jak np. co-op seasons, czy te z be like a pro... Gra ktos w fife na Xbonie?
Opublikowano 9 maja 201410 l Powaznie nikt nie ma Fifa14 na One? Bodajże kermit ma. Jak Ci tak zależy, to zapytaj.
Opublikowano 23 maja 201410 l o co chodzi tej fifie ze po zmianach lub golach ekran robi sie ciemniejszy a sama gra zwalnia?
Opublikowano 23 maja 201410 l Autor opłacało się jechać po EA oporowo za brak World Cup contentu, dodatek World Cup 29 maja! musze przyznać że to info wyrwało mnie z butów
Opublikowano 23 maja 201410 l a mi średnio odpowaiad kolejny spin off FUTowy, w którym gameplay znacznie odbiega o sezonow. Ile ma to kosztowac?