qvstra 3 213 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 (edytowane) wydalem 100k i mam teraz cos takiego: http://www.futhead.com/14/worldcup/squads/12643867/ zastanawiam sie nad zmiana olicia na cavaniego dopoki nie dropnie mi jakis lepszy napadzior z europy. no i chyba sprzedam swoj sklad z podstawki, zeby miec coinsy na paczki z wc, bo i tak fifa idzie na sprzedaz po mistrzostwach, a przez najblizszy miesiac bede ogrywal tylko ten dodatek. e: jednak zostawiam olicia, bo wole miec wieksze chemistry, a on nie jest znowu az taki slaby. Edytowane 31 maja 2014 przez Qvstra Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 Pierwsze podejście i wygrałem puchar online za wygranie jest 30k coinsów i 3 złote paczki Cytuj
qvstra 3 213 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 Trzeba karmic pilkarzy kartami fitness/grac dwoma skladami, czy moze po skonczonym pucharze kazdy z powrotem ma 99 fitnessu? Cytuj
bartiz 1 615 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 trzeba karmić kartami przed chwilą wygrałem 1 div w FUT ale EA mnie wydymało bo po meczu wyebalo mnie z serverów EA. Co za (pipi)yyyy Cytuj
zajman 18 Opublikowano 31 maja 2014 Opublikowano 31 maja 2014 Panowie da się wybrać w którą stronę ma biec zawodnik po podaniu z klepki ? Bo biegnie oczywiście przed siebie, pytanie czy da się tak jak w pesie wybrać inną stronę. Cytuj
orion50 632 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 Ja mam Ronaldo, Hazarda, Falcao, Schweinsteigera, Casillasa, a otworzyłem za jakieś 80k. Fajnie pograć taką bestią jak Cristiano Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 1 czerwca 2014 Autor Opublikowano 1 czerwca 2014 (edytowane) @zajman - nie ma czegoś takiego w fifie, możesz sobie conajwyżej "potagować" trigger runem (L1) kilku piłkarzyków i np wymusić bieg trzech napadziorów jeśli jeszcze nie ruszyli do przodu @orion50 - gratki ofc też będę polował na najwieksze strzelby, chociaż teraz najbardziej przydaliby mi się dobrzy obrońcy S-Am a jest ich tak naprawdę garstka która się nadaje (Thiago Silva, Luiz, Dante, Miranda, Godin) bo uwierzcie mi granie w obronie z CB Dede i Garayem to zgroza jest jeszcze jeden fajny myk - podczas samych Mistrzostw Świata po każdym meczu będzie man of the match ze specjalną kartą do zwykłego FUT, ale jego zupgradowane staty przejdą na normalną kartę w FUTWC, licze że Neymar albo ktoś inny z mojego składu będzie miał dobry meczyk na World Cup haha Edytowane 1 czerwca 2014 przez nero2082 Cytuj
Radovan 119 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 Ja dzisiaj ogarnąłem mistrzostwo przy pierwszym streak'u 7-0-0 Skład am. poł. na przemian z europą na ławce. Najlepszy gracz, który mi się trafił (w dodatku w starterze) to Suarez i ofc całkiem nieźle się sprawdził. Cytuj
PRQc 705 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 FUT jest w każdej kopii fifa 14? czy jest jakiś kod na ten tryb, zalezy mi na tym trybie a nie wiem czy kupowac uzywke czy nową Cytuj
easye 3 373 Opublikowano 1 czerwca 2014 Opublikowano 1 czerwca 2014 14tka nie posiada zadnych online passow, możesz brać używke. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 2 czerwca 2014 Autor Opublikowano 2 czerwca 2014 Sergio Ramos wpadł w tym gift packu z 1 kartą (typ jest nie do przejścia, mam ubaw jak widzę jak ludzie sie męczą żeby go minąć) także to nie jest tak że w nich nic nie ma, pewnie losuje randomowo gracza z całej bazy i można trafić każdego BTW. jestem praktycznie pewien, że ruszali coś z gameplayem, bo takich bramek jakie tu padają nie widziałem nigdzie (FUT, Seasons itd), strzelam finesse Di Marią z 35 metrów okno Neuerowi, tak samo mi typy walą okna z nierealnych pozycji, rozumiem gdybym miał jakiegoś bronze bramkarza ale De Gea aż takim dnem nie jest, główek wpada cała masa (Aguero wygrywa główki z czołgami typu Dante...miałem polewke z tego) także jest arcade x5 ale ciągle mam fun bo można pograć dużo ciekawszymi składami niż w normalnym FUT Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 2 czerwca 2014 Opublikowano 2 czerwca 2014 (edytowane) nieaktualne - można usunąć Edytowane 2 czerwca 2014 przez BartIrlandia Cytuj
ścierpła mi noga 75 Opublikowano 3 czerwca 2014 Opublikowano 3 czerwca 2014 no ta aktualizacja do fify 14 niby spoko, ale dlaczego do kuźwy nie dodali opcji zagrania turnieju tymi drużynami w tej oprawie MŚ, tylko towarzyskie !! NEXT GEN PSIA MAĆ Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 To osiagniecie za wygranie mistrzostw swiata zespolem od 0,5* do 1,5* itd to sa zabugowane czy cos? Wygralem juz dwa razy te mistrzostwa tymi slabiakami i pucharka nie ma (wersja x360) Cytuj
orion50 632 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Gameplay jest na pewno ruszony. W tym WC FUT jest taki random, że szok. Loba ciężko zapakować, a wchodzą bomby z 40+ metrów. Moim zdaniem mogli nic nie ruszać, bo tylko zepsuli.. Cytuj
-DamiaN- 169 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 Dokładnie te gole za pola to jakaś masakra, ogólnie cały gameplay jest troszki z(pipi)any albo moi zawodnicy tacy słabi otworzyłem -/+20 paczek i jedynie Balo wpadł z jako takimi sttatystykami, cała reszta to dno i trzy metry mułu. Problemy mam nawet z przyjeciem piłki Messi czy inny karakan wygrywa głowki z dwoma obrońcami tragedia w ujj ale ogólnie patrząc tryb fajny, coś nowego. Narazie czekam na swoją pierwszą wygraną w MŚ staty W/L dosyć słabe ale się nie poddaje. Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 4 czerwca 2014 Autor Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) najłatwiej było wygrać pierwszego dnia, teraz wsiedli na to janusze grający maksymalnie tanio (kick off glitch+wrzutki i L1+/\ cały mecz? czemu nie) i trzeba umieć się przed tym bronić (szybcy boczni obrońcy i CB z dobrym heading to podstawa), na szczęście zazwyczaj trafiam na ludków co mają dobry przód i słaby tył i wykorzystuję to maksymalnie natomiast jeśli grają taniochę to zabieram im piłkę i nabijam 70% possession ze złości, niech się męczą :] sam mecz finałowy to też jest hardcore, możecie być pewni że typ będzie miał zboostowany cały skład tymi jednorazowymi kartami +10 all attributes ale przez dużą stawkę jest też więcej emocji, także fun jest Edytowane 4 czerwca 2014 przez nero2082 Cytuj
MateuszeKkK 3 Opublikowano 4 czerwca 2014 Opublikowano 4 czerwca 2014 (edytowane) do usuniecia Edytowane 4 czerwca 2014 przez MateuszeKkK Cytuj
BartIrlandia 2 Opublikowano 5 czerwca 2014 Opublikowano 5 czerwca 2014 Sergio Ramos wpadł w tym gift packu z 1 kartą (typ jest nie do przejścia, mam ubaw jak widzę jak ludzie sie męczą żeby go minąć) także to nie jest tak że w nich nic nie ma, pewnie losuje randomowo gracza z całej bazy i można trafić każdego Ja trafiłem przed chwilą takie coś: 1 Cytuj
Frredy 33 Opublikowano 6 czerwca 2014 Opublikowano 6 czerwca 2014 Kurde szwagry. Odpalam dziś Fifę po 2 tygodniach nieobecności. Nie wiem czy mi się wydaje, ale gameplay jest ruszony, nie tylko w samym trybie World Cup FUT, ale w całej Fifie. Możecie powiedzieć coś więcej na ten temat ?? Cytuj
schabek 5 334 Opublikowano 22 czerwca 2014 Opublikowano 22 czerwca 2014 Chce ktos zrobic pucharek ze zagranie jednego meczu w sezonach w coopie i za rozegranie sezonu z friendsem? Cytuj
nero2082 790 Opublikowano 26 czerwca 2014 Autor Opublikowano 26 czerwca 2014 a już myślałem że się nie doczekam wcześniej wpadło kilku niezłych grajków - Hazard, Iniesta, Ozil ale to nie było to, zupgradowany Hazard to nie jest miażdżyciel, Neymar 89 już większy killer ale chciałem największych cyborgów (CR7/Leo/Suarez) no to mam zobaczymy czy jest konkretny, będzie się działo bo mój S-Am atak to teraz Neymar-Messi-Aguero-Cuadrado, już zacieram łapki Cytuj
erykgx 151 Opublikowano 28 czerwca 2014 Opublikowano 28 czerwca 2014 Nie wiem czy jest jakiś odpowiedni temat, ale czy jest ktoś chętny do zrobienia tych 3 achivow online? Na xboxie 360. Cytuj
Ajreq 0 Opublikowano 27 lipca 2014 Opublikowano 27 lipca 2014 wie ktoś kiedy będzie aktualizacja składów z okienka letniego? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi