Skocz do zawartości

FIFA 14

nero2082

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

jezu, jaki ten UT jest z(pipi)any. W to się grac nie da. Co strzal to bramka, kazde dośrodkowanie to prawie sytuacja 1 na 1, bramkarze z overalem 80 rzucają się jak pilka wpada do siatki.

Ktos tam w ogole szuka skilla ? LOOOOL Jest 5*gorzej niż w zeszłym roku - dzięki, ja odpuszczam, wole normalne sezony, gdzie trzeba się czymkolwiek wykazac, by wygrac mecz.

Edytowane przez easye
Opublikowano

Pare wstron wstecz zamiast zadawac pytania pokroju murzyna.

jak murzyn to ty grasz na taborecie zgarbiony przy monitorze i sie wku.rwiasz na cheaterow

a nie w(pipi)iam sie, antivir odpalil sobie zapore, ktora mi zrywala polaczenia.

Teraz idz dalej bawelne grubasie.

• Minusik 1
Opublikowano

Duza role odgrywaja tez btakie workrate'y.
Np taki Luiz jak z procy wbijal w przeciwnych CAMow, ktorzy grali balony gora w ta luke i bylo kuku.

Taki obronca z M/M juz daje rade i stoi gdzie powinien. Dobrze by bylo gdyby mial z 188cm/ 80 sily i ok 80glowek.

Wtedy juz jest w miare bezpiecznie.

Opublikowano

Zapytałem w temacie PS4 ale zapytam i tu... Czy jeśli będę chciał kontynuować FIFKĘ na PS4 to czy spokojnie przeniosę sejwy z PS3 (np. pendrivem?) i co z trofeami, będę je musiał zdobywać jeszcze raz czy przejdą już zdobyte? Niestety widziałem osobną zakładkę na PSN Profiles o trofeach na PS4 z FIFY14 i są identyczne (więc chyba ta pierwsza opcja :()

Opublikowano (edytowane)

Troche boli mnie brak mozliwosci wyjscia do 5min. Bo trafisz na takiego co laguje i widzisz to od poczatku i co zrobisz? Trzeba sie męczyc, Albo jak teraz, grajac Interem trafiam na Real... Co z tego ze przewazalem w statystykach jak tam wystarczylo oddac strzal obojetnie jakim pilkarzem i wpadalo. W statach on 8/8 ja 15/12 wynik 7:4... A, i jego 5 goli oczywiscie po glowkach...

Edytowane przez rapen
Opublikowano

Bierzesz team z CBkami powyzej 185cm, min 75-80 head acc, sila min 80.

Biegasz LM/RM lub CM/CDM/CAM, CBkow nie ruszajac tylko ustawiajac sie by zbijac te pilki.

Metoda dziala, przynajmniej taki Aguero, Lennon, Walcott czy inny Neymar Ci nie trafi glowa w towarzystwie 4 obroncow.

Bo taki Caroll, Gomez, Benteke czy Lukaku to sa maszyny nie do powtrzymania...

Opublikowano

Ta gra mnie zadziwia z dnia na dzien coraz bardziej..

Obijam kolesia na wszystkie mozliwe strony, laduje longi, wrzutki, prostopadle i nic.

A on ? Pinball w polu karnym dup brama, potem jakis wolny, pilka spada na ok 15m

MANGALA podchodzi do pilki uderza finezyjnie i ? GOL !
W sumie wygralem 3;2 po bramce w 90 min ale straszne meczarnie to byly..

2013-10-20%2012.07.46.jpg

Opublikowano

Nie chcę mi się czytać 20 stron więc zapytam - w tym temacie wypowiadają się sami konsolowcy czy grający na PC również? bo interesują mnie dwie kwestie: jak wersja na PC wypada w stosunku do wersji na konsole? Czy są jakieś różnice? Jeśli tak to jakie i która wersja jest lepsza? A pytanie drugie to tak z czystej ciekawości - czy idzie na PC grać przez neta w kopie zapasowe gier, które korzystają z Origin czyli m.in. w Fifę? 

Opublikowano

Ja gram na PC, Codename chyba tez o ile pamiec mnie nie myli.

Na PC nie ma ignite i nie bedzie dlugo.

czesc druga, sa emulatory, sam gralem np w simcity ale potem narobilem sobie tyle syfu w rejestrze, ze 3 dni

musialem ogarniac to (pipi) zeby normalnie pograc w originowe gry.

Opublikowano (edytowane)

jak wersja na PC wypada w stosunku do wersji na konsole?

Ta sama gra, tyle, że na PC ładniejsza.

edit: przepraszam rapen, że ciebie uraziłem xD

Edytowane przez ragus
Opublikowano (edytowane)

przyjaciele powiedźcie mi jak się robi ten trik, że w czasie biegu  zmieniamy kierunek przekładając piłke pod nogami, piętą tak jakby.

w fife 11 robiło się to jak fake shot (X/B +A) tylko, że przytrzymując LT

Edytowane przez sosnaa
Opublikowano

Platyna wbita, zazwyczaj to trzeba było z 50-100 godzin sie pomęczyć a tutaj wszystko wpada prawie od razu w każdym mode
chyba wroce se teraz do 13tki, bo nie mam sily patrzeć jak Messi potrafi z główki przebić Kompany albo T. Silva

Opublikowano (edytowane)

jak zrobiles strzal ze wślizgu, bądź wybicue pilki szczupakiem ? Gram już trochę i ani razu nie widziałem takiej akcji.

wybicie szczupakiem to możesz zrobić poprzesz podawanie do tylu

a wślizg robisz wciskając 3 razy kwadrat (x na 360) jak wbiegasz z rogu, (1 nacisniecie podaje na główkę, 2 na volley-a, 3 po ziemi)

Legendary trophy moze byc trudne ale trzeba poprostu znalesc w ktorym sie jest dobrym, mi wpadło na obronie (no i możecie se edytować piłkarzy i wsadzić wszystkie ich atrybuty na 99)

Challenging to teraz dobrze zrobić w tym z United na world-class, gdzie trzeba tylko wyrównać na 1-1 i ma sie rożny na samym początku 88 min, wiec tylko trzeba restartować aż wpadnie i trzymać piłkę przez minute

Edytowane przez Labtec