Bartg 5 456 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 (edytowane) Obrona wychodząca na spalonego jak leci górna piłka to jest klasyk od przynajmniej 3 części, nie da się przed tym obronić, bno wystarczy ułamek sekundy i już mamy 5m straty. Sezony też mają gorsze chwile, przed chwilą do southpampton dolosowało mi Portugalie, wiadomo jak się skończyło - 4 bramki cyborga. Ogólnie w online 90% bramek pada albo po rogach albo po L1+/\ przez pół boiska, obrońcy sami w sobie są za głupi żeby się dobrze ustawić, a zanim się przełączymy i spróbujemy ogarnąc to już zazwyczaj musztarda po obiedzie. Edytowane 1 listopada 2013 przez Bartg Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 niestety macie rację i też mnie to niszczy psychicznie:( Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 Z Monaco są dobre mecze, leci laga na skrzydło 50 metrowa, wrzutka na Falcao i tak w 3/4 przypadków tracisz gola Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 1 listopada 2013 Opublikowano 1 listopada 2013 No przeciez to normalka, ze latwiej przeprowadzic akcje skrzydlem niz przejsc srodkiem. Jak masz konkret obrone to srodek sobie zamurujesz, taki Kompany + Vidic i srodek spoko, ale coz z tego wjedzeiesz takim Walcottem na linie koncowa, wdusisz dosrodkowanie na full paska i taki Vidic z Kompanym (pipi) zrobia gdy taran pokroju Silvy, Maty czy Aguero wbije im 3 bramki z glowy O_O Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Po 30 meczach online stw, że ogolnei zawodnicy gdy sa sterowani przez konsole to skrajni debile - wbiegaja na siebie, zabieraja sobie pilke, w obronie jest dramat, nie pilnuja oni nikogo ani nie zwracaja uwagi na pilke, jesli nimi nie sterujemy, stad tyle bramek z wrzutek - jak po zmiane akurat stoi obok kogos lub na przecieciu z lotem pilki to mamy szanse wybronic, ale zazwyczaj tak nie jest ,stad tyle bramek. Przy prostopadlych pilkach jest jeszcze gorzej - odsuwaja sie, robia krok w przod i zawracaja gwaltownie w druga strone. Zamiast bycia za(pipi)istym frustrujacy jest ten online przez zachowania chlopkow rodem z ISS PRO. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Najlepsze sa glowki z zerowego kata, lecial koles Navasem po linii autowej, wdusil wrzutke na max pasek, pilka leciala jak Pocisk, Cech patrzel na krotkim slupku jak ona sobie ladnie leci, Vidic polecial na dlugi ta pilke wybic co mu sie nie udalo, bo za slupkiem schowal sie Silva, ktory wbil pilke do bramki <czarodziej> Cytuj
malin1976 110 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Mowa tu o sezonach czy bzdurnym Ultimate Team ? Cytuj
_daras_ 725 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Zdecydowanie zwykłe sezony online najlepszy tryb gry. Tylko denerwuje mnie, że teraz nie można wychodzić do 5min z meczu (tzn. można tylko przegrywa się mecz) bo czasami zdarza się słabe połączenie z przeciwnikiem i przerywa strasznie... Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 2 listopada 2013 Opublikowano 2 listopada 2013 Niech mi ktos powie, wlasnie gralem meczyk na Xboksie, przecwko kolesiowy, ktory nie byl zbyt dobry.Co prawda przegralem 3;2 ale wlasnie, nie umial zrobic akcji, ale gral tak agresywnie, ze sam popelnilem blad 2x i wyszedl po nim sam na sam.Jego atak i pomoc tak mnie mocno pressowal, ze gubilem pilki. Jak tak pressowac ? Ustawialem wysoki pressing, ofensywe, obrone do ataku i nic.A przeciwnik we mnie wjedzal jak w maslo, najlepsze jest to, ze od razu we mnie. Nie bylo nietrafionych wejsc, kasowal mnie rowno, nie waznekim bylem, raz nawet przepchnal Chieliniego !Jak zrobic by w taki sposob atakowac rywala ? Cytuj
bartiz 1 614 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 Heh możesz mi nie wierzyć ale tego się wyuczyć nie da to jest cała fifa i po prostu czasami gra się łatwo Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 A jak przyjmowac pilke by nie odskakiwala na 3m albo zeby przeciwnik nie wjezdal mi w nia pressingiem na dzien dobry ? Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 LB przytrzymujesz chyba. Wiadomo cos na temat FIFY na nowej generacji ? Jakies pierwsze recenzje ? Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 Z jednej strony strasznie wkurza to o czym piszecie czy ja pisze, ale z drugiej przez te chyba niecelowe niedoskonałości czy random gra tak dobrze moim zdaniem oddaje ducha futbolu i syndrom "oooostatni mecz na dzis" zwłaszcza w online jest bardzo silny Cytuj
-DamiaN- 169 Opublikowano 3 listopada 2013 Opublikowano 3 listopada 2013 (edytowane) Niech mi ktos powie, wlasnie gralem meczyk na Xboksie, przecwko kolesiowy, ktory nie byl zbyt dobry. Co prawda przegralem 3;2 ale wlasnie, nie umial zrobic akcji, ale gral tak agresywnie, ze sam popelnilem blad 2x i wyszedl po nim sam na sam. Jego atak i pomoc tak mnie mocno pressowal, ze gubilem pilki. Jak tak pressowac ? Ustawialem wysoki pressing, ofensywe, obrone do ataku i nic. A przeciwnik we mnie wjedzal jak w maslo, najlepsze jest to, ze od razu we mnie. Nie bylo nietrafionych wejsc, kasowal mnie rowno, nie wazne kim bylem, raz nawet przepchnal Chieliniego ! Jak zrobic by w taki sposob atakowac rywala Może miał HighPressure+TeamPressing sam często tak gram jest to dosyć znane/powszechne zestawienie lub sam się 'bawił' suwaczkami. Ogólnie wysoki pressing oznacza że gracze będą grać bardziej agresywnie, podwajać krycie etc. z kolei ten drugi pressing oznacza że twoja obrona bedzie grała praktycznie na lini środkowej. Warto samemu pobawić się tymi suwakami. A z tym Chielinim to niestety urok tej gry. Edytowane 3 listopada 2013 przez -DamiaN- 1 Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 Sprawiłem sobie nową fifkę i zanim zagrałem mecz w karierze trenerskiej to mi się znudziło i wyłączyłem. Przeprowadzanie transferów to jest jakaś masakra no i te menu. Zupełnie nieczytelne a do tego laguje się jak po.j.ebane. Czy tylko ja tak mam, że jak zjeżdżam w dół w poszukiwaniu zawodnika to przeskakuje mi o dwa nazwiska od razu? Pograłem trochę w ultimate ale póki co nie ogarniam tego za dobrze:) Potrenuję troszkę i mogę wam prać dupska. Joł Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 4 listopada 2013 Opublikowano 4 listopada 2013 (edytowane) watpie, w UT skill prawie nie ma znaczenia Zreszta w sezonach tez mi się zdarza przegrać z 1 Ibrahimoviczem po 3 dośrodkowaniach Nadal mam cicha nadzieje, ze z(pipi)ali ta gre przez pospiech, a wersje nextgenowa podpicuja na tyle, ze przeskok będzie o wiele większy niż się wydaje to na filmach. W zasadzie taki B4 i nowa lepsza FIFA starczyla mi by na długo. Edytowane 5 listopada 2013 przez easye Cytuj
Sikor 1 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 Jest jakaś drużyna wyższa niż Belgia? Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 6 listopada 2013 Opublikowano 6 listopada 2013 dajcie znac jak zobaczycie pierwsze recki nextgenowej FIFY, nadal nie wiem czy ryzykować z zakupem. Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Witam serdecznie. Czy posiada ktoś z Was limitkę FIFA 14 w wersji LEGIA, albo Śląsk Wrocław? Jeśli tak to prosiłbym bardzo o skan w możliwie najwyższej jakości, bo chciałbym przerobić tą okładkę, tak aby powstała limitka Zawisza Bydgoszcz. Mogę na kogoś liczyć? Pzdr! Przydała by mi sie również sama, obojętnie jaka, ale polska okładka. Chodzi dokładnie o tył okladki i to aby był on po polsku. Jak nie dostane skanu limitki, to zrobie sam, ale chcialbym aby tyl okladki nie byl po angielksu, tylko tak jak na prawdę by było - po polsku. Pzdr! Cytuj
_lukas_ 1 685 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 tez wam sie ta fifa tak rozlacza? net smiga a przegealem juz 3 mecze z powodu utraty polaczenia:/ Cytuj
rapen 4 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 Wlasnie pobiera mi jakiegos nowego patcha, 1.03. Ciekawe co zmienia Cytuj
Ekansik 294 Opublikowano 7 listopada 2013 Opublikowano 7 listopada 2013 _lukas_ nie chodzi mi o front, ale o tył okładki. Front będzie praktycznie zrobiony od nowa. Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=zY_rbwERfD4&feature=youtu.be Graficznie nie powali, ale bedzie ciut lepiej, przez murawe, publikę i nowe animacje, ale mam nadzieje, ze glowki to nie marketingowy bełkot. 3-4 a nawet 5 zawodników startujących do piłki. Możliwość kontrolowania prędkości odbicia główki, kątu i bardziej precyzyjny kierunek, co ma wprowadzić ogromna roznice w stalych elementach gry. (oby, bo glownie przez to nie chialo mi się w nowa FIFE grac) Edytowane 8 listopada 2013 przez easye Cytuj
Pawlo 86 Opublikowano 8 listopada 2013 Opublikowano 8 listopada 2013 Ciekawe, kiedy ukaże się NG wersja na PC. Mam nadzieję, że 2 lata maksymalnie. <no offence> Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi