easye 3 356 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 mam nadzieje, ze od razu NextGenowa, a nie port z obecnej generacji. Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 (edytowane) od razu next gen, na gamezilli już się jarają, że to zupełnie nowa piłka, już grali, pewnie niedługo pojawi się gameplay. @easye wkońcu będzie Cię można online złapać na nowej generacji i zobaczyć co potrafisz Edytowane 13 czerwca 2013 przez ścierpła mi noga Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 (edytowane) no jeżeli będzie jak mówisz, to na next genach wszyscy będziemy się uczyc szpili od podstaw (choć masz racje - talent zostaje ) Jaram się - chce to zobaczyć ! Edytowane 13 czerwca 2013 przez easye Cytuj
nero2082 773 Opublikowano 13 czerwca 2013 Autor Opublikowano 13 czerwca 2013 no na currencie nie ma już co oczekiwać kokosów, dali kilka nowych animacji, wróci holdup, do tego 1 nowy rodzaj podania z zewnętrznej, 1 nowy rodzaj strzału, update składów i koszulek, kilka poprawek w trybach...standard, gameplay mają już pewniak także byliby dziwni gdyby coś ruszali, jest dobrze jak jest (szkoda że Messi nadal będzie zerem, może na ngen będzie inaczej) ale ngena też jestem bardzo ciekaw cokolwiek tam będzie - mają jedną ogromną przewagę nad konkurencją mianowicie działający i dający radochę online, dopóki to mają to będę z fifką ;] Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 (edytowane) na currentgenie nie wiele jest do poprawienia, no i technologia już pewnie na to nie pozwala. Pamietaj, ze przy starcie 13tki wszyscy pisali, ze nie widać zadnych roznic i ze to zwykla 12tka z poprawionymi składami, a jak się okazało pare szczegolow poprawilo gameplay znacznie. Najbardziej jednak jaram się nextgenami i najbardziej ciekaw jestem gameplayu z PS4. No i przewagę maja już na starcie, ze w ogole za nextgenowy silnik zabrali! Konami w swoich założeniach ma 2 letnia obsuwe - jak dla mnie porazka już na samym początku. Edytowane 13 czerwca 2013 przez easye Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 13 czerwca 2013 Opublikowano 13 czerwca 2013 no PES 13 znudził mi się schematycznością, animacjami z drewna i pierdyliardem słupków po tygodniu ( z racji awarii ps3 ogrywam na PC ), nowy silnik PES robi wrażenie i upodabnia PESa do FIFY, ale jak mają zamiar za rok na tym silniku przesiadać się na next gen to nie wiem czy z tego coś wyjdzie. Fifa będzie już rok, dalej będzie posiadać licencje i świetny multi i znów będą musieli gonić. Lepiej by było jakby wystartowali równocześnie z czystymi kartami na nowych sprzętach. Ja już nie mogę się doczekać fify 14 na nowym silniku a za pół roku jej poprawionej wersji z okazji MŚ w Brazylii Cytuj
nero2082 773 Opublikowano 13 czerwca 2013 Autor Opublikowano 13 czerwca 2013 (edytowane) nextgen materiał z Xbone http://www.youtube.com/watch?v=73YkkapVdm0 brzydsze od PESa z currenta...gratulacje Edytowane 13 czerwca 2013 przez black mamba Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 (edytowane) no dla mnie, choć szoku nie wywoluje. Spodziewalem się większego skoku graficznego . Widac ze ostrość będzie zyleta i skupia się mega na animacjach, które tym razem będą mega naturalne. Przy podaniu zdzbla murawy fruwają [8 minuta 54sec] Edytowane 14 czerwca 2013 przez easye Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 nextgen materiał z Xbone http://www.youtube.com/watch?v=73YkkapVdm0 brzydsze od PESa z currenta...gratulacje taaaa, napewno Ciężko ocenić, gry piłkarskie na zbliżeniach mnie nie obchodzą, liczy się gameplay Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 14 czerwca 2013 Opublikowano 14 czerwca 2013 no ja chciałbym zobaczyc normalna rozgrywke w HD. a z tym PESem, to lekka przesada. Animacje tam poki co zblizyly się do FIFY 13 na curentgenach. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 15 czerwca 2013 Opublikowano 15 czerwca 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=nKxEWuMCcEk Gameplay z Fifa 14 na obecną generację konsol. Podobają mi się rameczki z nazwiskami piłkarzy. Wreszcie jakieś zmiany w tej kwestii. ;] EDIT: Wrażenia Miela z Fifa 14 na currentgeny i nextgeny: http://gamezilla.komputerswiat.pl/zapowiedzi/2013/6/e3-fifa-14-czyli-pierwsza-next-genowa-pilka Edytowane 15 czerwca 2013 przez Ludwes Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 15 czerwca 2013 Opublikowano 15 czerwca 2013 (edytowane) Stadiony na currentgenach także wygladaja ciut lepiej, poza tym nie grając w ogole nie da się ocenic zmian poza strzałami - bramka w 2.9 sec. Cieszy fakt, ze po slabym filmiku z replayow, nowa FIFA na NextGeny idzie w kierunku symulacji. Edytowane 15 czerwca 2013 przez easye Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 15 czerwca 2013 Opublikowano 15 czerwca 2013 no filmik na obecną generacje nie mówi za wiele, chociaż i tak nadal bardziej podoba mi się płynność rozgrywki niż na nowym silniku pes 14, jedyne co może do pes 14 przyciągnąć na current genach to powiew świeżości, który pewnie pryśnie jak przy 13 stce. No nic czekamy, na konkrety o next genach, bo czytanie takich "specjalistów" jak wymieniony Pan redaktor powyżej sobie daruję Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 28 czerwca 2013 Opublikowano 28 czerwca 2013 (edytowane) Okładka "czternastki". Jak na razie tylko z Messim. Jak myślicie, kto w polskiej wersji będzie widniał obok Messiego? Lewandowski? EDIT: Czy tylko mi się wydaję, że głowa Messiego jest taka nieproporcjonalna do reszty ciała? ;] Edytowane 28 czerwca 2013 przez Ludwes Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 30 czerwca 2013 Opublikowano 30 czerwca 2013 W Polskiej wersji powinien być Tusk 1 Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 1 lipca 2013 Opublikowano 1 lipca 2013 Nadal (mimo, że mi to nie przeszkadza) to rozgrywka nadal toczy się na gumowej lince. Nadal ten efekt jest widoczny, przy podaniach czy strzałach. Cytuj
Ludwes 1 682 Opublikowano 2 lipca 2013 Opublikowano 2 lipca 2013 Ekstraklasa w Fifa 14? Mimo, że i tak długo drużynami z naszej ligi bym nie pograł, byłoby fajnie jakby się oficjalna liga polska pojawiła. http://www.fifapolonia.pl/?page=news&id=3651 Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 7 lipca 2013 Opublikowano 7 lipca 2013 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=INpd0uixL70 Znowu nic ciekawego, ale oprócz lepszej animacji, fizyki skupiają się także na kibicach i stadionach, które w końcu będą zywo reagować na wydarzenia na boisku. Ciekawe czy uda im się osiagnac taki poziom jak w NBA np. Edytowane 7 lipca 2013 przez easye Cytuj
adam16505 5 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Pfff lepsze trybuny, lepsza murawa i inne nic nie znaczące duperele. Przecież to wogóle nie wpływa na gamplay, co więcej publiki podczas meczu praktycznie nie widać. Dla mnie grafika to temat drugorzędny najważniejsze żeby nie było tylu BUGÓW jak w 13. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Karne z dupy to żaden bug, przy grze z kumplem nie ma nic piekniejszego niż karny z niczego, przecież to realistyczne jest 1 Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 (edytowane) nie zdarzaja mi sie az tak czesto by nazywac to bugiem w grze. Wystarczy odpuscic X w polu karnym i starac sie blokowac strzal. Podobnych sytuacji ma 30 sezonow mialem moze ze 3-4. Tak czy siak - do poprawy. (ps. jakim trzeba byc nolifem by zakladac alterki i minusowac normalnie zadane pytanie - PES KING - lol ) Edytowane 8 lipca 2013 przez easye Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 8 lipca 2013 Opublikowano 8 lipca 2013 Przy graniu z kumplami i włączonych zagraniach ręką jest średnio 1 karny z dupy na 2-3 mecze Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi