easye 3 356 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 no poki co same pozytywne opinie na sieci, podobno feeling bardziej przypominający 13tke, niż 14tke obecnej generacji, no i dużo rzeczy usprawnili. Cytuj
DaKus 2 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) Jaka by nie była, to i tak biorę na start wraz z Killzone. Nie wyobrażam sobie roku bez piłki. Pod tym linkiem można śledzić LiveStream z "next-gena" http://www.twitch.tv/dannyboylaugh W tym momencie jest off, ale można spróbować później wbić. Edytowane 15 listopada 2013 przez DaKus Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 A ktos sie orientuje, czy jak zmieniam konsole na PS, to czy bede mogl podlinkowac swoje konto orygin? Cytuj
wiktorio9 7 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Dobra powiem tak FIFA to mój tytuł startowy do PS4 naoglądałem się tyle już tych filmików, że już poprostu nie mogę się doczekać widze różnice graficzną i poprostu już się trzęsę na myśl, że za w sumie 13 dni bo nie licze już dzisiaj będe pykał brameczki kto ma tak samo ? Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Głowki sa bugami bo ... ? Ja rozumiem sytuacje jak na obrazkach, ze głowy się przenikają, ale po prostu nie da się przed nimi obronić, przed chwilą straciłem kolejne 4 bramki z rogu, nawet stanie przed gościem obrońcą z 1.90m niczego nie zmienia, on po prostu nie podskoczy o czasie, albo się odsunie z automatu i typ 1.70 bez problemu walnie głowke. Z bugami to nic nie ma wspólnego, z(pipi)ane AI zawodników w obronie już prędzej. Odechciewa się grać, nikt się nie bawi w klepy, ładne akcje, prostopadla pilka na skrzydlo, wrzutka ASAP i ladujemy okna z glowy. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Sa bugami gdyz atakujacy potrafia przeniknac przez glowe obroncy i uderzyc pilke na brame. Nie raz pewny na 100%, ze zbioje pilke na kontre, mysle co robic w ataku a tu dziwnym trafem jakis karakan mi pakuje brame z glowy. Rogi sa ok. Wsadza sie na brame Neuera albo Cecha i wychodzi sie na 5m bramkarzem, dodatkowo kryjac ten obszar jakims Vidicem, Kompanym czy innym Boatengiem i bedzie spoko. No ale rajdy skrzydlem, wrzutki na fullpaska dalej sa op i ciezko sie przed tym bronic, bo te pilki leca z taka sila, ze nie wyrabiam z przelaczaniem zaowdnikow zza telewizora :F Cytuj
ścierpła mi noga 74 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Dobra powiem tak FIFA to mój tytuł startowy do PS4 naoglądałem się tyle już tych filmików, że już poprostu nie mogę się doczekać widze różnice graficzną i poprostu już się trzęsę na myśl, że za w sumie 13 dni bo nie licze już dzisiaj będe pykał brameczki kto ma tak samo ? ja mam, a nawet gorzej, bo w fife nie gram od pół roku po tym jak padła mi ps3, więc głód piłki mam nie z tej ziemi. Niech tylko ten (pipi)y sklep nie zawali przy preorderze Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 16 listopada 2013 Opublikowano 16 listopada 2013 Nie gram druzynami 5* online, wiec nie wsadze sobie Neuera na bramke ;] Cytuj
nero2082 765 Opublikowano 17 listopada 2013 Autor Opublikowano 17 listopada 2013 kolejny filmik z nextgenowej serii http://www.youtube.com/watch?v=o7OwZlZ5uC0 w końcu kibice nie są bitmapą Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 swietnie to wygląda ! Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 Mysle czy nie zakupic sobie xboxa i grac w fife Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 kup sobie PS4 i graj w najlepsza wersje Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Chodzilo mi o tego X boxa jeden Cytuj
II KoBik II 2 635 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Hah, jak co nextgen znowu pileczka na premiere. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Trudno, żeby było inaczej jak piłki wydają co rok albo co pół roku Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 http://www.easports.com/fifa/life-size-messi NextGEN ! Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 (edytowane) Raczej currentgten, głupio nazywać next-genem coś, co dopiero dogania PC w kwestii grafiki Ja więcej (pipi)om z EA nie zaufam, robią tą grę 15 rok a wszystko to jak krew w piach, pewnie jakieś niedożywione 12 letnie dzieci z chin testują im te gry, znowu nie zdobyłem mistrzostwa 5 ligi, bo po pierwsze mecz przez lagi trwał 35 minut, a po drugie przegrałem przez kolejną widmo bramke z główki z zerowego kąta, gdzie piłka przeniknęła mojego i poleciała przedziwnym lobem na spojenie słupka z poprzeczką i wpadła. Ale na pewno wersja next-gen będzie idealna, w końcu EA nie kłamie ! Edytowane 18 listopada 2013 przez Bartg Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 (edytowane) No akurat od paru lat raptem przy FIFA 14 sie zawiodlem i calkiem mozliwe, ze z(pipi)ali ta wersje, bo wiekszosc uwagi poswiecili na nextgeny. Od FIFA 09 (chociaz juz w UEFA 2008 widac bylo zmiany) EA robilo co roku ogromny progres i przez kolejne 4 lata wydawali znakomite odslony. Pisanie po 1 zwalonej wersji, ze wszystkie lata nic nie robili jest wiec nie na miejscu. Nie ufasz im, bo pierwszy raz od 5 lat zwalili keden aspekt w gameplayu? Na dodatek od poczatku mowia, ze na nextgenach przez nowy silnik walka w powietrzu byla pisana od nowa? No ja im jestem w stanie zaufac, zwlaszca ze niemal w kazdej recenzji pisza, ze usprawnienia sa spore, a ludzie ktorzy odmjakiegos czasu juz graja, na glowy z dupy przestali narzekac. Edytowane 18 listopada 2013 przez easye Cytuj
Gość _Be_ Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 W każdej części było coś zwalone tak, że po 2-3 miesiącach zazwyczaj odechciewalo się grać przez schematy (vide finesse shot z 12), 13 to juz w ogóle nie było to, a 14 odpusciłem. Szkoda, że konami jest sto lat za murzynami w kwestii online. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 No tak hejtuje ich, bo skoro takie coś przeszło po tylu latach "postepu" to znaczy, ze olali sikiem prostym currentgeny, zobaczymy czy coś podobnego nie wyjdzie na nextgenach, bo małe dzieci pracujące za dolara nie wychwyciły tego. Przed chwilą padł mój nowy rekord - 7 bramek z główki, przegrałęm 3:4 :potter: Gośc po meczu mi napisał dobre zdanie "its not a football anymore, its a crossing minigame" i trudno się nie zgodzić, Jackson Martinez wsadził m.in. ze świecy bez mocy przy słupku z linii pola karnego głowke Oczywiście można powiedzieć to nie graj skrzydłami, staraj się klepać, ale naprawdę odechciewa się, jak koleś w kontrze 3 na 3 ucieka maksymalnie do linii bocznej, pasek do konca, Falcao czy inny Lukaku przeskoczą każdego. I coraz bardziej wątpie, czy da się to naprawić jakimkolwiek patchem, bo nie chodzi tu o przenikanie postaci przy głowkach, takie bramki to 5%. Cytuj
Labtec 3 645 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 nie da się zrobić drugiego tematu dla FIFA14 - Next Gen? bo tu za dużo naraz tematów jest Cytuj
easye 3 356 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 W każdej części było coś zwalone tak, że po 2-3 miesiącach zazwyczaj odechciewalo się grać przez schematy (vide finesse shot z 12), 13 to juz w ogóle nie było to, a 14 odpusciłem. Szkoda, że konami jest sto lat za murzynami w kwestii online. Mam zupelnie inne zdanie, fs w 12 byl poprawiony w patchu, podobnie jak ten z 14, 13 byla prawie doskonala, no ale ja jjestem fanboyem FIFY. Co do tematu dla mnie takze lepszym pomyslem byloby zalozyc nowy temat. Cytuj
Bartg 5 456 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 Fakt w 13 grywałem tylko u kumpla kanapowo i po paru patchach w zasadzie nie było jakiegos wiekszego bledu czy schematu, ktory wchodzilby w kazdym meczu. Cytuj
wronerro 257 Opublikowano 19 listopada 2013 Opublikowano 19 listopada 2013 W 13 tylko sila odgrywala bardzo mala role przez co pace(pipi)y pokroju Aubameyanga robily rozpierduche, bo ze swoim speedem rzucaly takimi Kielonami czy Silvami.Gdyby sile z 14 wrzucic do 13 to jest fifa doskonala Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi