Skocz do zawartości

Featured Replies

• Odpowiedzi 799
  • Wyświetleń 124,2 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Najpopularniejszy posty

• Ostatnio grałem sporo w 14tkę na X360, i wersja na PS4 po paru rozegranych meczach niczym się nie różni poza grafiką... a ponoć miały być różnice jakieś.

• więcej info nt trybu   http://ultimateteam.pl/pisz-historie-pilki-noznej-z-fifa-14-ultimate-team-world-cup/   EDIT. wycięli aukcje w tym trybie co jest SUPER wiadomością, bo cały skład będzie się

• powiem Wam że FIFA14 na nextgen to nie jest ta sama gra jest powiew świeżości, także zwracam honor tym na których najeżdżałem że podniecają się copypaste z pastgena   - inna fizyka i kolizje, lekki

Opublikowano

wczoraj się uśmiałem, zrobiłem zmianę ( mecz w karierzę ) i zawodnicy wybiegli na boisko... w strojach z rozgrzewki, miałem 13 stu piłkarzy grających, w momencie kiedy wybiłem piłkę po za boisko gra się zawiesiła na amen

Opublikowano

Boże, jak ta gra jest spyerdolona w multi...

Opublikowano

Na PS4 tez nie ma updateu? Offline oczywiście.

Opublikowano

Prawdopodobnie nie doczytałeś że chodzi o update składów z UT.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Witam czy może mi ktoś podarować karte 99 meczów konrakt?? Potrzebne do trofika na ps4 ;p a juz nie mam ;p

Z miłą chęcia ustawie się też na wbicie trofeów online z przejacielem.

Edytowane przez Frredy

• 3 tygodnie później...
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Sorry za podbicie zwłok tematu ale mam pytanie. Kupiłem 14tke za grosze na xbox360 i widzę że w online chyba nie ma (albo jestem ślepy) trybu online 11 vs 11 (że każdy był w mezu pojedyńczym graczem o ile tylu się zebrało). Usunęli ten tryb? Bo trochę w temacie nie jestem a ostatnia Fifa w jakąś grałem online to 11.

Opublikowano

Sorry za podbicie zwłok tematu ale mam pytanie. Kupiłem 14tke za grosze na xbox360 i widzę że w online chyba nie ma (albo jestem ślepy) trybu online 11 vs 11 (że każdy był w mezu pojedyńczym graczem o ile tylu się zebrało). Usunęli ten tryb? Bo trochę w temacie nie jestem a ostatnia Fifa w jakąś grałem online to 11.

pod Pro Clubs

• 2 lata później...
Opublikowano

18 Października EA wyłącza serwery do FIFA14, Platyna bardzo łatwa ale nie będzie można uzyskać bez serwerów online  (25 trofeów)

Opublikowano

w takim razie trzeba szybko zaopatrzyć się w fifę 14 żeby zdobyć te 25 trofeów

gdzie najtaniej???

Wysłane z mojego Galaxy S2 za pomocą Tapatalk

Opublikowano

fifa 14 byla bardzo spoko, oby wiecej takich gier

Opublikowano

fifa 14 byla bardzo spoko, oby wiecej takich gier

Mi było trochę ciężko się wkręcić bez znajomości poprzednich, ale w końcu pykło.

@Matriks_1111 może i jest, ale to na PS3 mi brakuje trofików :P.

Opublikowano

Kur... specjalnie dla Ciebie kupię ją na PS3 i odkurzę chlebak, żebyś miał trofika :sorcerer:

Nie no daj spokój, aż tak mi się nie pali, spoko :D. Żaden ze mnie trophy hunter, spokojnie przeżyję. Ale dziękuję serdecznie za chęci!