Opublikowano 28 lipca 201410 l wczoraj się uśmiałem, zrobiłem zmianę ( mecz w karierzę ) i zawodnicy wybiegli na boisko... w strojach z rozgrzewki, miałem 13 stu piłkarzy grających, w momencie kiedy wybiłem piłkę po za boisko gra się zawiesiła na amen
Opublikowano 3 sierpnia 201410 l Gdzies czytalem ze jakis update skladow byl. No ale cos nie widze. Niby sciagnalem aktualke, ale nie widze ani jednej zmiany. Mowa o wersji na xbonera.
Opublikowano 28 sierpnia 201410 l Witam czy może mi ktoś podarować karte 99 meczów konrakt?? Potrzebne do trofika na ps4 ;p a juz nie mam ;p Z miłą chęcia ustawie się też na wbicie trofeów online z przejacielem. Edytowane 28 sierpnia 201410 l przez Frredy
Opublikowano 31 października 201410 l Sorry za podbicie zwłok tematu ale mam pytanie. Kupiłem 14tke za grosze na xbox360 i widzę że w online chyba nie ma (albo jestem ślepy) trybu online 11 vs 11 (że każdy był w mezu pojedyńczym graczem o ile tylu się zebrało). Usunęli ten tryb? Bo trochę w temacie nie jestem a ostatnia Fifa w jakąś grałem online to 11.
Opublikowano 31 października 201410 l Sorry za podbicie zwłok tematu ale mam pytanie. Kupiłem 14tke za grosze na xbox360 i widzę że w online chyba nie ma (albo jestem ślepy) trybu online 11 vs 11 (że każdy był w mezu pojedyńczym graczem o ile tylu się zebrało). Usunęli ten tryb? Bo trochę w temacie nie jestem a ostatnia Fifa w jakąś grałem online to 11. pod Pro Clubs
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l 18 Października EA wyłącza serwery do FIFA14, Platyna bardzo łatwa ale nie będzie można uzyskać bez serwerów online (25 trofeów)
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l w takim razie trzeba szybko zaopatrzyć się w fifę 14 żeby zdobyć te 25 trofeów gdzie najtaniej??? Wysłane z mojego Galaxy S2 za pomocą Tapatalk
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Ja mogę pograć w ten weekend, ale jak będzie trzeba to mogę wcześniej odkurzyć X360 :D Edytowane 8 sierpnia 20177 l przez Matriks_1111
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l Miszczu, a w EA Access nie ma przypadkiem FIFY 14? :D Edytowane 8 sierpnia 20177 l przez Matriks_1111
Opublikowano 8 sierpnia 20177 l fifa 14 byla bardzo spoko, oby wiecej takich gier Mi było trochę ciężko się wkręcić bez znajomości poprzednich, ale w końcu pykło. @Matriks_1111 może i jest, ale to na PS3 mi brakuje trofików :P.
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Kur... specjalnie dla Ciebie kupię ją na PS3 i odkurzę chlebak, żebyś miał trofika
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Kur... specjalnie dla Ciebie kupię ją na PS3 i odkurzę chlebak, żebyś miał trofika Nie no daj spokój, aż tak mi się nie pali, spoko :D. Żaden ze mnie trophy hunter, spokojnie przeżyję. Ale dziękuję serdecznie za chęci!
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l Za późno - dzisiaj po pracy jadę po swoją kopię za 19,- zł :D W sumie przyda mi się platynka
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l OK, no to klamka zapadła, to będziemy rwać w FIFĘ 14 w takim razie :D.
Opublikowano 9 sierpnia 20177 l To tylko muszę ogarnąć czy mam chlebak w domu i jeżeli nie w piątek wieczorem, to w sobotę jestem na pewno :D Edytowane 9 sierpnia 20177 l przez Matriks_1111