Rayos 3 170 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 WTF, zlozylem pre odera, jakis czas temu sciagnelo mi z konta dziwna kwote 7 zl z hakiem i nagle dostaje maila od game, ze zamowienie zostalo anulowane, WTF o.O Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 O kurcze, zajrzałem do banku i mi też kilka dni temu pobrali tylko 7zł z hakiem. WTF?! Mejla o skasowaniu nie dostałem, w sklepie wciąż mam status "Unshipped". Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Braliscie limitki? One sa tylko na uk. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 skoro tylko na uk, to czemu w ogóle pozwolili na zakup i sciagneli z konta śmieszna kwotę? Game napisał, że nie wie dlaczego anulowano, kazali się kontaktować z paypalem... Cytuj
Shen 9 634 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Jak byla limitka z Pokemon X/Y i pokeballami to nie wysylali do Polski. To chyba ten sam sklep. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Tak, ten sam, ale to chyba troche inna sprawa, jeszcze pogadam z nimi, bo zauwazylem ze PP mi sciagnal 7.7 jak obciazenie konta, a reszta platnosci jest nadal jako "w trakcie realizacji", moze to jednak cos po stronie Game nie trybi, sie okaze... Cytuj
krilluch 2 Opublikowano 13 listopada 2013 Opublikowano 13 listopada 2013 Game.co.uk nie wysyla pre-orderowych bonusow do Polski. Jako, ze to nie jest zaden pre-order bonus tylko kolekcjonerka to wysylaja poza UK. Zamawialem od nich Zelde WW kolekcjonerke i nie bylo problemow. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 14 listopada 2013 Opublikowano 14 listopada 2013 (edytowane) http://www.metacritic.com/game/3ds/the-legend-of-zelda-a-link-between-worlds/critic-reviews IGN(9,4/10): I haven’t been so challenged by a Zelda since Ocarina of Time, and rarely have I been so consistently surprised by one. EGM(10/10): A Link Between Worlds recognizes that it’s not tacked-on stealth segments or waggling a controller to roll bombs that makes Zelda tick—it’s the unbounded exploration and freedom found in the NES original, and it’s finally back in full force here. Every Zelda fan needs to play this game. Game Informer(10/10): This isn’t just a tribute; as amazing as A Link to the Past is, I can’t think of a single thing A Link Between Worlds doesn’t do better...In every way, A Link Between Worlds is exactly what you want out of a Zelda game. Z drugiej jednak strony, Destructoid (6,5/10) A Link Between World's main problem at the end of the day is a complete lack of heart. There's no defining moment, no memorable villains or characters, and no truly "new" items that make their mark on the series. It's certainly playable in every sense of the word, but I didn't feel the magic I had felt so many times before. EDGE (8/10) Nintendo’s nervousness around punishment, for fear of putting off newcomers, continues to undermine ALBW’s attempts at novelty. O wiele lepsze oceny niż Skyward Sword. Zabieram się za czytanie. Edytowane 14 listopada 2013 przez ragus Cytuj
Ceglash 16 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Nintendolife.com oceniło na 10/10! Wygląda na to że gra jest Mega... no ale czy ktoś spodziewał się, że będzie inaczej? Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (pipi)e PayPala i zamowilem jeszcze raz uzywajac po prostu karty, od razu dostalem kod na link's awakening DX i zero problemow -_- mam tylko nadzieje, ze PP sie ogarnie i mi zwroci 7.7 PLN Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 (edytowane) wideorecenzja od IGN: EDIT napalilem sie juz na te Zelde jak szczerbaty na suchary ._. wie ktos moze, czy moge liczyc na to, ze faktycznei za 6 dni bede mial paczuszke u siebie w domu z ta zelda? Czy to raczej nierealne, zeby Game tak wyslal te gre, zebym mial na premiere Edytowane 15 listopada 2013 przez Rayos Cytuj
Texz 670 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Trzeba było brać z lokalnej dystrybucji. Jasne, że się buli, ale dla takiej gry nie warto oszczędzać. U mnie za tydzień paczuszka już będzie. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 15 listopada 2013 Opublikowano 15 listopada 2013 Lokalna dystrybucja nie posiada kolekcjonerki, ktora bardzo chcialem Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 (edytowane) Jeden użytkownik na neogafie już przeszedł: - Finished #ALBW. My favorite Zelda since Majora's Mask, maaaaybe since ALTTP. So, so good - Lots of powerful nostalgia for peeps who played ALTTP, and of course much of it comes from the music, which was just phenomenal.- I wouldn't give it a 10, but prolly a 9 or 9.5. Big steps in the right direction with regard to (lack of) hand-holding and linearity.- Dungeons could've been a little longer, I think. Or just give us more of 'em in exchange for them not being quite as large.- This guy is listed in the credits as the composer, BTW. Dude deserves a medal: http://www.mariowiki.com/Ryo_Nagamatsu Preorder w ultimie już złożony, napaliłem się baaaaaardzo mocno, obym się nie zawiódł. Gra z każdej strony jest chwalona za tempo, podono tutoriali NIE MA, same dungeony są bardzo pomysłowe, a muzyka to nowe wyżyny w serii. Niczego więcej od Zeldy nie wymagam. Edytowane 17 listopada 2013 przez ragus Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 No ja codziennie ogladam jakies recenzje, czytam je, ogladam screeny i sie napalam coraz bardziej ;_; dawno takiego hypeu nie mialem na cos i nie moge sie doczekac az przyjdzie do mnie kolekcjonerka z Game :potter: poki co zagrywam sie kiedy moge w link's awakening dx na 3dsie i jestem zachwycony Cytuj
Gość ragus Opublikowano 17 listopada 2013 Opublikowano 17 listopada 2013 No człowieku, jedna z lepszych Zelda, więc się nie dziwie . Cytuj
aux 3 784 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Mejla z Game dostałem, jaram się! Hi, Great news! We've started processing your order and will have it ready for delivery very soon. Cytuj
Sarge 6 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 Lokalna dystrybucja nie posiada kolekcjonerki, ktora bardzo chcialem Jeszcze kilka dni temu faktycznie w Polsce nikt nie sprzedawał kolekcjonerki, ale teraz widzę, że Ultima ma już w swojej ofercie . Cena to 339,90 zł, więc chyba kilkadziesiąt złotych drożej niż wychodzi na GAME, ale może ktoś mimo to jest zainteresowany, więc informuję . Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 340 :O to ja zaplacilem 270 cos btw Status: Shipped ^^ Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 No to mam nadzieję, że moja ukochana ultima jutro wyśle. Często dzień po game wysyłają cuda od niny. Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 A nie jest tak ze ultima wysle po premierze, tzn za 4 dni? Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 (edytowane) Nie, gry Nintendo z Ultimy zawsze mam max w czwartek, jeżeli premiera jest w piątek. Edytowane 18 listopada 2013 przez ragus Cytuj
Rayos 3 170 Opublikowano 18 listopada 2013 Opublikowano 18 listopada 2013 No to niezle bedzie cud, jesli mi ta zelda przyjdzie do piatku, trudno, poczekam sobie, nigdzie mi sie nie spieszy Swoja droga, czy to Trybson w Twoim avku? Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi