czapa 677 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Właśnie już nie ma bo patrzyłem na stronie i nie da się kupić. Kurcze miałbym fajny prezent pod choinę, a myślisz, że jeszcze będzie? Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 Watpie, szukaj na ebayu najwyzej Ew po prostu kup zwykla wersje, mimo wszystko, dla mnie, 100 zl za plakat (choc swietny), skrzyneczke (choc genialna) i cyfrowa wersje link's awakening dx na 3ds (choc za(pipi)isty) to troche za duzo Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 5 grudnia 2013 Opublikowano 5 grudnia 2013 dopiero co kupilem i jako ze jestem fanem zeldy... NIGDY W ZYCIU Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Ta zelda wciaga jak diabli, siadlem "na chwile" ... 2h temu i gralem non stop bez przerwy z bananem na ustach, nie czulem sie tak... szczesliwy grajac od daaaaaawna o.O a jaki mialem zaciesz i gesia skorke kiedy w barze mlecznym zagrali najpierw cudowny fairy fountain a potem kolysanke zeldy... jeeezu, kocham te gre, GOTY, GOTM, GOTG! A co najlepsze? przez te 2h przeszedlem 1 dungeon i potem sie wloczylem bez celu po swiecie i ciagle bylo cos do odkrywania czy robienia, Nintendo, kocham was <3 Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 Ja jednak uderzam w bravely default jako pierwsze. Ta MUZYKA sama mi sprzedala gre. Ja naprawde mam niebianski backlog gier ale...ehh..ten system, ta muzyka, ten klimat. Najpierw mi zapodajecie tu Zelde ktora wyglada pieknie i brzmi pieknie a potem ktos wspomina o BD, sprawdzam OST i czuje sie porawny jeszcze bardziej. Dobrze sie dzieje w panstwie jrpgowym:) Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 6 grudnia 2013 Opublikowano 6 grudnia 2013 nie kupilem antyramy bo nigdzie nie ma takiej duzej ;_; bede musial na allegro zamowic.. Cytuj
Ceglash 16 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Gra skończona... Co mogę napisać... Najlepsza gra na konsole przenośne i chyba najlepsza gra w ogóle. Teraz będę polował na "Fire Emblem Awakening" bo z tego co widzę to oceny ma podobne co ta Zelda... Muszę tylko swoją niechęć do gier turowych gdzieś tam "utopić";). Mam tylko nadzieję, że ujrzymy na handheldzie Nintendo jeszcze jedną Zeldę. Cytuj
Yabollek007 314 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Podejrzewam ze ujrzymy, moze nawet dwie (edycje 3D majoras mask, oraz jakas nowa zelde). Cytuj
Gość ragus Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Mogą nawet zrobić sequela polegającego na dodaniu nowych dungeonów. Biorę w ciemno, bo ideału nigdy dosyć. Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 9 grudnia 2013 Opublikowano 9 grudnia 2013 Poki lecą, BR leci została Zelda Akurat wpadło trochę zł u buka, jak ktoś będzie chciał się pozbyć to pw A wszystko przez was, bo hype robicie ogromny ^ ^ Cytuj
Ceglash 16 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 Może być i remake Majora's Mask. I tak nie grałem w tą grę na N64 więc dla mnie to będzie jak nowość. Jeśli chodzi o sequel "A link between worlds" to też bym był megaszczęśliwy... Coś jednak czuję, że ujrzymy nie remake a drugą część "Majory". Pewnie z podtytułem "Majora's Hat" czy coś w tym stylu;) Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 10 grudnia 2013 Opublikowano 10 grudnia 2013 (edytowane) Remake Majory musi byc! I to koniecznie na 3dsa, zwlaszcza ze sa juz bardzo widoczne poszlaki na remake (np maska majory w lbw, skull kid w smash brosie ...). Poza tym maja tak naprawde gotowy silnik, wiec roboty maja w gruncie rzeczy niewiele. Edytowane 10 grudnia 2013 przez Rayos Cytuj
Starh 3 174 Opublikowano 11 grudnia 2013 Opublikowano 11 grudnia 2013 yee udało się wyrwać zelde za 130zł w pudełku To będzie udany weekend. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 lol, te komentarze: this is why this site is a joke. All the retards at gamespot are a fucking joke, how is that site even still running, they hire any moron over there, bunch of bums! BS! The Last of Us, GTAV, or CoD: Ghosts deserved Game of The Year. Not a game that doesn't innovate or changes over the years. Zelda has always been the same since it released on NES. It's still dumb and boring as always. Only stupid 12-year-old kids like those games. Then again Nintendo's audience. Cytuj
Velius 5 753 Opublikowano 20 grudnia 2013 Opublikowano 20 grudnia 2013 CoD: Ghosts deserved Game of The Year CoD: Ghosts deserved Game of The Year CoD: Ghosts deserved Game of The Year CoD: Ghosts deserved Game of The Year ...WOW! Cytuj
Xord 50 Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 Mam zwieche w Lost Woods mianowicie na 3 pokoju zostało mi tych duszków raptem 5 i za cholerę nie mogę trafić w prawidłowa drogę. Ogólnie Lost Woods ssie w każdej Zeldzie ale tu już przesadzili 20 lat seria a patent wiecznie ten sam stare i mnie nie jara już. Niby zmienia się ale w niewielkim stopniu naprawdę Zelda jedzie już na schematach niech zatrudnią kogoś świeżego do lvl designu bo to lipa jest. Cytuj
aux 3 809 Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 Oj tam, kilka prób i przejdziesz. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 z kazda proba jest coraz mniej duchow, wiec jest coraz latwiej, dasz rade ;P Cytuj
Xord 50 Opublikowano 19 stycznia 2014 Opublikowano 19 stycznia 2014 (edytowane) Ok dzięki za pomoc zawrócę ale na boga ile można to Lost Woods w ten sam prawie sposób wciskać Ale gra i tak jest świetna a kawałki grane w kawiarni miotają moją wyobraźnia makabra niby je znam już od wielu lat ale eh cudo. PS. Zrobione heh ja brałem u ducha podpowiedź ale mu nie uwierzyłem nigdy jakie to było głupie z mojej strony mam czym ciachać teraz:) Edytowane 19 stycznia 2014 przez Xord Cytuj
blantman 5 780 Opublikowano 23 stycznia 2014 Opublikowano 23 stycznia 2014 Z powodu choroby i ja w końcu gram w to dłużej. Ocarina mnie zmęczyła i bałem się do tytułu podchodzić ale dziś w nocy uruchomiłem czekając aż gra mi się z goga ściągnie. Tak mnie wciągnęło że grałem do 2 w nocy mimo gorączki i zawalonych zatok Ta gra powinna być reklamowana jako Zelda inna niz Ocarina. Bo nie jestetm jedyną osobą która na OCarina of Time się zawiodła. Mam nadzieję że dalej bęzie jeszcze lepiej i gra mnie po 10 h jak ocarina nie znuży Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 stycznia 2014 Opublikowano 23 stycznia 2014 Nie znuży, bo po 15h gra będzie skończona. Cytuj
Rayos 3 178 Opublikowano 6 lutego 2014 Opublikowano 6 lutego 2014 W koncu przeszedlem, znalazlem troche czasu, przycisnalem mocniej i przeszedlem i.... zaluje. Bardzo zaluje, ze juz skonczylem te genialna gre i ze znam juz jej wszystkie niuanse i sekrety (wymasterowalem, jedyne chyba czego mi brakuje to 999 przy unikaniu kur). Zazdroszcze tym, ktorzy jeszcze nie zaczeli grac/nie ukonczyli 18:50 wedlug activity loga Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi