Gość ragus Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Cały gameplay: http://www.youtube.com/watch?v=jfSH7pQSpBU Ślicznie to wygląda. Tylko ciekawe, jakie studio jest odpowiedzialne za nowego Yoshiego. Cytuj
P-chan 195 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Opublikowano 17 kwietnia 2013 Nie ma bata dla mnie pozycja obowiązkowa, gra wygląda naprawdę ślicznie. Nintendo jak zwykle dało rade... Cytuj
ogqozo 6 574 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Bardzo ładnie, ale jednak nie udało się oddać takiego efektu jak w oryginale, który pozostaje jedną z najładniejszych (i najlepszych) gier w historii. Studio pewnie też nie to samo. Generalnie nie spodziewam się godnego następcy. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Jeżeli znowu Yoshi trafi do Artoon, to będzie lipa. Mam nadzieję, że tak się nie stanie i czekam na dalsze informacje. Cytuj
Harbuz 954 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Ostatnią część na DSa męczyłem długo, średnio mi się podobała. Na tą nie czekam. Ale pewnie kiedyś kupię. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Opublikowano 18 kwietnia 2013 Pewnie na konsoli wygląda o wiele lepiej, to samo z Zeldą. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 12 czerwca 2013 Opublikowano 12 czerwca 2013 Genialnie to wygląda, trochę szkoda, że nie ma tego kredkowego stylu z Yoshi's Island ze Snesa ale i tak jest urokliwie. Z pewnością się zaopatrzę w swoją kopię bo Yoshi ze Snesa to jeden z najlepszych dla mnie platformerów. Cytuj
Figaro 8 300 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 (edytowane) Nowy trailer. Zmieńcie tytuł tematu. Producentem jest Tezuka (hell yes), a grę tworzy Arzest (dosyc świeża grupa, sporo ludzi z Segi; http://www.neogaf.com/forum/showpost.php?p=33932471&postcount=60 ) Szkoda, że grafika nie jest bardziej kreskówkowa, oraz na Wii U. Edytowane 19 grudnia 2013 przez Figaro Cytuj
Gość Sycho141 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Dziwne... Taki niby spoko styl graficzny lekko pastelowy, ale nadal bardzo ładne. Ciekawi mnie jedna rzecz, jak oni to zrobili? Cytuj
Shen 9 694 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Jakoś dziwnie to wygląda, wersja z ds'a jakoś bardziej mi podchodzi. Cytuj
Di 849 Opublikowano 19 grudnia 2013 Opublikowano 19 grudnia 2013 Mieliśmy już Yoshiego w takim stylu graficznym, mi również nie podchodzi. Link: http://www.youtube.com/watch?v=oyX09nFCLL4 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 23 stycznia 2014 Opublikowano 23 stycznia 2014 (edytowane) Premiera w Europie 14 marca. Bonus do preorderów: Edytowane 23 stycznia 2014 przez ragus Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Ultima.pl zaszalała Amazony, Geimy inne play asia wymiękają http://www.ultima.pl/Yoshis_New_Island_Bonus/i15131/ Cytuj
Rayos 3 182 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 DZIEJE SIE! CZECHY DZIALAJA! <3 Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 ano hehe - teraz tylko czekać na towar w co większych sieciach z elektroniką i bedzie Cytuj
Shen 9 694 Opublikowano 8 marca 2014 Opublikowano 8 marca 2014 Spoko cena, dobry start. Z Yoshim jednak się wstrzymam bo za dużo gier do przejścia w kolejce. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 (edytowane) Edge dał 4. Unresponsive controls Poor level design Anachronistic checkpointing Lack of anything 'new' Very poor use of 3D 'Horrid' music Ajajajajaj. Ja odpuszczam, wersji na DS'a nie skończyłem, tutaj też pewnie bym zasnął z nudów. A że Yoshiego znowu robią łamagi z Artoon, to za wiele bym się po grze nie spodziewał. Ech, tak kaleczyć Yoshi's Island Edytowane 12 marca 2014 przez ragus Cytuj
_Shaman_ 869 Opublikowano 12 marca 2014 Opublikowano 12 marca 2014 Edge dał 4. Unresponsive controls Poor level design Anachronistic checkpointing Lack of anything 'new' Very poor use of 3D 'Horrid' music Ajajajajaj. Ja odpuszczam, wersji na DS'a nie skończyłem, tutaj też pewnie bym zasnął z nudów. A że Yoshiego znowu robią łamagi z Artoon, to za wiele bym się po grze nie spodziewał. Ech, tak kaleczyć Yoshi's Island Wiedziałem, że będzie słabo, ale żeby aż tak . Posmutniałem, bo jedynka to dla mnie najlepsza platformówka ever. Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 No cóż, dzisiejsze ludziki nie lubią klasycznych platformówek oj nie lubią. Spidrany, popier..lanie na pałę, to teraz jest na tapecie - spokojna eksploracja jest beee. Ja osobiście mam w (pipi)e te niskie oceny, zwłaszcza od śmiesznego Ejdza. Preodera nie cofam i mam nadzieje na dobrą staroszkolną platformówkę. Do tego etui wygląda lepiej niż początkowo myślałem i miło będzie nosić w nim kartridże. Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 No cóż, dzisiejsze ludziki nie lubią klasycznych platformówek oj nie lubią Mhm, widać to po recenzjach dwóch najnowszych Donkey Kongów, serii NSMB czy nawet Kirbiego na Wii. Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 Słaba gra to słaba gra. Mario zawsze może liczyć na wyższą ocenę za franczyzę. Amerykanie kochają Mariana. Więc to musi być wyjątkowa paść. Gamespot dał 5, Eurogamer 4 Cytuj
Gość ragus Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 Jest też sporo w miarę pochlebnych recenzji, które można podsumować "gra jest strasznie nierówna, no nie jest to YI, ujdzie". Boli mnie to, bo jeden z najlepszych platformerów 2D jakie powstały zasługuje na lepsze ożywienie. Cytuj
Gość GregZPL Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 Na szczęście platformerów 2D nie brakuje, więc jak jeden zbombił to nic się nie stało Cytuj
kazuyoshi 231 Opublikowano 13 marca 2014 Opublikowano 13 marca 2014 (edytowane) No cóż, dzisiejsze ludziki nie lubią klasycznych platformówek oj nie lubią Mhm, widać to po recenzjach dwóch najnowszych Donkey Kongów, serii NSMB czy nawet Kirbiego na Wii. nowego konga też zbombili imho - new mario brosa nie można zrypać choćby za multi i ogólnego spidrana, którego można wykonać na większości plansz, a kirbi to w gruncie rzeczy chodzona naparzanka, a jak wiadomo, takie są w modzie. A tak w ogóle to jeszcze nie graliśmy i może się okazać, że gra trafia w nasze gusta, jak Robin Hod w strzałę. przemyślcie to odsłu(pipi)ąc tego kawałka z oficjalnej strony -- ja jestem kupiony . http://yoshisnewisland.nintendo.com/#/home/ Edytowane 13 marca 2014 przez kazuyoshi Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi