czaq74 0 Opublikowano 19 kwietnia 2013 Opublikowano 19 kwietnia 2013 (edytowane) Czesc, Ostatnio w ramach PS+ dostalem Władca Pierścieni : Wojna na Północy. Nie jestem fanem swiata wykreowanego przez Tolkiena (przeczytalem tylko pierwszy tom i to ledwo co). Gra jednak bardzo mi sie spodobala (polaczenie slahera i RPG). Przeszedlem w dwie noce (akurat mam zwolnienie chorobowe ). Wiem ze na PS3 sa jeszcze inne czesci: Władca Pierścieni: Podbój Władca Pierścieni : Wyprawa Aragorna Czy te gry prezentuja podobny styl rozgrywki? Prosze o opinie ludzi ktorzy grali. Moze sa jescze jakies inne podobne gry ze swiata WP? Pozdro Edytowane 19 kwietnia 2013 przez czaq74 Cytuj
grzybiarz 10 314 Opublikowano 15 maja 2013 Opublikowano 15 maja 2013 W grze wystepuje bug uniemozliwiajacy przejscie. Podobno trza pobrac gre i nie instalowac patcha. Niestety ale to nie zadzialalo i tylko pobieralem 6gb bezsensu. Na glitch jest jednak sposob: trza znalezc osobe ktora ma gre niezabugowana, przejsc ten motyw i wrocic do singla. Wczoraj udalo mi sie kogos znalezc, dostalem dodatkowo topory dla dwarfa warte 20 000 kasy (itemy ktore mam warte sa 800-1000). Takze jezeli ktos chce to moge mu to dac. Moze przy okazji uda sie przejsc ten motyw? Zawsze jak gram z kims online to dzieja sie dziwne rzeczy. Albo ten typ co dal mi exclusivne itemy, albo bug z bossem: w singlu meczylem sie z jednym, odpalam online, a boss zabugowal sie w podlodze. po glowie dostal pare razy i po nim;). Gra posiada bledy, ale dla mnie to taki relaksator, odstresowywacz. Ostatnio tak wciagnelo mnie chyba Sudeki (nie mylic z Sudoku). Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 15 maja 2013 Opublikowano 15 maja 2013 Władca Pierścieni: Podbój Władca Pierścieni : Wyprawa Aragorna to są inne gry, nie kupuj ich w wojne na północy sporo grałem, przeszedłem 4 razy, bardzo fajnie sie gra mimo bugów, ciekawy klimat i ciekawe połączenie slashera z rpg. "podbój" jest dosyć podobny jesli chodzi o typ - jest to slasher, tyle że jest jakoś no... słabszy, ja jestem fanem tolkiena a nie zdzierżyłem w niego grać, wiec wątpie zeby ci sie spodobal "wyprawa aragorna" to zupelnie cos innego, to crap dla dzieci , zakała rodziny, wstyd że takie coś nosi nazwe LOTR Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi