Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Muszę się w końcu wziąć za wyciśnięcie 100% z tego Mariana ale nie mogę się zebrać, żeby w końcu wyciągnąć Wii z szafy. Gorzej jak już wsiąknę bo bieganie po Delfino Plaza i słuchanie tej muzyczki w tle działają na mnie o każdej porze dnia i nocy. Co to za gierka xDDD Cytuj Odnośnik do komentarza
Wieslaw 2 360 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Remaster Sunshine bym brał nawet za pełną cenę o ile by dorzucili amiibosa jakiegoś. Najlepiej na New 3DS ale od biedy wersja na Wii U też by mnie satysfakcjonowała - wydaje się, że są spore możliwości na wykorzystanie ekranu gamepada. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Ja to bym w ogóle chciał remastery najlepszych gierek z GaCka. W sumie to brakuje już niewielu. Przytuliłbym Mariana, Star Foxa, Eternal Darkness czy the Twin Snakes. Ale taki Sunshine w 60 klatkach i fullHD wystarczyłby w zupełności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 27 Grudnia 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Grudnia 2015 Na 3ds'a z efektem wody byłby świetny, eternal razem z metroidem na przenośną też by się sprzedał Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 2 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 2 Września 2016 (edytowane) za gnoja nie przeszedłem, pora to zmienić. 11 gwiazdek, na razie bawię się cudownie. te poziomy bez fludda serio potrafią dać w kość. nad dwoma pierwszymi siedziałem dłużej niż nad większością poziomów z późniejszych światów w galaxy/3dw. najbardziej podoba mi się oczywiście pełna kontrola nad marianem i jego wachlarz ruchów, dzięki któremu określone sekcje można przechodzić na kilka sposobów. no i mimo 14 lat na karku (czujecie to xd?) nadal prezentuje się ślicznie. Edytowane 2 Września 2016 przez ragus Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Choć zapewne na NXa robią już Super Mario Galaxy 3, to w następnej kolejności chciałbym bardzo aby zrobili kontynuacje Sunshine. Ten sielankowy klimat był mega satysfakcjonujący i taki inny od tych wszystkich oklepanych mariowych poziomów. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 Dla mnie to najlepszy Marian. No i oczywiście Super Paper Mario na Wii. Galaxy 2 choć świetne to nie porwało mnie tak mocno jak Paper i Sunshine. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 A galaxy 1 przecież to sztos nad sztosy. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
_Shaman_ 867 Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 (edytowane) jakiś miesiąc temu próbowałem dać drugą szansę tej grze, no ale znowu po jakichś 3 godzinach dałem sobie spokój. jakby nie patrzeć, to jest chyba jedyna główna część marianów zrobiona na od(pipi). mimo to chętnie bym pograł w odświeżoną wersję, w której ogarnęliby parę kwestii, które najbardziej wkurzały: - świat zrobiony chyba z lodu (śliskie sterowanie), - kamera z tourettem i masa glitchy, - 30fps, - (pipi)owy soundtrack (ze 4 kawałki wpadają w ucho, reszta do wy(pipi)ania), - voice acting (srsly, co to miało być) Edytowane 13 Września 2016 przez _Shaman_ Cytuj Odnośnik do komentarza
Gość ragus Opublikowano 13 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 13 Września 2016 akurat sterowanie jest w SMS cudowne, poziomy bez fludda tylko dzięki niemu zyskują powoli kończę grę, więc jestem na bieżąco ze sterowaniem! Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 15 Września 2016 Udostępnij Opublikowano 15 Września 2016 (edytowane) Jest mega responsywne, to fakt. Marian reaguje na minimalne wychylenia gałki. Zwłaszcza bez Fludda. Po prostu pad od GaCka to jedno z najlepszych akcesoriów jakie wymyślono tym przemyśle. Edytowane 15 Września 2016 przez Nemesis 1 Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi