Skocz do zawartości

Super Mario Sunshine

Figaro

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ale ja już tą grę przechodziłem kiedyś, dlatego pytam, bo mam wrażenie, że coś już powinno być, a tu się okazuje, że znowu jakąś dziurę w mózgu mam, a w grze nic się nie odkryło ;)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Dla mnei to również jeden z najlepszym Mario. Stawiam go na równi z Galaxy 1 i 2 oraz M64. Niektórym osobom się nie podoba odsłona Sunshine natomiast dla mnei to że Mario ma tryskacz to unikatowa nowość, inność tej produkcji, tak samo jak rajska wyspa mi przypadła do gustu. Teraz jedynie co to muszę component do Wii kupić i znowu pogram w Mario Sunhine.

Opublikowano

Dla mnie to 1 spotkanie się z M3D ogólnie zawsze do tej pozycji będę miał sentyment a dała mnóstwo radości i ten motyw muzyczny z Bianco Hills chciałbym remaster hd tej gry na Wii U.

Opublikowano (edytowane)

Wersje hd, ala Wind Waker, brałbym z pocałowaniem ręki. Tęsknie za takim Marianem, gdzie czas nas nie trzyma za gardło i można spokojnie eksplorować.

A tu gość wykonał świetną robotę.

grał bym ;)

Edytowane przez kazuyoshi
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

W SMS mój brat zrobił 100% jako że była to 1 nasza trójwymiarowa gra z Mario w roli głównej. Ja doszedłem do 100 Shinesprites tylko.

Opublikowano

Niestety nie, jakby w Super Mario Sunshine była platyna to by była chyba najbardziej hardcorowa wszechczasów.

No mnie szlag trafia na tych sekcjach z klockami. Trzeba wyliczyć skok co do milimetra xD

Opublikowano

Trochę z tym jest zabawy ale w Mario już nie takie rzeczy się widziało po SMG2, niebieskie monety są świetnie poukrywane niektóre baaardzo sprytnie. A wracając do tych klocków najlepsze jest w Noki Bay na szczycie :D.