Nemesis 1 268 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 I tak będę celował w 100%. BTW, w przyszłym roku 20-lecie Super Mario 64 - może Ninny zapowie remaster? Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 27 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 27 Marca 2015 Trzymajmy kciuki albo chociaż nowego odpicowanego Mario jak za dawnych lat. 100% zakończenie jest ciekawe choć tu raczej jest przyjemność z uzyskania niż realna nagroda. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 Kiedyś przecież tylko po to się grało... Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 28 Marca 2015 Udostępnij Opublikowano 28 Marca 2015 (edytowane) Nie chcę spoilować ale zakończenie 100% jest ... więc zostanie Ci tylko satysfakcja z uzyskania 120 shinesprites. PS: Woda na mnie do dziś robi wrażenie w tej grze jak oni to osiągnęli. Edytowane 5 Kwietnia 2015 przez Xord Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 7 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2015 Sunshine to w ogóle wciąż wygląda i porusza się kozacko. Niesamowite w jak dobrej kondycji technicznej są dziś gry z GaCka. Tylko remasterować na WiiU. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Sunshine to w ogóle wciąż wygląda i porusza się kozacko. Niesamowite w jak dobrej kondycji technicznej są dziś gry z GaCka. Tylko remasterować na WiiU. Ostatnio dorwałem się do oficjalnej notki odnośnie New 3DS'a w którym oprócz specyfikacji dla developerów był również odnośnik dot. kilku gier. Jak Xenoblade i Zelda MM 3D zdążyły się już pojawić. Tak na liście widniał właśnie Super Mario Sunshine 3D i Zelda: Twilight Princess 3D (tylko bez daty premier). Akurat w tych przypadkach Nintendo często nie rzuca słów na wiatr tak więc ja stawiam iż na E3 dostaniemy istne bomby dot. New 3DS'a (zobaczyć Mariana i Zeldę w podrasowanej oprawie i 3D - poproszę). Swoją drogą nowy Marian na Wii U mógłby mieć taki otwarty świat jak Sunshine. (Cholera jeszcze 2 dni i zobaczę czy będzie to dla mnie zawód czy będę ściągał majtki przez głowę) Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 14 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2015 Konfa Ninny we wtorek o 18.00. To trzeba zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 18 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2015 No i się przejechałem, znając życie może Mario Sunshine na 3DS'a dostaniemy na TGSie w postaci trailerka lub gameplayu (oby w ogóle się pojawił). Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 20 Czerwca 2015 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2015 Nintendo to podeszło do E3 na totalnym luzie. Chyba pokazali same poboczne karty, żeby na TGS przywalić z grubej rury. Cytuj Odnośnik do komentarza
chrno-x 901 Opublikowano 5 Lipca 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2015 Czytałem informacje z ich ostatniego zebrania i bronią dalej swego iż woleli pokazać gry które wyjdą max, do wiosny 2016r. niż gry które mają się pojawić za nawet 2/3 lata. Ale fakt faktem myślę iż TGS lub Direct w owym czasie powinien już chociaż naświetlić nowiutkie pozycje które wyjdą od połowy przyszłego roku w dal. Aczkolwiek dalej liczę na Super Mario Sunshine 3D specjalnie dla New 3DS'a :-] Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Jak się zdobędzie wszystkie Shine Sprites to zmienia się jakoś zakończenie gry? Cytuj Odnośnik do komentarza
Xord 50 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Tak Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Jak praktycznie w każdym Marianie Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 5 Września 2015 Udostępnij Opublikowano 5 Września 2015 Nie wiem czy podołam jak mnie najdzie ochota na Sunshine bo to jest mega-wyzwanie no i w sumie mega-platformer. Ja chcę remastera. Platforma mnie nie interesuje byle odnowili ten masterpiece. Cytuj Odnośnik do komentarza
kubson 3 189 Opublikowano 1 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 1 Października 2015 SMS swietny platformer, ale pamietam ze przy premierze dosc sporo osob narzekalo na fludd'a, niestety nie udalo mi sie nigdy skonczyc na 100% fajnie w sumie jakby zrobili remaster Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 Ta gierka nawet dziś odpalona na Wii w 480p jeszcze daje radę. Mój ulubiony Marian bez dwóch zdań. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 3 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 3 Października 2015 No nanszin fajny i patenty jakie zawierał w tamtym okresie zasługiwały na podziw dla kostki. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 gram znowu. Za pierwszym razem nie zrobiłem na 100% - teraz będzie inaczej Jeśli miałbym wybierać miedzy kontynuacją M Sunshine lub M Galaxy, to dla mnie wybór jest prosty, kontynuacja M Sunshine powinna powstać w pierwszej kolejności. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 8 Października 2015 Udostępnij Opublikowano 8 Października 2015 Pisałem to już wcześniej i napiszę teraz: to jest unikatowy Marian - perełka wśród perełek. Ta muzyczka jak beztrosko biegamy po Delfino Plaza, zdobywanie Shine Sprites. Jak ja się cieszę, że mam tą grę na półeczce bo za jakiś miesiąc znów do niej wrócę. Czy na 100%. Nie wiem, ciężko będzie. Te sekcje z klockami są po prostu nie do zaorania czasem. Ale satysfakcja z ich ukończenia - ogromna. A FLUDD to świetny dodatek do postaci. Dzięki niemu Mario tak za(pipi)iście wygląda w ruchu. Ninny miało serio niekonwencjonalny pomysł i wciąż mam nadzieję, że pojawi się jakiś sequel Sunshine. Albo chociaż piękny remaster na WiiU lub N/xa. Cytuj Odnośnik do komentarza
kazuyoshi 231 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Remasterek się należy, ale widać Nintendo kocha najbardziej Zelde. Najlepiej jak by wydali kontynuacje jednak sadze, że Mario Galaxy 3 ma pierwszeństwo i pewno już jest robiony na NXa. Cytuj Odnośnik do komentarza
Nemesis 1 268 Opublikowano 22 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2015 Remaster Sushine to kwestia czasu. Czuję to w kościach. Cytuj Odnośnik do komentarza
Whisker 1 386 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Wątpię, raczej galaxy 3 wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza
Figaro 8 198 Opublikowano 23 Listopada 2015 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Żadne Sunshine, żadne Galaxy 3, będzie po prostu coś nowego Cytuj Odnośnik do komentarza
chmurqab 3 192 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Byle bliższe Sunshine/Galaxy niż 3D World. Cytuj Odnośnik do komentarza
PUSH 2 Opublikowano 23 Listopada 2015 Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2015 Gdyby taki Sunshine wyszedł an 3ds, nic przeciwko bym nie miał. Dla mnie najlepszy 3D Marian. Fajnie zróżnicowany świat, muzyka dobra, a sekretne zadania na ruchomych platformach są najlepsze Najbardziej zapadło mi jedno zadanie w pamięci, z yoshim w Ricco Harbor pamiętam do dziś (nerwice natręctw chyba mam przez te zadanie). Czekam na 2 część na wii U, lub nx. Galaxy też jest dobry, ale brakuje mu tej magii. Cytuj Odnośnik do komentarza
Rekomendowane odpowiedzi