sznurek 10 Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Trochę to pogmatwane ale spróbuje. Dziwne, że napęd nagrywa to co chce. Cytuj
Gość Opublikowano 30 września 2009 Opublikowano 30 września 2009 Tylko tak wygląda. Po prostu ściągasz pliczki, odpalasz czeka, sprawdzasz co nie gra i instalujesz. Wsio :] 1 Cytuj
sznurek 10 Opublikowano 1 października 2009 Opublikowano 1 października 2009 coś nieumiejętnie porobiłem i ten aspi pomimo ze zainstalowałem te pliki, które byly w artykule nie wykrywa mi nic. Nie moge tez zainstalowac tego bo jest napisane "nacisnij dowolny klawisz" w dosie a jak klikam to sie wylancza. Chyba przeinstaluje system od nowa i nagrywam linuxa jeszcze. Znów mi wybiórczo płyty po tym nagrywa. Raz dałem linuksa by nagrał i lipa a zaraz drugi raz i nagrała potem kolejna plytka stoji. Chyba nagrywarka padła. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi