Skocz do zawartości

PSX Extreme 189

Oceń okładkę PSX Extreme 189  

62 użytkowników zagłosowało

1. 1. Oceń okładkę PSX Extreme 189

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja mam już 23 lata na karku i takie teksty są dziś dla mnie już tylko żałosne.

Ja mam jeszcze o kilka lat wiecej, a publicystyke HIV-a w jego dosc specyficznym stylu niezmiernie sobie cenie.

Choc PSXE juz nie kupuje od roku to felietony autorstwa Hiva, Mazura, Koso, Myszatego moge w ciemno brac, rzadko bylem rozczarowany. A specyficzny styl pisania Hiva to klasa sama w sobie w tym magazynie.

Edytowane przez 2razyjot
  • Plusik 1
Opublikowano

Choc PSXE juz nie kupuje od roku to felietony autorstwa Hiva, Mazura, Koso, Myszatego moge w ciemno brac, rzadko bylem rozczarowany. A specyficzny styl pisania Hiva to klasa sama w sobie w tym magazynie.

Pójdź do sklepu kup PSX/przeczytaj sam felieton HIVa, to sam się przekonasz, że artykuły od Oszołoma się zmieniły. Ten z cyklu "10 przykazań" jest wręcz denny, a inne jego prace już nie bawią jak kiedys (nie chodzi tu tylko o dorastanie ble ble, ale po prostu o ich poziom)

• Plusik 1
Opublikowano

W nadchodzącym numerze liczę na dogłębną analizę XOne,porównanie specyfikacjiz PS4 ,komentarze zgredów,może nawet zgrentgen -Mendrek Hiv przemówi do ludu
Btw PS4 ma ułatwioną sprawę ujawnienia wyglądu konsoli (wątpię żeby stworzyli coś bardziej kanciastego i bez wyrazu)
Butcher pewnie już się pakuje do L.A. -fak w tym roku mu zazdroszczę

Opublikowano

Na dogłębne analizy przyjdzie czas po E3, kiedy o obu konsolach będzie zdecydowanie więcej informacji. W numerze czerwcowym spodziewaj się analogicznej relacji z konferencji jak było w przypadku PS4. 

A co do Butchera - już rozpoczął operację "najadania się na zapas", bo na E3 może nie mieć czasu ;)