Opublikowano 21 kwietnia 201311 l Przejrzałem dział i widzę, że nie ma tutaj tematu, w którym można by zamieszczać wygląd naszych homescreenów. Trzeba to zmienić. Wstawiajcie screenshoty, komentujcie, tańczcie, biesiadujcie itd. Jestem ciekawy, jak wyglądają wasze telefony <SB>. To ja pierwszy Edytowane 21 kwietnia 201311 l przez ragus
Opublikowano 21 kwietnia 201311 l No w sumie fajny, to może przy okazji wpisujcie jak takie coś zrobić
Opublikowano 21 kwietnia 201311 l W sumie racja. Nova Launcher Ikonki to zestaw MetroStation Widget od pogody to Eye of the Skye Lewy górny róg to kwestia ustawienia kafelków w Minimalistic Text Menedżer
Opublikowano 21 kwietnia 201311 l Ragus mam wrażenie, że założyłeś ten temat tylko po to, żeby się pochwalić swoim ekranem głównym XD bo muszę przyznać, że jest za*ebisty
Opublikowano 21 kwietnia 201311 l no właśnie myślałem, że się pochwalę w gotowym już temacie, a tu chu.jnia
Opublikowano 21 kwietnia 201311 l Ile cali wyświetlacz? Trochę małe te ikonki, da sie wygodnie tego używać?
Opublikowano 22 kwietnia 201311 l To ja może nic ciekawego nie pokażę, ale dam linka powiązanego z tematem: http://mycolorscreen.com/ Od cholery przepięknych stron głównych, każda z mniejszym lub większym opisem jak taki efekt uzyskano. Polecam.
Opublikowano 28 kwietnia 201311 l DJ Okawari. Masz plusa. (nawet, jeśli Ci ucięło środkową ikonkę) A czym robicie screeny? Nowsze wersje Androida mają wbudowaną opcję do tego? Jest gdzieś w launcherze?
Opublikowano 28 kwietnia 201311 l Dzięki. Nawet nie wiedziałem o tym. Na starszych wersjach też działa.
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l apex simple text minimalistic text ikony z devarta wall z paczki DCikonZ
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l Musze cos z moim telefonem robic, po za zainstalowaniem aplikacji z PLAY zeby miec takie cos?
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l Musze cos z moim telefonem robic, po za zainstalowaniem aplikacji z PLAY zeby miec takie cos?Nie zebym tam byl orlem z polskiego i bledow ale czemu rozdzielasz slowa "poza"? A juz nie czepiajac sie to nie potrzebujesz raczej roota zeby zmienic launcher czy wgrac czcionke. Z kolejnej strony czemu nie rootowac? To jak dostac windowsa bez uprawnien administratora. o_O Edytowane 30 kwietnia 201311 l przez 2razyjot
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l Nawet nie zauwazylem, glupi blad z ipada. Juz poczytalem o tym nova launcher. Baterii takie zabawy nie zjadaja?
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l Zjadaja. Ale czy zauwazalnie to sam ocenisz. Ostatnio majac juz nova i w miare rozsadnie uzywajac wifi i dzwoniac plus klepanie smsow.
Opublikowano 30 kwietnia 201311 l ciekawe co pozmieniają w iOS7, bo szczerze mówiąc, to po tylu latach już się nie da na to patrzeć
Opublikowano 1 maja 201311 l Dokladnie, 3 lata mialem ip i jak zobaczylem zrzut powyzej to wybuchlem smiechem. Wydaja ios7 a od 4 zero zmian. Ale to nie temat na to. Licze ze wymysla jednak cos fajnego, bo jakby nie bylo ios to rewolucja byla.