Skocz do zawartości

Pokaż swój ekran główny

Featured Replies

Opublikowano

Przejrzałem dział i widzę, że nie ma tutaj tematu, w którym można by zamieszczać wygląd naszych homescreenów. Trzeba to zmienić. Wstawiajcie screenshoty, komentujcie, tańczcie, biesiadujcie itd. Jestem ciekawy, jak wyglądają wasze telefony <SB>.

To ja pierwszy

RXcurFx.jpg

Edytowane przez ragus

• Odpowiedzi 101
  • Wyświetleń 63,7 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Most Popular Posts

Opublikowano

No w sumie fajny, to może przy okazji wpisujcie jak takie coś zrobić :D

Opublikowano

W sumie racja.

Nova Launcher

Ikonki to zestaw MetroStation

Widget od pogody to Eye of the Skye

Lewy górny róg to kwestia ustawienia kafelków w Minimalistic Text Menedżer

Opublikowano

Ragus mam wrażenie, że założyłeś ten temat tylko po to, żeby się pochwalić swoim ekranem głównym XD bo muszę przyznać, że jest za*ebisty :D

Opublikowano

no właśnie myślałem, że się pochwalę w gotowym już temacie, a tu chu.jnia

Opublikowano

Ile cali wyświetlacz? Trochę małe te ikonki, da sie wygodnie tego używać? 

Opublikowano

5,5 cala i tak, da się.

Opublikowano

To ja może nic ciekawego nie pokażę, ale dam linka powiązanego z tematem: http://mycolorscreen.com/

Od cholery przepięknych stron głównych, każda z mniejszym lub większym opisem jak taki efekt uzyskano. Polecam.

Opublikowano

DJ Okawari. Masz plusa. :)

(nawet, jeśli Ci ucięło środkową ikonkę)

A czym robicie screeny? Nowsze wersje Androida mają wbudowaną opcję do tego? Jest gdzieś w launcherze?

Opublikowano

Home + przycisk od blokady (przynajmniej na szajsungu).

Opublikowano

Hi1eJmc.png

apex

simple text

minimalistic text

ikony z devarta

wall z paczki DCikonZ

Opublikowano

Musze cos z moim telefonem robic, po za zainstalowaniem aplikacji z PLAY zeby miec takie cos?

Nie zebym tam byl orlem z polskiego i bledow ale czemu rozdzielasz slowa "poza"?

A juz nie czepiajac sie to nie potrzebujesz raczej roota zeby zmienic launcher czy wgrac czcionke. Z kolejnej strony czemu nie rootowac? To jak dostac windowsa bez uprawnien administratora. o_O

331gh2c.jpg

Edytowane przez 2razyjot

Opublikowano

Zjadaja. Ale czy zauwazalnie to sam ocenisz. Ostatnio majac juz nova i w miare rozsadnie uzywajac wifi i dzwoniac plus klepanie smsow.

30bd1eq.png

Opublikowano

U mnie jest tak. Facebook Home świetnie mi się spisuje :)

Image%202013.04.30%2010%3A39%3A28%20PM.p

Opublikowano

Bogactwo.

zdj%C4%99cie%20%282%29.PNGzdj%C4%99cie.PNG

Edytowane przez Q-Jot

Opublikowano

ciekawe co pozmieniają w iOS7, bo szczerze mówiąc, to po tylu latach już się nie da na to patrzeć

Opublikowano

Dokladnie, 3 lata mialem ip i jak zobaczylem zrzut powyzej to wybuchlem smiechem. Wydaja ios7 a od 4 zero zmian. Ale to nie temat na to. Licze ze wymysla jednak cos fajnego, bo jakby nie bylo ios to rewolucja byla.