Skocz do zawartości

Pokaż swój ekran główny

Gość ragus

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 101
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Opublikowano (edytowane)

5JJS6Il.jpg?1

Holo Launcher

MetroStation Icon Pack

Minimalistic text

jak ustawić lanczera, żeby skróty ikonek były tak blisko docka?

Edyt:

Ustawić dużo wierszy w siatce pulpitu, juz wiem. 

Edytowane przez A.L.I
  • 3 tygodnie później...
  • 4 tygodnie później...
Opublikowano (edytowane)

Wkurzała mnie niska rozdzielczość czcionek w Minimalistic Text, ale na szczęście odkryłem wczoraj UCCW :D. Zmieniłem też DPI z 320 na 240, przez co na pulpicie mam więcej miejsca(a także widzę więcej rzeczy w aplikacjach).

2nkopdu.png

Edytowane przez ragus
Gość ragus
Opublikowano

Na Xperii X8 czy innym Google G1 pewnie zamuli, ale nie na flagshipie z tamtego roku ;) 

Opublikowano

Dokładnie, bierz Novę albo Apexa, zwiększ prędkość animacji i będziesz miał wrażenie że telefon odfruwa :-) Ja szukałem czegoś też to mi policzy maile w Gmailu i dla plakietke a i Apex i Nova to potrafią z pluginami, Touchwiz nie potrafi kurde ;-)

Opublikowano

Wkurzała mnie niska rozdzielczość czcionek w Minimalistic Text, ale na szczęście odkryłem wczoraj UCCW :D. Zmieniłem też DPI z 320 na 240, przez co na pulpicie mam więcej miejsca(a także widzę więcej rzeczy w aplikacjach).

2nkopdu.png

Te ikonki to stark?
Opublikowano

tvyb.png

Nowy android na Samsung Galaxy S+ to i trzeba bylo poekserymentowac :) poogladalem troche ten temat i inne ekrany glowne i stworzylem takie cos...

data i czas -  Minimalistic text

launcher -  Nova

pogoda -  Eye of the Sky

ikonki - Minimalist

na dalszych dwoch ekranach juz niestety ikonki albo fabryczne albo holo, nie chcialem wszystkiego zmieniac ;P 

Gość ragus
Opublikowano

Ogólnie spoko, ale byś ukrył ten zegar na górze. W Nova masz taką opcję. 

Albo najlepiej wywal w cholerę cały status bar ;)

• 3 miesiące temu...
Opublikowano

Wczoraj siedziałem chwilę na 820 znajomego i zatęskniłem trochę za kafelkami. ściągnąłem dzisiaj Launchera 8 i wróciłem do układu podobnego do tego, który miałem na 920. W sumie nawet ok jest.

b845mo.jpg

Opublikowano

Wczoraj siedziałem chwilę na 820 znajomego i zatęskniłem trochę za kafelkami. ściągnąłem dzisiaj Launchera 8 i wróciłem do układu podobnego do tego, który miałem na 920. W sumie nawet ok jest.

b845mo.jpg

To jest fajne, ale bez tych animacji jakie ma w sobie WP to jak z tymi tematami na mycolorscreen, najładniej wygląda na screenshotach ;/.

Opublikowano

Ważne, że jest animacja na głównym ekranie/podczas przesuwania aplikacji. Animacja wchodzenia w aplikacje np. bardzo mnie irytowała na WP8.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

2j5b62t.pngrqvxjn.png2lsk42h.png

Nova
Minimalistic text

Circle UI

Tam gdzie są "..." powinna być temp ale minimalistic nie zawsze ją pobiera, muszę to jakoś poprawić.

Ogólnie to jeszcze pogrzebię. Fajną appką jest Zooper Widget Pro, na stronie którą zarzucił raven można zobaczyć cuda jakie ludzie robią z tym widgetem :)

Opublikowano (edytowane)

A u mnie klasycznie, nie minimalistycznie. Domyślne ikony, NOVA. Potrzebuję Widgetu do POGODY, przezroczystego, kompatybilnego z NOVA.

Szukam też widgeta kalendarza z widokiem miesięczny kompatybilnego z NOVA. Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie ;-) Zdjęcia w spoilerze.

2i1cqb9.jpg2m7z1qe.jpg20afg5v.jpg

Edytowane przez NemoKOF
  • 4 miesiące temu...
Opublikowano (edytowane)

Po najnowszej aktualizacji iPada, siedzi mi się na nim tak dobrze, że aż zapragnąłem podobnej kolorystyki na androidzie.

eukpns8vngo6.jpg

Edytowane przez ragus