aux 3 808 Opublikowano 7 lipca 2013 Opublikowano 7 lipca 2013 Gierka wylądowała i wygląda tak: Rozczarował mnie artbook, jedyny element który mógłby mnie zmusić do zakupu tej kolekcji. Liczyłem na opasłe, ciężkie tomiszcze jak przy limitce HD kolekcji. Z drugiej strony cena jest normalna, więc nie można oczekiwać cudów. Podoba mi się okładka kolekcji. Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 7 lipca 2013 Opublikowano 7 lipca 2013 TTS pod względem gamaplayowym nie wychodzi tak dobrze. Środowisko gry, projekty poziomów itd. nie radzą sobie z możliwościami postaci. Wszystko jest klaustrofobiczne. Dlaczego? To po prostu podrasowany silnik Sons of Liberty. Mam Twin Snakes i nawet całkiem niedawno sobie go odświeżałem. Gameplay jest identyczny jak w MGS2 i do tego ma rewelacyjnie odnowione cut-scenki (zwłaszcza te z Gray Foxem). Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 7 lipca 2013 Opublikowano 7 lipca 2013 Raczej kod na pobranie wersji z PS Store. Generalnie tytuły z sekcji PS One Clasic są chyba lekko podbite, więc nie liczyłbym na więcej. I szkoda, że nie dadzą Peace Walker'a. Cytuj
Gawlick 7 Opublikowano 7 lipca 2013 Opublikowano 7 lipca 2013 (edytowane) TTS pod względem gamaplayowym nie wychodzi tak dobrze. Środowisko gry, projekty poziomów itd. nie radzą sobie z możliwościami postaci. Wszystko jest klaustrofobiczne. Dlaczego? To po prostu podrasowany silnik Sons of Liberty. Mam Twin Snakes i nawet całkiem niedawno sobie go odświeżałem. Gameplay jest identyczny jak w MGS2 i do tego ma rewelacyjnie odnowione cut-scenki (zwłaszcza te z Gray Foxem). Też mam. Po prostu myśle że nowe możliwości bohatera powodują, ze Shadow Moses po prostu jest za "małe" Zmiany w skrypcie mi nie leżą też lekko Edytowane 7 lipca 2013 przez Gawlick Cytuj
aux 3 808 Opublikowano 7 lipca 2013 Opublikowano 7 lipca 2013 I szkoda, że nie dadzą Portable Ops. Fixed Cytuj
Nemesis 1 271 Opublikowano 7 lipca 2013 Opublikowano 7 lipca 2013 Czyli Peace Walker normalnie jest? Z Portable Ops to żałuje tylko tej jednej piosenki - "Calling to the Night". Ale nie mam zamiaru kupować PSP ze względu na tego MGS'a Cytuj
Blue 245 Opublikowano 7 lipca 2013 Opublikowano 7 lipca 2013 No i dobrze, bo Kojima nie lubi PO, szczególnie fabuły. Jest kanoniczna, ale jej zawartość ma zerowy wpływ na resztę sagi. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 1 sierpnia 2013 Opublikowano 1 sierpnia 2013 (edytowane) Pojawił się pre-order Legacy Edition na Amazon.co.uk: http://www.amazon.co.uk/dp/B00E2010IA/ref=pe_221811_38419381_pd_re_dt_dt3 Cena 35 funtów+ofc darmowa wysyłka DHLem. Fajnie, że wychodzi jednak w Europie. Edytowane 1 sierpnia 2013 przez Paliodor Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 swietnie ze wychodzi w europie a jeszcze wczoraj marudziłem bratu że szkoda że tylko w usa cena też dziwnie niska, w przeliczeniu to ok 170zł, a chyba jak ktoś podawał amerykasńską cene to wychodziło ponad 300zł (chyba było powyżej standardowych 60$, a tutaj o mniej niż standardowa cena w UK? ) Cytuj
Gość _Milan_ Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 (edytowane) Nie przypominam sobie równie nieswiezego odgrzanego kotleta, nie wspominajac ze czesc kotleta trzeba sciagnac z serwera, kocham mgsa, ale to jest dla groupie. Edytowane 11 sierpnia 2013 przez _Milan_ Cytuj
Andżej 2 268 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 (edytowane) Nie wyobrazam sobie tego rimejka jedynki na FOXie. Musieliby zmienic prawie calkowicie koncepcje, inaczej z tymi nowymi mozliwosciami, bylaby to gra na góra 2 godziny. Nie wspominam, ze na starcie ponad połowa walk z bossami, traci sens. Kazdego moznaby rozwalic strzalem w leb socomem, a wiekszosc lokacji poprostu przeskoczyc miedzy barierkami. Pamietacie motyw z C.Towers? Zbiegamy na sam dol i nie mozna dostac sie na parter, bo przed nami dwa schotki rozwalone. Snake kuca i kwituje wszystko soczystym "Damn". Dodatkowa godzina gry, zeby ominac przeszkode, ktora dzisiaj przeskoczylby kazdy Drake czy inny Marcus naciskajac jeden guzik. Musza te gre przemodelowac totalnie, a jesli to zrobia, to na 99 proc wyjdzie klapa. Edytowane 11 sierpnia 2013 przez Andżej Cytuj
Yano 3 697 Opublikowano 11 sierpnia 2013 Opublikowano 11 sierpnia 2013 (edytowane) a ja mam prawie wszytkie częście mgs w szafie, w tym kolekcjonerke MGS1 (swoją drogą odpala sie normalnie na ps3 z czarnej płyty, ale jakość grafy na HDTV woła o pomste) ale po pierwsze: chętnie ogram sobie 2 i 3 w HD a nie udało mi sie dorwać HD edyszyn po drugie: nie przeszedłem jeszcze PW (powód jw) po trzecie: MGS4 mam pożyczony od brata więc chętnie kupie tego kotleta, żeby mieć wszystko na kupie, żeby mieć 2 i 3 w HD, żeby mieć PW, i żeby mieć własnego mgs4 a jak już to zrobie to zamierzma przejśc w kolejnoście chronologii czasowej mgs3 > PW > mgs1 > mgs2 > mgs4 i to będzie uczta zwłaszcza że mgs1 ostatnio przechodziłem z 10 lat temu, mgs2 tylko raz kilka lat temu a mgs3 wiele razy ale też kilka lat temu. a mgs4 ze 2 lata temu raz, i była to jedyna gra w której siedziałem i cztytałem wszystkie napisy końcowe!, nie tylko oglądałem ale czytałem! (zwykle jak lecą napisy odwracam sie do kompa i czekam na powrót do menu głównego),. a mimo że w mgs4 były ze 2-3 godziny grania i 20 godzin filmików i rozmów to końcowka wywarła na mnie ogromne wrażenie i z przyjemnością oddałem jej hołd czytając napisy Edytowane 11 sierpnia 2013 przez Yano Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi