Paliodor 1 817 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Przynajmniej pewnie bedzie 60 fps,1080 p Byłoby przegięciem, gdyby takie coś nie poszło w 1080p. Przecież to wygląda tylko albo aż dobrze. No w sumie za wiele nie można oczekiwać od silnika mającego swoje korzenie jeszcze w id Tech 3 XD Cytuj
KarolJanuszGejmingu 480 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Ale pokazali jak to bedzie wygladalo na next genach,fakt stream mial kijowa jakosc.Widac roznice w ilosci detali itp Co do takiego bfa-a to jutro mozna sie spodziewac,ze gra bedzie chodzila na piecu przekraczajacym cene 5 next genow.;D Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 ,ze gra bedzie chodzila na piecu przekraczajacym cene 5 next genow.;D Aha, dobrze, że nie 10 next genów. Ludzie zejdźcie w końcu na ziemię z tymi swoimi wymysłami. 1 Cytuj
Masorz 13 216 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Kpiny z graczy sobie robią. Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Tak mnie zastanawia jak mamy misje pod wodą może dodadzą też delfina, w końcu marynarka Stanów Zjednoczonych kiedyś trenowała je do różnych zdań (joke ofcoz) po tej całej konfie nie wiem co powiedzieć i tak pewnie wszyscy to kupią dla multi. Nic czekać teraz tylko na prezentacje Sony co pokaże z Killzonem i M$ może też zarzuci jakimś ex shoterem Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Ale wygląd broni i tak zjada ten z BF. Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 ,ze gra bedzie chodzila na piecu przekraczajacym cene 5 next genow.;D Aha, dobrze, że nie 10 next genów. Ludzie zejdźcie w końcu na ziemię z tymi swoimi wymysłami. PC na ktorym lecial gameplay 17min bf4,mial karty graficzne za prawie 7k 2 Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 (edytowane) Ale wygląd broni i tak zjada ten z BF. No gdzieś się musieli wysilić. W końcu giwerę widzimy przed oczami przez cały czas, to chociaż w tym centralnym miejscu możemy powiedzieć "wow ale grafa" XD @up: Darmowa reklama producentów kart. Ostatnio Metro Last Light było puszczane na jakimś pokazie na kompie z dwoma najlepszymi kartami od Nvidii w sli. Co ofc nie oznacza od razu, że na ciut gorszych kartach dana gierka nie pójdzie na full. Trzeba jeszcze się wysilić i odróżnić fanaberie marketingowców i ich mambo jambo od faktów. Edytowane 9 czerwca 2013 przez Paliodor Cytuj
Kre3k 581 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Ale jest jeden plus tego pokazu - jutro na konferencji MS COD nie zeżre jak co roku cennych 10 minut. Byle to nie było jednak przeznaczone na Kinect Expierence albo hejlo tv syries. Cytuj
Gość Szprota Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Smutne że takie coś znowu pobije rekord sprzedaż Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 @up: Darmowa reklama producentów kart. Ostatnio Metro Last Light było puszczane na jakimś pokazie na kompie z dwoma najlepszymi kartami od Nvidii w sli. Co ofc nie oznacza od razu, że na ciut gorszych kartach dana gierka nie pójdzie na full. Pewnie,ze tak co nie zmienia faktu ze EA znowu bedzie puszczac trailer na wy(pipi)anym w kosmos pc. Gdzie na ps4 takiej grafy raczej nie bedzie. Cytuj
Paliodor 1 817 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Pewnie,ze tak co nie zmienia faktu ze EA znowu bedzie puszczac trailer na wy(pipi)anym w kosmos pc. Gdzie na ps4 takiej grafy raczej nie bedzie. Zagrywka jaka zawsze to przecież nic nowego, że jeśli się da to puszczają pokazówkę na kompie. To jak z podrasowanymi screenami w różnych growych reckach. Ma być zachęcająco by ludziska nie siedzące zbytnio w temacie gierek powiedziały "wow" i poleciały do sklepu po swoją kopię by nacieszyć się super duper grafą. Cytuj
Gość Orzeszek Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 seria call of duty [*] kogo ja oszukuje i tak kupie na premiere Cytuj
MaZZeo 14 241 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 A tak na serio to czy broń powinna działać pod wodą? Od czasów grania w HL1 13 (!) lat temu kiedy to Glock nie działał pod wodą wydawało mi się, że każdy gnat nie strzela w tym środowisku. Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 (edytowane) Ps. ilu z was po akcji odpalamy tableta i ruszamy pieskiem miało chęć przyłożyć sobie rękę do głowy? A i trochę historii o strzelaniu pod wodą http://pl.wikipedia.org/wiki/Karabin_ASM-DT Edytowane 9 czerwca 2013 przez czarek250885 Cytuj
Gość Zaqair Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 A tak na serio to czy broń powinna działać pod wodą? Od czasów grania w HL1 13 (!) lat temu kiedy to Glock nie działał pod wodą wydawało mi się, że każdy gnat nie strzela w tym środowisku. Dziala,wpisz sobie w google underwater firearm. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 9 czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 czerwca 2013 (edytowane) Nie wiem czego wy oczekiwaliście. Cod 2 i 4 w czasie premiery też wyglądały tylko dobrze i nic więcej. Chyba nikt nie oczekiwał jakieś monstera graficznego, który wszystkich zmiażdży. Jest po prostu dobrze. Jedyne na co liczę to, że kolejne części będą lepsze graficznie od poprzednich, a nie tak jak teraz od mw2 mamy zastój (oczekuję zmian takich jak pomiędzy cod 2, a cod 4 albo mw1 i mw2). @czarek250885 Z tym, że USA ma naprawdę w armii wyszkolone psy, które mają na głowie słuchawkę przez którą wydaje im się polecenia oraz kamerę, żeby było widać gdzie pies się znajduje. Edytowane 9 czerwca 2013 przez terror 1 Cytuj
dApo 313 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 A tak na serio to czy broń powinna działać pod wodą? Od czasów grania w HL1 13 (!) lat temu kiedy to Glock nie działał pod wodą wydawało mi się, że każdy gnat nie strzela w tym środowisku. Cytuj
pop 41 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 A może są ludzie, którzy w pupie maja realizm? Kumacie to? Cytuj
Litwin81 1 160 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 A może są ludzie, którzy w pupie maja realizm? Kumacie to? Super,jeżeli to wszystko co chciałeś przekazać to dzięki. Cytuj
Janush 224 Opublikowano 9 czerwca 2013 Autor Opublikowano 9 czerwca 2013 (edytowane) Nie litwin. Lepiej ponarzekać trochę na nowego coda, jak co roku (tak, gdyby to miało rzeczywiście wpłynąć na sprzedaż gry i jej jakość). W ogóle zwróciłem uwagę na to, że jest o wiele mniej akcji, a więcej cichego działania. Ciekawe czy to tylko te dwie misje czy może większość (lub duża część) gry taka będzie. Edytowane 9 czerwca 2013 przez terror Cytuj
pop 41 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 A może są ludzie, którzy w pupie maja realizm? Kumacie to? Super,jeżeli to wszystko co chciałeś przekazać to dzięki. A co mam przekazać? Te same glupkowate gadanie? Jest wiele osób co leje ciepłym moczem na wodotryski i wali realizm. Proste. Cytuj
czarek250885 324 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Nie wiem czego wy oczekiwaliście. Cod 2 i 4 w czasie premiery też wyglądały tylko dobrze i nic więcej. Chyba nikt nie oczekiwał jakieś monstera graficznego, który wszystkich zmiażdży. Jest po prostu dobrze. Jedyne na co liczę to, że kolejne części będą lepsze graficznie od poprzednich, a nie tak jak teraz od mw2 mamy zastój (oczekuję zmian takich jak pomiędzy cod 2, a cod 4 albo mw1 i mw2). @czarek250885 Z tym, że USA ma naprawdę w armii wyszkolone psy, które mają na głowie słuchawkę przez którą wydaje im się polecenia oraz kamerę, żeby było widać gdzie pies się znajduje. Nie zaprzeczam, że to mają, śmieszy mnie, że sterujesz nim z tabletu jak jakimś samochodzikiem, liczyłem że pojawi się zakres komend, które będziemy mu podawać coś takiego jak w Socomie, mamy listę i wybieramy jedną a pies automatycznie to wykonuje. Na upartego w misjach podwodnych mogli dać delfiny w końcu bardziej się zasłużyły dla armii Stanów Zjednoczonych. Cytuj
raven_raven 12 014 Opublikowano 9 czerwca 2013 Opublikowano 9 czerwca 2013 Od razu w to nie wierzyłem, żenada. Zresztą po tym śmiesznym pokazie na konfie MS od razu było widać, że to samo. Ale oczywiście lemmingi będą spać pod sklepami i sprzedaż rozjebie system 99% osob ktore gra w CoD ma w (pipi)e grafe,animacje itp. Oni graja w Cod zeby sie dobrze bawic ze znajomymi tyle. W przeciwienstwie do bf,w cod odpalasz gre i juz grasz w bf trzeba sie uczyc jak bron dziala itd.Plus w bf nigdy nie wiesz co tym razem nie bedzie dzialac. O, trafiłeś w sedno z popularnością tej gry. No i jakby nie patrzeć ona wciąż ma dobre multi. Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi