Skocz do zawartości

Call Of Duty: Ghosts

Janush

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Ja pier.dole. Ludzie to totalnie debile.

Przeszedłem dwie misje i jest mega słabo, gra jest BRZYDKA w ch.uj, totalny rzyg. Nie wiem czy nawet będę w to grał.

P.S News wprowadza w błąd, bo to kasa z gier dostarczonych do sklepów, a nie sprzedana graczom jak przy GTA V.

Edytowane przez suteq
Opublikowano

Przy BF4 i Killzonie ktoś będzie chciał ogrywać CODa ? :teehee:

Wiesz, mowimy tu o amebach umyslowych pokroju USA i niewyzytych internetowych napinaczy takze nie zdziwilbym sie jakby CoD sprzedal sie lepiej niz BF i KZ razem wziete.

how-to-piss-off-call-of-duty-fans_o_1748

Opublikowano

gra ukonczona, zdecydowanie nie polecam. Multi niemal identyczne, nawet niektóre levele sa zywcem wyciagniete z MW2.

Singiel zas miejscami to kopiuj wklej. Nie chce spoilerowac, ale nawet koniec zerznęli z poprzedniego MW. Ogolnie wspolczuje ludziom, którzy wydali na to 170/260 zl.

Opublikowano (edytowane)

Sam lecisz na Verbatimach. Dzieki bogu nie kupiłem, jutro konsola leci do nowego wlasciciela, czekam na premiere PS4, tam dopiero będzie beka jak ktoś CODa wezmie ^^

Edytowane przez easye
Opublikowano

Ja jestem bodajże w 10 misji i gra się troszkę rozkręciła, aczkolwiek nadal jest to poniżej oczekiwań.

Przede wszystkim wkurza mnie ta żałosna historia, ona nawet nie zachęca aby ją śledzić. W trylogii MW miałeś chociaż klimatyczne misje(Prypeć), fajnych bohaterów, zaje.biste twisty(Ghost), a tutaj fabuła gówniana, bohaterowie nijacy, pies, który pojawia się w 3 misjach i jest średni.

Opublikowano

i do tego wszytsko już widziales w poprzednich częściach. Ta gra nie wywołuje zadnych uczuc podczas przechodzenia. Ukonczylem ja na sile, pograłbym pewnie jeszcze ze 3-4 razy w multi i całkowicie o niej zapomnial.

Opublikowano

gra ukonczona, zdecydowanie nie polecam. Multi niemal identyczne, nawet niektóre levele sa zywcem wyciagniete z MW2.

Singiel zas miejscami to kopiuj wklej. Nie chce spoilerowac, ale nawet koniec zerznęli z poprzedniego MW. Ogolnie wspolczuje ludziom, którzy wydali na to 170/260 zl.

Z całym szacunkiem stary, ale piszesz głupoty utrzymując, że MW2 i Ghosts są niemal identyczne w multi ( wiadomo...singiel nikogo) .Te dwa multiplayery różnią się od siebie bardzo istotnie. Proszę zatem,abyś nie wprowadzał czytelników tego forum w błąd.

Opublikowano

pewnie masz racje, bardziej porownywalem do BO2, w multi zas chodzilo mi o mapy, które sa mega podobne.

No i z całym szacunkiem, ale jak ktoś nagral się w BO2, MW3 itp.,  i nagle dostanie to, to możliwość wychylana, skakanie przez murki i pies to wciąż za mało innowacji, by pisać ze tryb wieloosobowy jest zupełnie inny !.

Opublikowano

Singiel zas miejscami to kopiuj wklej. Nie chce spoilerowac, ale nawet koniec zerznęli z poprzedniego MW. Ogolnie wspolczuje ludziom, którzy wydali na to 170/260 zl.

Z całym szacunkiem stary, ale piszesz głupoty utrzymując, że MW2 i Ghosts są niemal identyczne w multi ( wiadomo...singiel nikogo) .Te dwa multiplayery różnią się od siebie bardzo istotnie. Proszę zatem,abyś nie wprowadzał czytelników tego forum w błąd.

A tobie co za różnica? To samo (pipi) sprzed 3 lat by zawinęli w papierek to od razu byś poleciał do sklepu. Nieważne czy wychylanie zza ścian (pipi)li i czy lag comensation nadal istnieje.

o boże pojechali po kał of djuti STRASZNE

• Minusik 2
Opublikowano

albo graja zamiast udzielac sie w tematach o grach ktorych najwyrazniej nie lubia

Ale że gier nie lubią czy tych tematów?Bo nie skumałem.

nie udawaj greka (litwina?), dobrze wiesz o co chodzi

co roku ta sama spiewka, tematy o cod wypelnione po brzegi ludzmi ktorzy nawet w te gre nie graja

jak mi sie MW3 nie spodobalo to je sprzedalem po miesiacu, to nie jedyna gra na rynku i nikt nikogo nie zmusza do grania

Opublikowano

Aby ta gra na nowo mnie wciągneła w multi tak jak czwórka 6 lat temu, potrzebny jest nowy silnik i nowa generacja. Za rok być może...

Teraz nasrali tych perków, broni, gadżetów, customizacji i punktacji że nie idzie się połapać. 

Teraz można pograć, ale nie ma mowy a zajawce jak w przypadku MW, MW2, czy nawet Black Ops, No bo ileż można grać wiecznie w to samo...

Opublikowano

pewnie masz racje, bardziej porownywalem do BO2, w multi zas chodzilo mi o mapy, które sa mega podobne.

!.

Stary,bardzo mi przykro, ale znów przywaliłeś jak kulą w płot i brniesz dalej w zaparte licząc chyba na to, że wszyscy przejdą nad tym do porządku dziennego i nie skomentują tych oczywistych bredni. Jedźmy zatem po konkretach. Która wg Ciebie mapa w MW2 jest podobna do swojego odpowiednika w Ghosts i w czym?

Opublikowano (edytowane)

stary, ja nie jestem fanem CODa, który lupal w te gry miesiącami, żeby jeszcze pamietac nazwy map z poprzednich części. Pisze o swoich odczuciach, jak dla Ciebie wszytsko jest brand new i warto za ta gre dac 260 to masz do tego prawo! Ja odpalając potyczki na takim Freight, Octane mam wrazenie, ze miejscami te mapy zostały przeniesione z poprzednich części, a niektóre ich fragmenty przypominaly mi dokładnie to co wcześniej widziałem w falach MW np. Dla mnie ta seria powinna dostać mocno po (pipi)e, tez zawsze lubiłem CODa, ale to co zrobili w BO2 i tytaj to szczyt lenistwa.

Jak ta gra ma się rozwijać, skoro i tak najbardziej zagorzali fani ja kupuja i jeszcze doszukują się na sile mega zmian w gameplayu.

Jeszcze mi napisz, ze Singiel jest rewalcyjny, bo w zadnej grze nie ma trzęsienia ziemi na taka skale :teehee:

Dlatego nie hejtujac polecam wstrzmac się z zakupem i nie wydawac więcej niż 60 zl z secondhandu. Tyle.

Edytowane przez easye
Opublikowano

albo graja zamiast udzielac sie w tematach o grach ktorych najwyrazniej nie lubia

Ale że gier nie lubią czy tych tematów?Bo nie skumałem.

nie udawaj greka (litwina?), dobrze wiesz o co chodzi

co roku ta sama spiewka, tematy o cod wypelnione po brzegi ludzmi ktorzy nawet w te gre nie graja

jak mi sie MW3 nie spodobalo to je sprzedalem po miesiacu, to nie jedyna gra na rynku i nikt nikogo nie zmusza do grania

To pisz po Polsku,chyba że masz tam ukryte przesłanie i dlatego nie zrozumiałem przesłania.Szczytem nadinterpretacji jest domniemywać że nie lubię COD,gdyż moje korzenie online się od tej serii wywodzą,no i nie napisałem nic by wyjść na hejtera tej serii,bo nabijanie się z wad serii to nie hejtowanie.

Opublikowano

Aby ta gra na nowo mnie wciągneła w multi tak jak czwórka 6 lat temu, potrzebny jest nowy silnik i nowa generacja. Za rok być może...

Ten stary silnik w CoDzie jest zarówno błogosławieństwem jak i przekleństwem gry. Sporo osób nie kupi póki nie będzie lepsza grafika, ale z drugiej strony dzięki niemu gra ma taką a nie inną mechanikę.

Silnik w CoD jest jak Kaczyński w PiS - normalni nie zagłosują na tą partię póki on tam jest, a beton przestanie popierać PiS jak on odejdzie :D

• Minusik 1